Sorry Ransomware Virus - Hvordan fjernes det?

Dette ransomware kaldes for ”Sorry virus” på grund af den udvidelse, den føjer til de krypterede filer. Endnu engang ser vi et ransomware, der er baseret på Hidden Tear ransomware-projektet. På det seneste er det den primære kilde til ransomware-infektioner, eftersom virusinfektioner såsom Krypton ransomware og ScammerLocker også er baseret på dette projekt.

Hvis du ikke er bekendt med ransomware, så er det en form for computervirus, der krypterer dine filer med en specifik kryptografi, og derefter forlanger en løsesum til gengæld for at låse dine filer op, så du kan bruge dem igen.


Sorry Ransomware Virus

I dette bestemte tilfælde anvender Sorry ransomware en symmetrisk krypteringsmetode, også kendt som AES. Når det er trængt ind i din computer, vil det automatisk scanne alle dine filer for at finde dem, der kan krypteres.

Denne virus kan desværre kryptere alle de mest populære filer, så dine personlige billeder, tekstdokumenter, lyd- og videofiler osv. vil blive krypteret. Hvad sker der, når filen er krypteret? Først og fremmest vil du helt sikkert bemærke en ny udvidelse. I dette tilfælde hedder den ”.sorry”.Så hvis du havde en fil kaldet ”song.mp3”, vil den nu hedde ”song.mp3.sorry”. Det er et tegn på, at du hverken kan åbne eller bruge den fil på nogen måde.

Sorry virus holder sig ikke tilbage og krypterer de fleste af dine filer. Derefter vil du kunne se en fil kaldet ”How Recover Files.txt” i hver mappe, som indeholder krypterede filer. Det er en besked om løsesummen, og den fortæller dig om ransomwareprogrammet og om hvordan du betaler løsesummen. Den originale tekst i beskeden er som følger:

Hello, dear friend!

All your files have been ENCRYPTED

Do you really want to restore your files?

Write to our email – [email protected] or [email protected]

and tell us your unique ID – *********

Som du kan se, så er der ikke mange oplysninger om, hvad der er sket, og hvad du følgende skal gøre. De informerer dig kun om, at du er velkommen til at kontakte dem via e-mail på [email protected] eller [email protected].

Selvom du er nysgerrig efter at finde ud af, hvad beløbet på løsesummen er, eller du rent faktisk vil prøve at dekryptere dine filer, så kan vi ikke anbefale dig at kontakte de it-kriminelle – det er aldrig en god ide. Du vil højst sandsynligt blive bedt om at betale et par hundrede dollars eller endda flere tusinde. Desuden er der ingen garanti for, at dine filer bliver låst op, selvom du betaler løsesummen – vi ved ikke, om de er i stand til at dekryptere filer. De kan simpelthen finde på at ignorere dig, efter at du har betalt løsesummen.

Hvordan har Sorry ransomware inficeret din computer?

Nu spekulerer du sikkert på, hvordan denne virus har fundet vej ind i din computer. Ransomware følger for det meste med skadelige e-mails som en vedhæftning og bliver automatisk installeret, når computerbrugeren åbner den. Regel nummer et: hold dig langt væk fra spam e-mails.

Regel nummer to er, at din computer hele tiden skal være beskyttet, så installer et anti-malwareprogram med realtidsbeskyttelse, og du kan være sikker på, at ingen virusinfektioner vil være i stand til at trænge ind i din computer. Hvis du ikke ved, hvilket et du skal vælge, så er du velkommen til at kigge på vores afsnit med anmeldelser.

Fjernelse af Sorry Ransomware Virus

Selvom det ikke vil dekryptere dine filer, når du fjerner Sorry Ransomware Virus, er du stadig nødt til at gøre det. Den bedste metode at gøre det på er at køre en scanning med et pålideligt anti-malware. Scan dit system med Reimage eller SpyHunter, og Sorry ransomware skulle automatisk forsvinde for evigt.

I øjeblikket er der desværre ingen mulighed for at dekryptere filer med udvidelsen .sorry, så du kan kun få dine filer tilbage, hvis du gendanner dem fra en sikkerhedskopi. Hvis du har en sikkerhedskopi (som ikke er blevet beskadiget af ransomwareprogrammet) af din harddisk, så følg denne vejledning til systemgendannelse for at få dine filer tilbage.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Sorry Ransomware Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-sorry-ransomware-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *