Skype Virus - Hvordan fjernes det?

Skype Virus

Skype virus, også kendt som ”This is a very nice photo of you” virus er en trojansk virus, som distribueres ved hjælp af Skype. Den fungerer således. En meddelelse, der siger, at det er et meget flot billede af dig, og som indeholder et link til en webside, som tilbyder online lagerplads, bliver sendt af din Skype ven. Den slags meddelelser bliver sendt fra computere, som allerede er inficeret med malware, så derfor skal du tjekke din PC for virus, hvis nogle siger, at du har sendt sådan en tekst.

Selvom linket i meddelelsen fører hen til en velkendt og sikker webside, bliver den pågældende webside misbrugt af cyber kriminelle. Det er meningen, at du skal downloade en zip-fil, der kan ligne en billedfil, men sandheden er, at du ikke kan skelne den præcise fil-udvidelse fra linket. Den ondsindede fil identificeres som BackDoor.IRC.NgrBot.42 (DrWeb), en variant af Win32/Kryptik.BBHQ (ESET-NOD32) og Trojan.FakeMS. Antivirus programmer kategoriserer det normalt som ransomware. Efter at det er installeret på computeren, kan Skype Virus downloade forskellige moduler, såsom et modul, der stjæler kodeord eller en BitCoinMiner samt mange andre.

Denne ondsindede infektion er kendt for at stjæle kodeord, CPU-kraft samt sende inficerede links til dine Skype venner. Skype virus aktiveres hver gang computeren tændes. Der er ingen grund til at fortælle, at det er yderst vigtigt at fjerne denne infektion, så snart den bliver opdaget.

Selvom man kan slette den manuelt, anbefales det dog at benytte et anti-malware værktøj, såsom Reimage, Spyhunter, for at du kan være sikker på, at alle elementer af Skype virus er fjernet. Hvis du gerne vil undgå lignende infektioner fremover, skal du altid opdatere dine sikkerhedsprogrammer, scanne eventuelle filer før du åbner dem og tjekke en ekstra gang med dine venner, om det virkelig er dem, som sender dig et link eller en fil via online midler, såsom Skype.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Skype Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-skype-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *