Win Tonic - Hvordan fjernes det?

Det potentielt uønskede program (PUP) Win Tonic er ikke en virus, men det kan trænge ind i operativsystemet uden computerbrugerens samtykke. Der er mange falske sikkerhedsprogrammer i omløb, som både er designet til Windows og Mac-operativsystemet: Advanced Mac Cleaner, Malware Crusher og Wise System Mechanic. I dette tilfælde er det falske software Win Tonic beregnet til at tjene brugere med Windows operativsystem. På Win Tonics officielle hjemmeside står der, at det er ”en komplet Internet- og Windows-beskyttelse, med hvilken du også kan rense diskplads og forstærke systemhastigheden til et helt nyt plan”.

Man bliver opfordret til at downloade den gratis version af programmet, men det vil ikke forbedre Windows operativsystem. Man vil i stedet for kun være i stand til at køre scanninger, som advarer om mange skadelige programmer. Med sådan en skræmmemetode kan man føle sig nødsaget til at købe den fulde version af Win Tonic, der koster 23,95 euro. Vi synes imidlertid ikke, at den slags bedrageriske metoder er passende (Lær hvordan du beskytter dig selv mod Scareware svindel ).


Du skal ikke bruge 23,95 euro på Win Tonic: det er et mistænkeligt sikkerhedsprogram

Ifølge en grundig analyse blev det uønskede program Win Tonic klassificeret som skadeligt af en række pålidelige antivirus-maskiner. De sporede sikkerhedsprogrammet som “Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401”, “PUP.Optional.WinTonic”, “Program.Unwanted.2349” og “Trojan Starter”. Vores forskningsteam fandt også ud af, at Win Tonic er i stand til at downloade filer fra internettet, har indikatorer på bot-kommunikationskommandoer, og kan opfange tast på tastaturet (Keyloggers: Sporing, PC-overvågning, Keylogger Software). De skadelige genstande ses også i sammenhæng med en kontaktet vært.

Det kan også være, at der reklameres for det uønskede program Win Tonic i tilfældige pop-ups, der hævder, at du skal rense dit Windows operativsystem. I det følgende afsnit vil vi komme ind på den metode, som formentlig er en af de primære måder, dette falske sikkerhedsprogram bruger til sin distribution (12 Downloads, der lister uønsket software ind i din PC). Selvom dette program kan virke brugbart og brugervenligt, så håber vi, at du vælger et mere pålideligt anti-malwareprogram til at beskytte din computer mod virus. Læs videre, så du kan finde ud af, hvordan du fjerner dette uønskede værktøj og forhindrer lignende installationer fremover.

Primære distributionsmetoder for det uønskede program Win Tonic

Win Tonic kan downloades fra den officielle hjemmeside. Men vi har en mistanke om, at det ikke er den distributionsmetode, som udviklerne af dette værktøj først og fremmest har valgt. Vi tror, at dette mistænkelige værktøj distribueres med programpakker. Det betyder, at du i løbet af en installation af et andet program kan blive tilbudt at installere yderligere værktøjer. Derfor er det bedst at vælge en avanceret eller brugerdefineret indstilling i løbet af opsætningen. Hvis du gør det, vil du være i stand til at afvise installationen af valgfrit software.

Inden du installerer et værktøj, skal du tjekke, om det er pålideligt, eller om sikkerhedsprogrammerne finder det potentielt uønsket. Du skal kun installere troværdigt software, som er nyttigt og effektivt. Eftersom du nok er på udkig efter et nyt anti-malwareprogram, foreslår vi, at du installerer Reimage eller Spyhunter. De er begge godt udrustet til at finde selv de nyeste malwaretrusler. Du vil også have mulighed for at køre scanninger efter behov og se den aktuelle sikkerhedsstatus på din computer. Du kan også forsøge at slippe af med Win Tonic manuelt. Åbn dit Kontrolpanel og find det mistænkelige software, som du gerne vil fjerne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Win Tonic, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-win-tonic

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *