Y2mate.com ads - Hvordan fjernes det?

YouTube videokonverteringsprogrammer og downloadprogrammer er meget nyttige, når man gerne vil lytte til eller se videoer offline og gemme materiale. Y2mate.com er en af mange websteder, der gør dette. Og ligesom de andre websteder sætter Y2mate også sin lid til annoncer af ringe kvalitet, som kaster sig over uerfarne internetbrugere. Så det er tilrådeligt at være ekstra forsigtig, hvis du besøger pågældende websted.

Oversigt over problemet med Y2mate annoncerne:

Symptomer

Nye faner og vinduer åbner op, når du interagerer med Y2mate

Popup-annoncer fra ukendte hjemmesider

Årsag

Y2mate benytter annoncenetværk af dårlig kvalitet

Annoncer uden navn i Y2mate

Risici

Nedsat produktivitet som følge af påtrængende annoncer

Spild af tid og penge, når man falder for malware og svindel

Løsninger

Bloker underretninger

Opdater dit software

Udfør en antivirusscanning (Reimage, Spyhunter)

Hvad er hjemmesiden Y2mate?

Det er et YouTube videokonverteringsprogram. Det opretter lyd- og videofiler fra YouTube, der kan downloades. Nogle siger, at det er ulovligt at bruge websteder såsom Y2mate, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. Det lovlige afhænger af, hvad udviklerne af hver video har besluttet. Det er helt klart ulovligt at downloade ophavsretligt beskyttet indhold (f. eks en kendt sangers musikvideo): den slags videoer kan kun streames på YouTube. Nogle YouTube konverteringsprogrammer er endda gået ned og hjem som følge af pres fra udgivelsesselskaberne. Desuden er downloading af YouTube-videoer en overtrædelse af deres servicevilkår. Men nogle YouTube-udviklere tillader, at man downloader deres videoer.


y2mate-com ads

Hvad er problemet med det?

Y2mate støtter sig til annoncer, som betaler for at holde tjenesten kørende. Det er der ikke noget forkert ved, eftersom det er ved hjælp af annoncer, at de fleste kommercielle hjemmesider kan forblive gratis. Desværre er Y2mate annoncerne af ringe kvalitet. Når du klikker på en annonce eller et link, kan du ikke vide, om det vil åbne et nyt faneblad, der leder dig hen til en tilfældig online butik, piratside eller en nyhedsside, der gerne vil sende dig underretninger. Så det kan således være ret frustrerende at bruge Y2mate, når du egentlig bare gerne vil downloade en sang. Og værre endnu, hvis du accepterer underretningerne, vil du jævnligt kunne få sendt popups fra f. eks install.noticy-service.com, som vi allerede har skrevet om. Disse popups er generende og ubarmhjertige, og de dukker endda op på skrivebordet. Det kan ødelægge din søgeoplevelse, selv når du ikke er inde på Y2mate.

Det er også bekymrende, at nogle af underretninger fra Y2mate kan medføre svindel. Hvis de får held til at narre en person til at tilmelde sig og investere i en bedragerisk aktivitet eller i pyramidesvindel, eller viser en falsk sikkerhedsadvarsel, kan det medføre reel økonomisk skade. Professionelle reklamenetværk beskytter deres internetbrugere ved at afvise annoncer for bedragerisk aktivitet, men Y2mate og lignende hjemmesider har ikke den slags krav til deres annoncer.

Det farligst er nok de links, der leder hen til inficerede hjemmesider. De kan automatisk downloade skadelige filer eller køre scripts (såkaldt drive-by crypt mining kan f. eks bruge ofrets processorkraft, så de it-kriminelle kan tjene penge). Internetbrowsere prøver altid på at være et skridt foran de it-kriminelle og tilstopper alle de sikkerhedshuller, som kan bruges til at inficere computeren. Det er en konstant kamp, så husk at opdatere dine programmer.

Hvordan kan du være i sikkerhed online?

Tænk dig grundigt om, inden du tillader underretninger. Du har altid ret til at afvise dem. Vær forsigtig, når du klikker på annoncer, især på den slags, der lover noget, der lyder for godt til at være sandt (ignorer sådan noget som ”Vind en ny Telefon”). Og du skal aldrig oplyse dine personlige oplysninger, såsom kreditkortoplysninger, medmindre du er sikker på, at du kan stole på virksomheden.

Installer et pålideligt og anerkendt antivirusprogram, og opdater det regelmæssigt. Og brug dit antivirusprogram – scan filer, som du har downloadet eller har fået i en e-mail, udfør systemscanninger med jævne mellemrum. Og opdater dit software. Software-patcher omfatter somme tider opdateringer, der er vigtige for sikkerheden.

Hvis du gerne vil benytte hjemmesider, der leverer risikable annoncer, skal du vide, at der altid er fare for infektion. En computervirus er som regel et løseligt problem, men du skal altid være parat og sikkerhedskopiere dine data. Der er mange folk, der besøger websteder såsom Y2mate, og de har lært at håndtere farerne. Men selv erfarne internetbrugere bliver nogle gange ofre for noget så ødelæggende som et ransomware, og en sikkerhedskopi kan spare dig for mange hovedpiner.

Sæt en stopper for Y2mate annoncerne

Hvis du konstant kommer ud for annoncer og omdirigeringer, skal du tjekke dine underretningstilladelser i din browser. Underretningerne bliver muligvis misbrugt til at vise dig annoncer, og det kan du heldigvis sætte en stopper for, hvis du redigerer dine indstillinger. Hvis du gerne vil sikre dig, at dit system er fri for malware, så scan det med et antivirusprogram (f. eks Reimage, Spyhunter eller andet professionelt program), men det vil sandsynligvis være nok, hvis du redigerer underretningstilladelserne, eller i værste fald, nulstiller browseren (rul ned og find vejledningen til din browser), så du får standset alle popup-annoncerne.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Y2mate Com Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Fjern y2mate annoncerne

Sådan fjernes Y2mate.com ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Y2mate.com ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Y2mate.com ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Y2mate.com ads fra dine browsere

TopSådan fjernes Y2mate.com ads fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Y2mate.com ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Y2mate.com ads fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Y2mate.com ads og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Y2mate.com ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Y2mate.com ads virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Y2mate.com ads fra listen.
Sådan fjernes Y2mate.com ads fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Y2mate.com ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Y2mate.com ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Y2mate.com ads fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Y2mate.com ads fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Y2mate.com adsog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Y2mate.com ads, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-y2mate-com-ads

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *