Iobit Malware Fighter anmeldelser

IObit Malware Fighter er et værktøj, der er beregnet til at bekæmpe forskellige virusser og malware. Der findes både en gratis og en premium version af dette værktøj, men den gratis version er meget begrænset og byder ikke på mange sikkerhedsfunktioner.

Selvom de fleste anti-malware- og antivirusprogrammer kommer fra europæiske eller amerikanske selskaber, er Malware Fighter udviklet og udgivet i Kina. Det behøver du dog ikke rynke på panden af, du skal hellere undersøge de egentlige funktioner i dette software samt hvad du vil få for de 19,95 dollars. Det er, hvad du skal betale for 1 års abonnement til én computer. Dette software passer kun til Windows OS. Hvis du imidlertid gerne vil tilføje yderligere funktioner, såsom CD til sikkerhedskopi eller udvidet download-tjeneste, så er du nødt til at betale mere.

Prisen er virkelig lav sammenlignet med andre anti-malwareprogrammer, der i øjeblikket kan fås på markedet, såsom SpyHunter og Reimage. Men vi kan dog ikke anbefale, at du kun fokuserer på prisen, for funktionaliteten og evnen til faktisk at beskytte din computer mod malware og virusser er langt vigtigere.

Der findes som sagt også en gratis version, så du vil kunne teste Malware Fighter uden overhovedet at betale en krone. Denne gratis version er naturligvis meget begrænset, og du vil kun få de Grundlæggende anti-malware funktioner, grundlæggende realtidsbeskyttelse samt nogle andre online sikkerhedsfunktioner. Bortset fra det vil du kunne tjekke, om du bryder dig om brugerfladen og den overordnede sammensætning af dette værktøj med mange funktioner.


Malware Fighter

Apropos brugerfladen er det dén, som gør IObit Malware Fighter så nemt og dejligt at bruge. Men dette anti-malwareprogram mangler en ordentlig anerkendelse på andre områder, som er vigtigere, og det vil vi komme ind på om lidt. Lad os kigge nærmere på og gennemse de primære funktioner i denne applikation.

Anti-malware beskyttelse


Malware Fighter Anti-Malware

Udviklerne af Malware Fighter hævder, at dette program er i stand til at udføre følgende funktioner:

 • Malware- og virusbeskyttelse med BitDefender antivirus-maskinen.
 • Separat lagerplads til de vigtigste filer.
 • Beskytter videokamera mod uautoriseret adgang.
 • Beskyttelse mod ransomware.
 • Beskyttelse mod malware fra eksterne drev.
 • Realtidsbeskyttelse.

Antivirus-maskinen leveres af BitDefender, så hvis du har tillid til det program, så kan du også have tillid til Malware Fighter. En af de mest bekymrende ting er manglen på laboratorieresultater. Antivirus testlab undersøger de bedste antivirusprogrammer, og der findes ingen rapporter om Malware Fighter. Men BitDefender scorede 9,8 ud af 10 i fem forskellige testforsøg, så du kan forvente noget lignende af Malware Fighter.

Realtidsbeskyttelsen og anti-malware-scanningen får virkelig IObit Malware Fighter til at halte bag de andre konkurrerende programmer. Det kan tage adskillige minutter, før Malware Fighter rent faktisk registrerer en skadelig fil, der forsøger at trænge ind i dit system, og i nogle tilfælde kan det være for sent. Selve scanningen kan også være langsommere end ønsket.

Det samme gælder registreringsraten. Selvom der reklameres for Malware Fighter som et software med en enorm virusdatabase, kan man ikke sammenligne det med andre store anti-malwareprogrammer, og nogle mulige skadelige eller uønskede filer bliver måske slet ikke registreret. Det kan også finde på at registrere lovlige filer som skadelige og på den måde forvirre brugerne.

Alt i alt har anti-malwarebeskyttelsen og scanningen, der leveres af Malware Fighter, brug for forbedring for at sige det mildt. Men værktøjet er ikke dyrt, og det skulle kunne komme med en tilstrækkelig grundlæggende beskyttelse mod de mest almindelige it-trusler.

Malware Fighter beskyttelse mod ransomware


Malware Fighter Ransowmare Protection

En grundig beskyttelse mod ransomware er ikke noget, du kan forvente af alle anti-malwareprogrammer. Anti-malware og antivirusprogrammer beskytter som regel computerne mod ransomware på samme måde, som de beskytter dem mod andet malware, nemlig ved at identificere skadelige filer og sætte en stopper for de skadelige processer eller fjerne dem.

Malware Fighter har i dette tilfælde en bedre sikkerhed. Ransomware kan bruge avanceret teknologi og omgå grundlæggende sikkerhed, så det er derfor en meget bedre ide at beskytte filerne mod uautoriseret adgang, fremfor kun at fokusere på de skadelige filer. Det betyder, at selvom det lykkes ransomwareprogrammet at trænge ind i din computer, så vil Malware Fighter kunne beskytte dine filer mod kryptering, idet det forhindrer, at den uautoriserede adgang kan åbne eller ændre dem.

I virkeligheden ser det sådan her ud: ransomwareprogrammet forsøger at få adgang til dine filer, og Malware Fighter registrerer dette forsøg, blokerer det automatisk og spørger brugeren, om det skal tillades eller ej. Så det er stadig op til ejeren af computeren.

Der reklameres for denne funktion som et effektivt værktøj, der kan beskytte brugerne mod berygtede virusser, såsom WannaCry og NotPetya, og derved spare dem for en masse penge. Nogle it-sikkerhedsforskere har faktisk testet denne funktion på eksemplarer af rigtige ransomwarevirusser, og det klarede det overraskende godt – Malware Fighter formåede at finde og standse al skadelige adfærd.

Selvom anti-malwarescanningen er det svageste led i dette software, så opvejer beskyttelsen mod ransomware det i høj grad. Det vil være svært at finde et værktøj, der kan klare det bedre end Malware Fighter, hvad angår beskyttelse mod ransomware. Husk på, at ransomware i dag er ret populært og spredes vidt og bredt, så denne funktion kunne virkelig redde dagen.

IObit Malware Fighters overordnede ydeevne

IObit Malware Fighter har tydeligvis et svagt punkt, hvad angår den grundlæggende beskyttelse mod malware, såsom browser hijackere og adware. Andre værktøjer fungerer langt mere effektivt og er hurtigere til at registrere mulige trusler. En anden ulempe er, at den gratis version af Malware Fighter er meget begrænset, så du kan egentlig ikke sige så meget om funktionaliteten uden at købe pro-versionen.

På den anden side er det ikke særligt dyrt og den enestående beskyttelse mod ransomware er virkelig pengene værd. Det er den bedste løsning, hvis du allerede har en anti-malwarebeskyttelse, men gerne vil styrke den med et grundigt værktøj, der sikrer beskyttelse mod ransomware.

Fordele ved IObit Malware Fighter

Ulemper ved IObit Malware Fighter

Positive sider af IObit Malware Fighter

 • En af de billigste Anti-malware løsninger.
 • Realtidsbeskyttelse.
 • Pænt designet brugerflade.
 • Bred vifte af funktioner. 

Negative sider af IObit Malware Fighter

 • Langsom scanning.
 • Ikke et fremragende antivirusprogram.
 • Kan nemt deaktiveres.
 • Langsom registrering af virusser.

 

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/iobit-malware-fighter

Læs "Iobit Malware Fighter anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *