PCProtect - Hvordan fjernes det?

Det uægte anti-malware værktøj PCProtect fremmes som et meget praktisk program, der kan beskytte operativsystemet mod it-trusler. Det tilhører et engelskbaseret udviklingsselskab, SS Protect Ltd., og det lover at køre smart-scanninger for at forsikre brugeren om, at enheden fungerer korrekt og ikke har maskinfejl. Men den slags applikationer slår dog ikke vores sikkerhedseksperter som troværdige.

Det falske anti-malwareprogram PCProtect er svindel og man skal ikke købe det

Dette skyldes, at dets egenskaber er stærkt overdrevet, og man skal ikke bruge sine penge på et værktøj, der vil gøre et dårligt job i forsøget på at sikre enheden mod malware. Vi ser lignende applikationer hver dag, hvor nogle af dem er: ScanGuard og Windows PRO Scanner.


PCProtect rogue anti-malware

PCProtect tilbyder en 12 måneders licens, som gælder til tre separate operativsystemer. For 49 euro skulle brugerne få forbedret operativsystemets ydeevne og nyde godt af en avanceret antivirusbeskyttelse. Ikke desto mindre er det endnu et fupnummer, og en lang række tidligere brugere er enige om, at værktøjet et ubrugeligt (Anvendelse af PCProtect). De 49 euro eller dollars (prisen er den samme for begge valutaer) er kun startprisen på produktet. Når tilbuddet for de 12 måneder udløber, skal brugerne betale den fulde pris på 149 euro/dollars.

Det fortæller SS Protect Ltd. naturligvis ikke direkte. De skjuler denne vigtige detalje i Slutbrugerlicensaftalen. Og vi er godt klar over, at mange folk ikke er vilde med at læse den slags dokumenter. Forskere understreger tydeligt nødvendigheden af at læse den slags informationer (Hvorfor skal man læse Slutbrugerlicensaftalerne?).

Hvis du spekulerer på, om udsagnene angående effektivitet og omhyggelig beskyttelse vil blive opfyldt, kan du se nærmere på en meget afslørende anmeldelse af dette værktøj (Anmeldelse af PCProtect):

“PCProtect er et virkelig dårligt produkt. Det mest iøjefaldende var, at det ikke kunne leve op til sin vigtigste opgave! Dets realtidsbeskyttelse overså fuldstændig den mest grundlæggende virustest til rådighed! Den medfølgende VPN virker og benytter en god kryptering, men ydeevnen er ikke værd at tale om. Og efter selskabets fortrolighedspolitik at dømme, er det sandelig ikke privat!”

Værktøjet tilbyder ligeledes en lang række andre funktioner, som skulle være meget brugbare for brugerne. PCProtect hævder at være ”den ultimative antivirus”, og hvis du kigger på listen med funktioner, kan du se hvorfor. Det tilbyder en antivirusmaskine, realtidsbeskyttelse, firewall-kontrol, annonceblokering, diskrensning, styring af opstartsprogram, en browser-manager mm. Til vores store overraskelse beskriver værktøjet en usædvanlig fordel: VPN-tjeneste. Det lyder meget fristende, da brugerne vil kunne vælge virtuelle placeringer, når de vil, og forbedre deres søgeoplevelse. Men ingen af disse funktioner udføres imidlertid professionelt.

Desuden understreger forskerne, at programmet kan være fuld af fejl, da det har svært ved at køre scanninger. Vi har faktisk fundet ud af, at mange sikkerhedseksperter er enige i vores beslutning om at placere PCProtect sammen med andre upålidelige anti-malwareprogrammer (Hvad er spyware?). Det er ikke en virus, men det bruger nogle lyssky reklamemetoder, som bestemt vækker bekymring, og det skal bestemt ses som bevis på uærlig virksomhed.

For at fjerne al tvivl du måske har om dette værktøj, kan vi også nævne, at dets Fortrolighedspolitik ligeledes lugter langt væk. Det ser ud til, at værktøjet hemmeligt vil overvåge alt det, du foretager dig online, indsamle dit navn, e-mailadresse samt mange andre oplysninger. Hvis det ikke er noget, der generer dig, kan vi minde dig om, at dette selskab lancerer et meget mistænkeligt program, der bruger snedige reklamemetoder. Den slags overvågning minder om spywareparasitter (Mere om PCProtect), som vi forsøger at beskytte vores brugere imod. Den gratis prøveversion er lige så ringe: du vil kunne scanne operativsystemet for infektioner eller fejl, men du vil ikke kunne reparere nogen af dem.

Er Search.pcprotect.com en browser hijacker?

Selvom programmets repræsentanter ikke nævner, at de kan finde på at introducere en unik søgeplatform, har vi fundet ud af, at de har et Search.pcprotect.com værktøj. Så når du installerer programmet, selv den gratis prøveversion, vil din søgning kunne blive omdirigeret til denne specifikke platform. Er det pålideligt? Velvidende om, at udviklerne af programmet ikke er så åbenhjertige omkring deres produkter, så håber vi, at computerbrugerne vil vælge en mere passende søgemaskine end denne.

Spar dine penge og prøv et mere pålideligt værktøj

Hvis du er på udkig efter et respektabelt værktøj, der kan beskytte dit operativsystem, har vi et forslag til dig. Prøv Reimage og opdag, at dette alternativ er mere bedre end et upålideligt værktøj som det falske anti-malwareprodukt PCProtect. Men gratis prøveversioner kan imidlertid distribueres sammen med andre programmer. Derfor skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, når du installerer programmer. Hvis du bliver tilbudt et tvivlsomt produkt, skal du afvise det tilbud.

Sådan fjernes PCProtect ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom PCProtect installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til PCProtect
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af PCProtect fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pcprotect, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pcprotect

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *