MS Total Security Fake Optimizer - Hvordan fjernes det?

MS Total Security er ikke et officielt Microsoft-produkt, trods det, at det hedder ”MS”. MS Total Security er snarere et potentielt uønsket program (PUP). Det hævder at have mere end 500 millioner brugere, men det nævner ikke, at mange professionelle antivirusprogrammer anser MS Total Security for at være en trussel mod de pågældende brugeres sikkerhed. Selvom man kan argumentere for, at nogle optimeringsprogrammer, der udløser PUP-alarmen, er en anelse nyttige, så ser dette her ud til at være virkelig dårligt, og jeg fraråder dig at beholde det installeret på din computer.

MS Total Security’s grænseflade ligner stort set nogle andre optimeringsprogrammers brugergrænseflade, såsom PC SpeedLane, Tweakerbit Registry Optimizer og Total Security. Alle disse programmer bruger en aggressiv og uærlig kampagne, såvel som social engineering-teknikker, for at få folk til at købe dem. Ærlige softwareudviklere forsøger at lave solide produkter af god kvalitet, og det kan godt være, at det var det, de andre programmer lagde ud med, men i virkeligheden er programmer såsom MS Total Security lidt mere end bare svindel.

Sådan er MS Total Security skadeligt

For det første er der et betydeligt antal antivirusprogrammer, der sporer MS Total Security som en trussel. Hvis din sikkerhedsløsning ikke gør, så kan det være, at indstillingerne er sat til ikke at scanne for PUP’er (potentielt uønskede programmer). Selvom det hjælper med at undgå sporing af falske positiver, når disse indstillinger er slået fra, kan det være nyttigt at vide, hvilke programmer, som du downloader, har et dårligt ry, for det er der som regel en ret god grund til.


MS Total Security, its home page

MS Total Security installerer automatisk et uønsket program, iGKlPSetup, uden at fortælle dig det eller få din tilladelse. Denne adfærd bliver generelt brugt til at sprede spyware og endnu mere alvorligt malware.

Der er en god grund til, at MS Total Security bliver sporet:


MS Total Security screenshots

 • Det forsøger at forhindre brugerne i at afinstallere det ved at lyve for dem.
 • Det har funktioner i form af teknisk support-svindel.
 • Distributionsmetoderne er mistænkelige.
 • Det installerer uønskede, skadelige programmer uden advarsel.
 • MS Total Security viser fuldstændigt fejlagtigt sporingerne som trusler, selvom de ikke er det.

Så i løbet af nogle sekunder efter installation fandt MS Total Security over 1000 trusler på min computer. Truslerne var fremhævet med en lys rød farve, hvormed det forsøgte at fange min ”opmærksomhed” og stresse mig. Indtil jeg søgte i listen med ”truslerne” og fandt harmløse og faktisk brugbare ting, såsom Web-cookies og cache, og endda selv filer såsom Desktop.ini. Antallet af ”trusler” er så fyldt med uskadelige poster for at få folk, som kører MS Total Security, til at tro, at dette software har fundet noget, som andre programmer ikke har fundet, at det er i stand til at løse noget, som andre programmer ikke har gjort. I stedet for bliver brugbare filer slettet, og det er ikke særlig godt for din websøgning og for pc’ens ydeevne.

Nummeret ”1877-833-1233”, der vises tydeligt på MS Total Security’s brugerflade, anvendes til at overbevise dig om, at din enhed er inficeret og for at sælge dig en løsning, der koster op imod 100 dollars. Det er i hvert fald folks oplevelser med dette og andre telefonnumre, man kan ringe til ”gratis”, der er tilknyttet falske optimeringsprogrammer og direkte teknisk support-svindel. Enhver form for online advarsel, underretning eller program, der prøver på at fortælle dig, at du helt bestemt har en virus, og udstyrer dig med et telefonnummer, er højst sandsynligt svindel.

Ligesom andre PUP’er har MS Total Security en pæn hjemmeside, dog har den et par problemer i form af inkonsekvent stavemåde og FAQ-afsnittet, der citerer regler for at få visum til Indien af alle ting. En halvfungerende hjemmeside er et tegn på, at der ikke er ret mange folk, der bruger den til at installere programmet. PUP’er bruger bundtning til at blive downloadet på folks computer sammen med andre programmer. De bruger også skadelige annoncer til at sprede falske online advarsler, der ligner denne, for derefter at anbefale et falsk antivirusprogram. Hvis du ikke specifikt har downloadet MS Total Security, har du muligvis flere PUP’er på din enhed.

Sådan afinstallerer du MS Total Security

MS Total Security kan ikke afinstalleres fra programmets grænseflade, eftersom det bare viser en popup, der fortæller dig, at hvis du gerne vil slette programmet, er du nødt til at ringe til deres tekniske support. Det passer slet ikke. Du kan simpelthen bruge Kontrolpanelet, efter at du har lukket programmet. I de fleste tilfælde skulle det virke, hvis du fjerner MS Total Security manuelt.

Derefter skal du scanne din maskine med et antivirusprogram: enten med dit eget, men opdateret og med indstillinger, der sporer PUP’er, eller med et andet aggressivt program, såsom Spyhunter. Tjek endvidere de programmer, du har installeret, og scan dem. Hvis du finder noget mistænkeligt eller farligt, så overvej, om du føler dig tryg ved at bruge dem. Det er altid din beslutning, men det er godt at være bevidst om, hvad der bor i din personlige computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ms Total Security Fake Optimizer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes MS Total Security Fake Optimizer ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom MS Total Security Fake Optimizer installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til MS Total Security Fake Optimizer
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af MS Total Security Fake Optimizer fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-ms-total-security-fake-optimizer

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *