WinZip Driver Updater virus - Hvordan fjernes det?

WinZip Driver Updater virker og ser ud som et af de mange systemoptimeringsværktøjer, der lover at opdatere alle drivere med kun et klik, sørge for, at din Windows altid er opdateret samt sikkerhedskopiere og gendanne eventuelle drivere, når som helst du har brug for det. Den slags software kan være praktisk, men ikke WinZip Driver Updater desværre. I stedet for rent faktisk at gøre et ordentligt stykke arbejde og hjælpe brugerne med at gøre deres system bedre, viser WinZip Driver Updater virus forkerte advarsler om, at nogle drivere har brug for øjeblikkelig opmærksomhed og at de kun kan fornyes, hvis man køber den fulde version af produktet.

Hvis du vælger at ignorere pågældende beskeder, men beholder infektionen WinZip Driver Updater, vil disse underretninger bliver mere og mere irriterende og dukke op hvert andet sekund, trods dit forsøg på at standse dem. Men hvis du ender med at købe den fulde version af produktet, vil du få langt større problemer, for ikke alene vil abonnementet blive fornyet uden din tilladelse, det vil også være svært at annullere tjenesten. Endvidere vil prisen på 32 dollars kun gælde for én enhed. Prøv at se nærmere på denne Artikel om, hvordan programmer med gratis prøveperiode ender med at opkræve dit kreditkort, og læs mere om WinZip Driver Updater, så du finder ud af de andre tricks, den gemmer i ærmet.

Er WinZip Driver Updater en virus

For at være ærlig så er WinZip Driver Updater ikke en virus, men et falsk program, der løgnagtigt forsøger at overbevise dig om, at du skal købe den fulde version af produktet. Det forårsager egentlig ikke så meget skade på computeren, men det gør heller ikke noget godt. Nogle brugere har bemærket, at den gratis prøveperiode én gang viser, at flere end 20 drivere er forældede, hvorefter den konstaterer, at systemet er i perfekt tilstand og ikke har brug for nogen opdateringer. Folk, som har købt den fulde WinZip Driver Updater version, føler sig endvidere narret, fordi den fulde version kun kunne bruges på én computer og ikke flere, hvilket man forventer for 32,26 dollars om året.


winzip driver updater pup

Derudover tilbyder det officielle websted, at man for 5 dollars kan downloade flere problemer, der kaldes for WinZip System Utilities og som fungerer som et værktøj til PC-ydeevnen. Men gæt lige, hvor ”brugbart” det faktisk er. Hvis du gerne vil have fat på et lovligt optimeringsværktøj, så er det bedre, at du investerer i Reimage, som er et rigtigt software. Denne form for svindel er dog ikke noget nyt, og du kan finde lignende adfærd ved programmer, såsom MacShiny, PC Optimizer Pro, Win Tuneup Pro. Tag et kig på disse værktøjers Slutbrugerlicensaftale, så du selv kan se, hvor snedigt dette software er og hvilke planer det har.

BY DOWNLOADING AND INSTALLING WINZIP SYSTEM UTILITIES SUITE, WINZIP REGISTRY OPTIMIZER, OR WINZIP DRIVER UPDATER, YOU AGREE THAT WINZIP IS AUTHORIZED TO CHARGE YOUR CREDIT CARD FOR THE ANNUAL SUBSCRIPTION FEE FOR THE SOFTWARE ON A YEARLY BASIS WITHOUT ANY FURTHER ACTION ON YOUR PART. IN THE EVENT THAT YOUR CREDIT CARD IS DECLINED FOR ANY REASON, THE SUBSCRIPTION FEE IS STILL DUE AND OWING TO WINZIP AND YOU WILL PROMPTLY PROVIDE US WITH ANOTHER CREDIT CARD FOR AUTOMATIC PAYMENT PURPOSES. YOUR CONTINUED USE OF THE SOFTWARE IS SUBJECT TO AND CONDITIONED UPON YOUR PAYMENT OF THE SUBSCRIPTION FEE. YOU MUST PROVIDE NOTICE OF INTENT TO TERMINATE YOUR SUBSCRIPTION FIVE (5) BUSINESS DAYS PRIOR TO THE END OF THE INITIAL TERM OR FIVE (5) BUSINESS DAYS PRIOR TO THE END OF EACH RENEWAL TERM OTHERWISE YOUR SUBSCRIPTION WILL AUTOMATICALLY RENEW FOR ANOTHER TERM. DURING EACH RENEWAL TERM, ONCE A PAYMENT IS RECEIVED, THE SUBSCRIPTION FEE IS NON-REFUNDABLE AND NON-CANCELLABLE. IF YOU DECIDE TO TERMINATE YOUR SUBSCRIPTION OR FAIL TO PROVIDE A NEW CREDIT CARD AS REQUIRED FOR PAYMENT, THE SOFTWARE CONTAINS A LOCKING CODE WHICH WILL AUTOMATICALLY LOCK AT THE END OF THE TERM AND THAT WILL PROHIBIT YOU FROM USING THE SOFTWARE UNTIL A NEW REGISTRATION CODE IS RECEIVED BY YOU.

(Ved at downloade og installere WinZip System Utilities Suite, WinZip Registry Optimizer eller WinZip Driver Updater accepterer du, at WinZip får tilladelse til hvert år at opkræve dit kreditkort vedrørende programmets årlige abonnementsgebyr uden yderligere handling fra din side. I tilfælde af, at dit kreditkort afvises af en eller anden årsag, skal du stadig betale abonnementsgebyret for WinZip, og du skal omgående give os et andet kreditkort med henblik på automatisk betaling. Din fortsatte brug af programmet er underlagt og betinget af din betaling af abonnementsgebyret. Du skal give besked angående din beslutning om at opsige dit abonnement fem (5) hverdage inden udløbet af den indledende periode eller fem (5) hverdage inden udløbet af hver fornyelsesperiode, for ellers vil dit abonnement automatisk fornyes for en ny periode. I løbet af hver fornyelse, når betalingen er modtaget, kan abonnementsgebyret ikke refunderes eller annulleres. Hvis du beslutter dig for at opsige dit abonnement eller ikke oplyser et nyt kreditkort som påkrævet for betaling, så indeholder programmet en låsekode, der automatisk låser ved periodens ophør, og som vil forhindre dig i at bruge programmet, indtil vi har modtaget en ny registreringskode fra dig.

En grundig scanning med VirusTotal/Hybrid-Analyse viste, at den primære installationsfil for WinZip Driver Updater faktisk genkendes som et skadeligt program, som demonstrerer undvigende egenskaber. Ligesom den anden lignende gruppe af programmer, der kaldes for Renseprogrammer til registreringsdatabasen, fungerer truslen WinZip Driver Updater som placebo. Det foregiver, at der er en masse problemer i din computer, reparerer nogle af dem for at vise, at det fungerer, og forlanger, at man betaler for den fulde version, for at det kan fjerne dem alle, hvorved det giver brugeren en falsk følelse af sikkerhed for 30 dollars.

Hvordan inficerer WinZip Driver Updater virus computerne

WinZip Driver Updater malware har et meget bedragerisk udseende, hvilket får mange brugere, der falder over dette værktøj, til at tro, at det rent faktisk er et brugbart program, som hjælper med at optimere systemet ved at opdatere driverne og oprette sikkerhedskopier. Reklametricks såsom falske anmeldelser, officiel hjemmeside, gratis prøveperiode, design og udsagn om, at WinZip Driver Updater er udviklet af Microsofts certificerede partner er en af grundene til, at folk frivilligt downloader dette program i forhåbning om, at det får deres computer til at køre som smurt.


winzip driver updater installation

Vi går dog ud fra, at det er anderledes i dit tilfælde, og at WinZip Driver Updater uventet er dukket op i dit Windows System, og du kan ikke erindre at have søgt efter et systemoptimeringsprogram. Hvis det lige nøjagtigt er det, som er sket for dig, så har du nok været ude for den første lyssky egenskab ved WinZip Driver Updater – den snedige installation, der har gemt sig i en anden programopsætning, bedre kendt som programpakke. Dette tages i brug for at øge brugerantallet ved hemmeligt at invadere deres computer, for selv de, som selv får fat på WinZip Driver Updater, beholder det ikke for længe, eftersom det ikke er et særligt godt værktøj. Med programpakker kan udviklerne af WinZip Driver Updater sprede det til en stor mængde computere, og dermed øge chancen for, at brugerne køber den fulde version af programmet efter de skræmmende advarsler.

Det sker ved, at stort set alle websteder, der distribuerer gratis programmer, tager lovlige programmer og parrer dem med uønsket software. Når offeret kører installationen, er der en separat side (måske er man nødt til at vælge Brugerdefineret installation for at få adgang til den). Der finder man alle de yderligere programmer, der er markeret på forhånd til at blive installeret som standard sammen med hovedprogrammet, medmindre brugeren vælger noget andet. WinZip Driver Updater kan også blive installeret på lignende måde, efter at man har downloadet ulovlige torrents, har kørt falske opdateringer, eller hvis man har en anden virus på computeren.

Sådan afinstallerer du WinZip Driver Updater PUP

Det gode ved WinZip Driver Updater, eller anden falsk applikation, er, at du med lethed kan fjerne dem, eftersom de skal omfatte en afinstallationsfunktion for at virke mere lovlige. Så ved hjælp af det gode, gamle Kontrolpanel skulle du ikke have meget besvær med at slippe af med det. Forneden finder du en trin-for-trin vejledning, der beskriver hvordan.

Hvis du ikke er så heldig, og du måske har en mere vedholdende version af WinZip Driver Updater, som enten har ændret sit navn efter installationen for at være mindre mærkbar, eller du har mistanke om, at det er andet malware, der har medbragt det, så har du helt bestemt brug for Spyhunter eller Malwarebytes, som er legitime sikkerhedsprodukter, der vil identificere WinZip Driver Updater og alle dets filer ud fra den falske adfærd, jagte alle andre virtuelle parasitter og slette dem for altid, så der bliver sat en stopper for alt det nonsens.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Winzip Driver Updater Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes WinZip Driver Updater virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WinZip System Utilities installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WinZip Driver Updater virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WinZip System Utilities fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-winzip-driver-updater-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *