Provider ads - Hvordan fjernes det?

Ads by Provider, bedre kendt som Provider Ads, er en adwareinfektion, der tilhører familien med Privox-malware, ligesom Media-hubs.com virus gør. Mens de fleste adware- og browser hijacker-infektioner fungerer som tilføjelser, der er designet til en specifik webbrowser, så bliver Provider annoncerne sat direkte ind på enhver hjemmeside, du besøger, ved hjælp af en speciel JavaScript-kode.

Det bedste ved denne infektion er nok, at den ikke er så svær at identificere, uanset om du har den eller ej. Hvis du bliver forstyrret af en masse web-annoncer, og de umiddelbart ikke har vist sig før, så tag et nærmere kig på disse annoncer – de har for det meste et slogan såsom ”Provider Ads” eller ”Ads by Provider”. Det betyder, at din computer helt bestemt er inficeret, og det skal du gøre noget ved.


Ads By Provider Remove

Det er simpelthen et must, at du får fjernet dette malware fra din computer, og det vil vi hjælpe dig med at gøre. I slutningen af denne artikel kan du finde ud af, hvordan du fjerner Ads by Provider manuelt eller med hvilken slags værktøj, du kan løse dette problem.

Sådan virker Provider ads virus

Hvis du endnu ikke er bekendt med betegnelsen Adware, så er det et stykke software, der bliver infiltreret på en computer, hvor det viser annoncer i forskellige programmer og webbrowsere. Den slags malware sigter for det meste efter webbrowsere. I dette bestemte tilfælde sigter Provider ads også efter webbrowsere, og så vidt vi ved, kan det påvirke alle de mest populære browsere – Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari.

Det primære formål med den slags infektioner er at tjene penge. Bagmændene bliver betalt, hver gang nogen klikker på en annonce, som de viser. Faktisk er det ikke en ny forretningsmetode – infektioner såsom Norassie og Multitimer er blot et par eksempler på infektioner, som fungerer på tilsvarende måde.

De it-kriminelle bag den slags virusinfektioner forsøger at inficere så mange computere som muligt. De vil gerne opnå en stor skare, for flere computerbrugere kan skaffe dem større indtjening. Så for at opnå dette mål benytter de sig af forskellige distributionsmetoder. Det er for det meste meget svært eller endog umuligt at forhindre virussen i at trænge ind i systemet, så derfor anbefaler vi, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malwareprogram. Hvis du endnu ikke har sådan et, så er du velkommen til at kigge på vores afsnit med anmeldelser. Et sikkerhedsprogram med realtid er et must, hvis du gerne vil beskytte din computer.

Provider ads’ skadelige aktivitet

Som du allerede ved, kan JavaScript bruges til at installere malware. Ads by Provider vil kun dukke op på din computer, hvis en speciel JavaScript-kode er indlemmet på de hjemmesider, du besøger.

Og det er her, at Privoxy proxy-serveren kommer ind i billedet. Når den er blevet installeret, får alle de hjemmesider, du kommer til, forbindelse via den, og dermed bliver det muligt at infiltrere yderligere annoncer. Du skal derfor være klar over, at det hverken er hjemmesidernes eller din webbrowseres skyld – annoncerne skyldes Privoxy, og det er nødvendigt, at du fjerner den, så du kan blive fuldstændig fri for denne infektion.

Apropos disse Skadelige annoncer, så vil de fylde næsten hele browservinduet og bogstaveligt talt gøre det vanskeligt for dig at surfe på internettet. Der kan være forskellige slags, herunder men ikke begrænset til pop-up, i-tekst, banner og kontekstuelle reklamer. Der kan når som helst åbne en ny fane eller et vindue op med en annonce, eller du kan også blive omdirigeret til andre hjemmesider.

Så disse annoncer er ikke alene generende, de kan også føre dig hen til farlige hjemmesider. Vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af de annoncer, der vises af Provider ads, for du kan ende på en hjemmeside, der tilhører it-kriminelle, hvor du bliver fuppet eller inficeret med andre virusinfektioner.

Du kan også støde på andre problemer angående denne infektions tilstedeværelse. Din webbrowser kan pludselig fryse, den vil helt klart arbejde langsommere, og hele systemet kan endda bryde sammen.

Sådan distribueres Provider ads

Privoxy proxy-server distribueres som regel sammen med andet gratis software. Den bliver hemmeligt installeret på computeren, uden at give brugeren besked om, hvad der skal til at ske. Vi har allerede nævnt, at et anti-malwareprogram med realtidsbeskyttelse kan forhindre virusinfektioner som denne i at trænge ind i din computer, men hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at have sådan et program installeret på din computer, så skal du være utrolig opmærksom i løbet af installationen af freeware.

Vi kan ikke anbefale, at du springer punkter over under installationen. Læs alle oplysninger. Faktisk bør du vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, for det vil efterfølgende give dig flere muligheder.

Du skal også kun downloade software fra lovlige kilder. Lad være med at følge tvivlsomme webannoncer, der tilbyder dig noget gratis – det er for det meste blot et trick, der skal få naive brugere til at installere en eller anden form for PUP.

Sådan fjerner du Ads by Provider for altid

Hvis du er godt træt af de annoncer, der leveres af Provider, så er du nødt til at fjerne Privoxy proxy-programmet. Det er desværre ikke så nemt, som man skulle tro. Du finder det nemlig ikke på listen med de installerede programmer på din computer. Dette skadelige værktøjs mapper kan være gemt et sted på din harddisk, så derfor foreslår vi, at du får hjælp til at finde og fjerne denne virus.

Scan din computer med Reimage eller SpyHunter. Disse programmer har ingen problemer med at finde og fjerne virussen fra din computer. Det tager omkring 10 minutter at fuldføre opgaven, og din computer vil være fri for virusinfektioner.

Nedenfor finder du vores detaljerede fjernelsesvejledning.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Provider Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Provider ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Provider ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Provider ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Provider ads fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-provider

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *