Win Magician PUP - Hvordan fjernes det?

Win Magician, eller WinMagician, Windows’ modstykke til Mac Magician, er et program, som skulle fungere som et pc-hjælpeprogram og som anti-malwarebeskyttelse. Det hævder at kunne gøre plads på drevet, standse svindel og inficerede downloads, rense din registreringsdatabase og scanne for malware.

Men dette program anses af nogle for at være potentielt uønsket. Ikke skadeligt, men heller ikke særligt brugbart, og det bliver muligvis installeret på nogle computere uden først at få tilladelse til det af pc-indehaveren.

Win Magician skiller sig på ingen måde ud fra andre potentielt uønskede programmer, der tilbyder universel pc-beskyttelse og vedligeholdelse. Dets brugergrænseflade ligner stort set andre optimeringsprogrammer, såsom Quick Mac Care og Mac Tonic. Hjemmesiden er et værre rod. Forkerte funktioner bliver beskrevet i forkerte sektioner, og teksten er taget fra Win Tonic og ITL Windows Optimizer (andre værktøjer, der også anses for at være junkware).

Der er rigeligt med alarmklokker til at så tvivl om programmets kvalitet. Samtidigt gør programmets udviklere sig umage med at være mindre uetiske end andre falske optimeringsprogrammer derude, og derfor er Win Magician kun et potentielt uønsket program og ikke et rogue optimeringsprogram.

Win Magician – problemer og fjernelse:


"win magician"

Win Magician’s funktioner

 • Renser registreringsdatabasen
 • Fjerner junk-filer
 • Administrerer opstart
 • Malware-scanning

Distributionens kilder

 • Falske online scanninger
 • Gratis programpakker
 • Download fra den officielle hjemmeside

Mulige problemer

 • Uærlig installation
 • Beskadiget registreringsdatabase, hvilket medfører ustabilt OS
 • Slettede filer, hvilket medfører langsommere søgning

Fjern Win Magician

 • Afinstaller manuelt ved hjælp af Kontrolpanelet
 • Scan for mistænkelige programmer ved hjælp af et anti-malwareprogram (Spyhunter)

Hvor brugbar er Win Magician?

Win Magician fokuserer primært på at hjælpe folk med at få mere plads på deres computer. Det kan det gøre ved at slette logfiler, caches og midlertidige filer. Dette kan frigøre nogle megabytes. Det kan også øge den tid, det tager for en hjemmeside at blive indlæst. Og den frigjorte plads bliver fyldt igen, fordi programmerne ikke stopper med at cache samt oprette midlertidige filer og logfiler. Dette betyder, at Win Magician hurtig udfører en ny scanning og igen finder nye filer, som det kan slette.

Win Magician’s web-beskyttelse indbefatter, at den råder mig til at installere en ad-blocker i browseren. Det er ikke et dårligt råd, men i betragtning af at masser af hjemmesider kæmper mod ad-blockere, kan det virkelig forringe kvaliteten af min søgning.

Win Magician er også et renseprogram til registreringsdatabasen, hvilket er lidt mistænkeligt. Det er risikabelt at modificere registreringsdatabasen, og Microsoft siger, at de ikke understøtter brugen af den slags hjælpefunktioner, fordi de generelt er risikable og ikke er til nogen hjælp. Med en ødelagt registreringsdatabase kan det være nødvendigt at geninstallere operativsystemet fuldstændigt. En perfekt registreringsdatabase tilbyder ikke en synlig forbedring af ydeevnen.

Når alt kommer til alt så tilbyder Win Magician, som er et betalingsprogram, hovedsageligt ting, som du allerede får helt gratis blot ved at benytte Windows indbyggede funktioner – oprydning af unødvendige filer, administration af opstartsapplikationer og scanning for malware. Det er tilsyneladende ikke skadeligt, men det er i de fleste tilfælde heller ikke et brugbart eller godt program.

Problemer med Win Magician

Denne potentielt uønskede applikation forsøger at rette op på de funktioner, som andre lignende Pc-optimeringsprogrammer er blevet kritiseret for: det inkluderer sig selv i Startup Manager, min kopi prøvede ikke på at installere yderligere programmer sammen med sig selv (skønt programmet har en sektion, hvor det anbefaler andre applikationer), og det bruger ikke lys, rød tekst med store advarselstegn ud for hver lille fil, det finder.

Alligevel er der en god grund til, at ”PC optimizer” og ”registry cleaner” i den grad er en upålidelig software-kategori.

Mange af disse programmer anvender programpakker til distribution. Hvis du har fundet Win Magician på din computer og ikke har nogen anelse om, hvordan det er havnet der, så er der en meget sandsynlig forklaring. Potentielt uønskede programmer er ofte vedhæftet andre programmers installationsprogram og anmoder ikke rigtigt om tilladelse til at blive installeret. Det gælder hovedsageligt for programmer, der ikke har nogen anden god måde at sælge sig selv på.

En anden mulighed er, at Win Magician er blevet downloadet på grund af skadelige popups online. Nogle falske advarsler prøver på at få folk til at tro, at de har en virus på deres computer, såsom den falske scanning od007.com eller de forskellige varianter af (4) viruses. Disse skadelige websteder anbefaler dernæst folk til at downloade et sikkerhedsprogram til computeren. Dette betyder ikke, at udviklerne af programmet gerne vil have, at det bliver distribueret på den måde, men det spiller ingen rolle, når man på sådan en vildledende måde bliver narret til at installere et stykke software.

Sådan fjerner man Win Magician

Det skulle i de fleste tilfælde være nemt at afinstallere Win Magician ved hjælp af Kontrolpanelet. Men hvis du har købt betalingsversionen, skal abonnementet annulleres separat.

Det kan være, at afinstallationen af programmet mislykkes, og så skyldes det muligvis, at der er et malware, der holder på det. Andre gange kan popup-vinduerne blive ved med at dukke op, efter at programmet allerede er blevet fjernet. Hvis disse problemer plager dig, kan du bruge et professionelt anti-malwareprogram, et rigtigt ét såsom Spyhunter, der kan finde de skadelige filer og programmer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Win Magician Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Win Magician PUP ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Win Magician PUP installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Win Magician PUP
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Win Magician PUP fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-win-magician-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *