Sirius Multi-name Rogue 2014 - Hvordan fjernes det?

Sirius Multi-name Rogue 2014

Braviax/Fake Rean har udgivet et andet rogue/svindelprogram med mange navne, som målsætter computere over hele verden. Programmet benytter forskellige navne til at angribe systemer ved at køre forskellige versioner af Windows. Den er en farlig virus, der er lavet af svindlere, som leder efter nemme måder at tjene penge på. Programmet advarer om, at dit system er inficeret, ved at vise tonsvis af sikkerhedsmeddelelser og lister med infektioner, efter at have udført en falsk systemscanning. Det forsøger at overbevise computerbrugere om at købe den fulde version med det ene formål – at snyde penge fra dem.

Sirius Multi-name Rogue 2014 benytter følgende navne:

WINDOWS 8 NAMES: Sirius Win 8 Protection 2014, Sirius Win 8 Antivirus 2014

WINDOWS 7 NAMES: Sirius Win 7 Protection 2014, Sirius Win 7 Antivirus 2014

WINDOWS XP NAMES: Sirius XP Protection 2014, Sirius XP Antivirus 2014

WINDOWS VISTA NAMES: Sirius Vista Protection 2014, Sirius Vista Antivirus 2014

Som allerede nævnt, så bruger Sirius Multi-name Rogue 2014 en falsk scanner, som foregiver at lede efter infektioner i dit system, men i virkeligheden finder den nok ingenting. Programmet advarer om infektioner, som faktisk slet ikke eksisterer, eller viser en liste med tilfældige filer, der slet ikke er skadelige. I bund og grund så skaber Sirius Multi-name Rogue 2014 en illusion om, at dit system er i fare, men i virkeligheden er det ikke kompetent nok til at nævne nogen infektioner. Du bør holde dig væk fra disse programmer, og fjerne dem ved hjælp af et anerkendt anti-spyware værktøj.

Hvis du har bemærket nogle sikkerhedsmeddelelser, som omdirigerede dig til en hjemmeside, der foreslog dig at downloade en af versionerne af Sirius Multi-name Rogue 2014, eller direkte anbefalede at aktivere et af disse programmer, er det ligeledes et tegn på, at du er blevet offer for dette nye falske antivirus program med mange navne. Ligesom scanningsresultaterne, er meddelelserne falske, og du skal ikke tage dem for gode varer. Således ser nogle af dem ud:

System Hijack!

Der er fundet en sikkerhedstrussel i systemet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system. Kør en gratis sikkerhedsscanning, for at forhindre infektion og tab af data, eller tyveri.

Sirius XP Protection 2014 har blokeret et program fra at få adgang til internettet

Dette program er inficeret med Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen

Private data, herunder kreditkort oplysninger og kodeord, kan blive stjålet af tredjeparter.

Sirius Win 7 Protection 2014 Alert

System Hijacket!

Ukendt program er lige nu ved at scanne din system-registreringsdatabase! Der er opdaget identitetstyveri.

Brud på Sikkerheden!

Pas på! Der er fundet spyware infektion. Din systemsikkerhed er i fare. Private oplysninger kan blive stjålet, og din PC aktivitet kan blive overvåget. Klik for en anti-spyware scanning.

Sirius Multi-name Rogue 2014 distribueres ved hjælp af Trojanske virusser, hvilket gør det meget svært at finde infektioner under deres infiltration. De fleste brugere finder først ud af disse falske programmer efter at de er blevet inficeret. Hvad mere er, så prøver Sirius Multi-name Rogue 2014 at beskytte sig selv mod at blive fjernet. Når du forsøger at bruge dine legitime programmer, kan det stoppe dem og derpå vise en anden advarsel, der hævder, at programmet er inficeret, hvorpå det anbefaler at downloade en af Sirius Multi-name Rogue 2014 versionerne.

Pas på med Braviax7FakeRean familien, og stol ikke på dens produkter. Du kan læse mere om den foregående udgivelse here. Den bedste løsning for dem, som er inficeret med Sirius Multi-name Rogue 2014, er at køre en fuld systemscanning ved hjælp af StopZilla, Spyhunter, Malwarebytes eller andet anerkendt anti-spyware program. Og glem ikke, at du er nødt til at opgradere dit valgte sikkerhedsværktøj til den seneste version, så det er i stand til at fjerne alle de nyeste trusler.

Manuel fjernelse af Sirius Multi-name Rogue 2014


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sirius Multi Name Rogue 2014, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

  1. Start -> Kør
  2. Indtast https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Sirius Multi-name Rogue 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Sirius Multi-name Rogue 2014 video fjernelsesguide

Manuel Sirius Multi-name Rogue 2014 fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-sirius-multi-name-rogue-2014

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *