Pegasus Spyware Activated svindel - Hvordan fjernes det?

Pegasus Spyware Activated er blot et tarveligt forsøg på at skræmme computerbrugerne og få dem til at betale for ingenting. Hackerne bag denne spamkampagne benytter sig af det samme gamle trick, hvormed en popup-annonce viser sig på en hjemmeside og det potentielle offer bliver opfordret til at ringe på et bestemt nummer for at få ”fjernhjælp”, hvilket skulle løse problemet med spyware. I virkeligheden er der ikke noget problem, så hvis du er stødt på en besked på internettet, der fortæller dig, at din computer er inficeret med pegasus spyware, så skal du ikke tro på det, for det er løgn og latin.

Hvordan fungerer Pegasus Spyware Activated virus?

Der er to mulige grunde til, at du ser denne svindelbesked: enten er du stødt på en inficeret eller upålidelig hjemmeside, eller også befinder der sig en adwareinfektion på din computer. Vi har ingen ide om, hvilke adwareinfektioner har tilknytning til denne særlige svindelinfektion, så det kan være svært at finde og fjerne den manuelt. Derfor anbefaler vi, at du scanner din computer med enten SpyHunter eller Reimage, for det vil automatisk finde og fjerne det, hvis din computer er inficeret med en eller anden form for malware. Derudover vil det fremover beskytte din computer mod lignende virusser, så det er en virkelig god ide at have sådan et program installeret hele tiden.


Pegasus Spyware Activated scam virus

Det kan som sagt også dukke op i din webbrowser, fordi du har været på en hjemmeside, som viser denne annonce. Her viser vi en anmeldelse på Apple support forum:

Jeg har også lige modtaget en besked på min iPad om, at jeg havde Pegasus virus, så jeg ringede til nummeret. Den første dame var orientalsk, meget svær at forstå. Hun ville gerne have oplysninger om min iPad, og ville så have mig til at installere noget. Men min enhed ville ikke installere. Hun sendte mig videre til en anden person, som sagde, at de ville installere noget for mig, men det ville koste 100 dollars. Jeg afslog det, og personen blev sur og truede med, at min iPad sandsynligvis ville være modtagelig for yderligere infektioner, hvor alle og enhver kunne få fat i mine personlige oplysninger samt bankkontooplysninger, og tilføjede, at det ville koste mig 1000 dollars, hvis jeg ventede. På det tidspunkt gik det op for mig, at det nok var et svindelnummer og jeg afbrød forbindelsen. Jeg bruger kun min iPad til spil. Der er ingen personlige oplysninger på den. De ville bare have fat i mine penge!

Total svindel!!!!

Disse svindelbeskeder retter sig specifikt mod de enheder, der kører med et iOS operativsystem – det kan være MacBook, iPhone eller iPad. Her er den originale svindelbesked:

** YOUR APPLE DEVICE HAS A VIRUS **

Apple iOS Alert!!

Error # 268d3

PEGASUS (SPYWARE) ACTIVATED

System might be Infected due to unexpected error!

Please call Apple Care immediately at: +1-8333-370-777

Do not ignore this critical alert.

If you close this page, your Apple Device access will be disabled to prevent further damage to our network.

Your Apple Device has alerted us that it has been infected with a virus and spyware. The following information is being stolen…

Facebook Login

> Credit Card Details

> Email Account Login

> Photos stored on this Device

You must contact us immediately so that our engineers can walk you through the removal process over the phone. Please call us within the next 5 minutes to prevent your Apple Device from being disabled.

Brugerne bliver truet med, at hvis de ikke straks ringer på nummeret +1-8333-370-777, vil deres Apple-enhed blive låst, og det vil koste 200 dollars at låse den op. Men det passer ikke, og din computer er højst sandsynligt ikke inficeret. Vi kan aldrig nogensinde anbefale dig at ringe på telefonnumre, der bliver vist i annoncer som denne. Vi er tidligere stødt på infektionerne YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED og Coperanking999.today, og de fungerer alle sammen på samme måde.

Sådan beskytter du dig mod Pegasus Spyware Activated svindel

Hvis du ikke har lyst til at komme i vanskeligheder på internettet, er de to gyldne regler, at du skal undgå hjemmesider med et tvivlsomt ry samt sørge for, at din computer er beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram. Det er også en rigtig god ide, at du af og til laver en sikkerhedskopi af dine vigtigste filer. Hvis du eventuelt har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektion nedenfor.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pegasus Spyware Activated Svindel, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-pegasus-spyware-activated-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *