Onclickrev.com Omdirigeringsvirus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Onclickrev.com omdirigeringsvirus ligner mange andre trusler, som vi løbende har skrevet om. Nogle af disse bedrageriske beskeder omfatter omdirigeringsvirusserne Go.smarttrk.eu og Clicknshare.net, der overfører brugerne til ukendte hjemmesider. Vi har bemærket, at Onclickrev.com præsenterer svindel, der sigter efter russisktalende computerbrugere. Disse vildledende meddelelser forklarer, at folk kan tjene 1,008 dollars i minuttet ved at følge én enkel regel. Men du skal ikke forvente, at disse tilbud er oprigtige, for det er de bestemt ikke.

Onclickrev.com omdirigeringsvirus præsenterer svindel og websider, der spreder trojanske virusser eller andet malware

Det er en forbløffende stor mængde vildledende produkter, som den pågældende webside kan reklamere for. Den kan omdirigere brugerne til hjemmesiden Alibaba.com, og vi har før omtalt de ringe produkter og forsinkelser, som dette firma udsætter deres kunder for. Udover at henvise til dette upålidelige domæne for online shopping, reklamerer den også for software fra MindSpark Interactive, som ikke ligefrem er velegnet til brug. En ældre FromDocToPDF-værktøjslinje er en af disse udvidelser. Vi kalder den dog for en browser hijacker.


Onclickrev.com redirect

Man har fundet ud af, at falske versioner af MacKeeper bliver introduceret af mange omdirigeringsvirusser. Newpoptab.com er et af de pågældende skadelige websteder, som forsøger at få folk til at downloade upålidelige versioner af dette sikkerhedsværktøj. Endnu engang kørte vi den downloadede MacKeeper.pkg (VirusTotal scan) gennem en række sporingsprogrammer, og 12 ud af 59 værktøjer stemplede det som skadeligt eller i det mindste mistænkeligt. Derudover vil Onclickrev.com virus vise materiale fra tvivlsomme reklamenetværk såsom Propeller Ads Media, Adf.ly, Adk2, PopAds og sh.st.

Besøgene på det skadelige domæne Onclickrev.com er væsentligt steget lige siden juli 2017. Det går hårdest ud over folk fra Indien, eftersom de fleste af de inficerede brugere er fra dette land. Internetbrugere fra Venezuela, Colombia, Vietnam og Georgien bliver umiddelbart også meget generet af denne infektion. Derudover vil brugerne også blive forstyrret af svindel i form af teknisk support, som prøver på at få dem til at installere/købe et upålideligt stykke software (Bekæmpelse af svindel i form af teknisk support). Du skal være ekstremt forsigtig med ikke at blive narret til at installere software, der faktisk kan være designet til at fungere som en key-logger eller anden form for malware.

Onclickrev.com omdirigeringsvirus kan konstant dukke op som følge af en adware-infektion i dit operativsystem. Hvis du gerne vil teste denne teori, anbefaler vi, at du kører Reimage og tjekker, om det kan finde noget. Hvis ikke, kan grunden til forekomsten af denne hjemmeside i dit system skyldes de andre domæner, du besøger. Vi har lagt mærke til, at det almindeligvis er hjemmesider med voksenindhold og programmer til online-streaming, der omadresserer webadresserne til ukendte domæner. Især af den farlige slags.

Hvordan kan du bedst beskytte dit operativsystem mod malwarevirusser?

Hver eneste dag beslutter computerbrugerne sig for, om de vil besøge pålidelige eller mistænkelige domæner. På den ene side har vi en gruppe, der kun installerer væsentlige programmer og er i besiddelse af alt det nødvendige sikkerhedssoftware. På den anden side har vi de internetbrugere, der er meget lidt interesseret i it-sikkerhed, og som besøger alle de domæner, de ønsker uden at få fat på et anti-malwareprogram.

Hvis du ikke har lyst til at blive udsat for svindelagtigt indhold som følge af Onclickrev.com-omdirigering, skal du ikke downloade unødvendigt software. Hvis du gør det, kan dit operativsystem blive udsat for programpakker og andre vildledende metoder. Du skal f. eks i løbet af installationsprocessen af en applikation vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Og du skal sikre dig, at browserne ikke automatisk kan installere udvidelser eller andre programmer.

Hvis du tror, at en adwareparasit har sat sig på dit operativsystem, så kan vi hjælpe dig med at finde den. Først skal du åbne Joblisten og se efter processer, som du ikke kender. Hvis det virker for vanskeligt, kan du finde uønskede værktøjer via Kontrolpanelet. Nedenfor kan du finde en mere grundig vejledning.

Sådan fjernes Onclickrev.com omdirigeringsvirus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Onclickrev.com omdirigeringsvirus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Onclickrev.com omdirigeringsvirus og relaterede parasitter såsom Adexchangecloud.com redirect .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Onclickrev.com omdirigeringsvirus fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Onclickrev.com omdirigeringsvirus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Onclickrev.com Omdirigeringsvirus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
februar 4, 2018 21:50, februar 4, 2018 21:50
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *