Launchpage.org virus - Hvordan fjernes det?

 

Launchpage.org er en søgemaskine, der tilbyder hurtig adgang til en række populære online tjenester, såsom Facebook, YouTube, Amazon, Instagram og mange flere. Denne platform bekymrer os meget, for den har hverken en Slutbrugerlicensaftale eller Fortrolighedspolitik. Uden disse vilkår og betingelser vil du have meget lidt viden om, hvordan dine søgeforespørgsler og indtastet information bliver behandlet. Launchpage.org sigter efter browsere blandt de mest brugte af slagsen. Vi har dog ingen anelse om, hvem der har udviklet programmet og om det har en browserudvidelse. Vi kan kun sige, at hvis man bemærker denne falske søgemaskine som sin startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side, skal man endelig ikke bruge de genveje, som den stiller til rådighed, og heller ikke bruge dens søgefelt til sine søgninger.

Vigtige punkter angående Launchpage.org virus

Launchpage.org virus indeholder også en masse af de tjenester, som Google tilbyder: Maps, Gmail, Drev, Oversæt og andre platforme, som Google bruger. Udover disse genveje overfører Launchpage.org virus også brugerne til Google-søgning, så de kan få nogle relevante søgeresultater. Vi mener bare ikke, at det er en god ide, at få adgang til Google via en såkaldt overgangs-webside. Og når du bruger Launchpage.org virus, kan det også påvirke de søgeresultater, som Google frembringer. Browser hijackere kan placere web-adresserne i en anden rækkefølge, så deres partnere ligger i toppen. Eftersom der ikke foreligger en Slutbrugerlicensaftale eller Fortrolighedspolitik, kan vi kun antage, at programmets forbindelse med tredjepart ikke altid vil være til fordel for brugeren.

Vi går også ud fra, at Launchpage.org virus benytter forskellige sporende metoder. Det kan f. eks være så påtrængende, at det overvåger dine aktiviteter online samt den måde, du bruger de websider, som du besøger. Hvis du også selv mener, at søgning er en privat sag, skal du ikke finde dig i en infektion med en browser hijacker som denne. Samtidigt kan den også indlemme tonsvis af online annoncer, der dukker helt tilfældigt op, når du surfer. Hvis du bliver overrasket over pop-ups, der forklarer, at din enhed er udsat for spyware, trojanske virusser eller andre forstyrrende virusser, skal du ikke tro på det. Du skal heller ikke tro på salgsfremmende annoncer, der informerer dig om forskellige udsalg, rabatter og tilbud.

Browsere hijackere kan også få de inficerede enheder til at fungere dårligere, så dit system ikke er i stand til at udføre sit normale arbejde. Hvis du bemærker, at din enhed er langsommere end normalt, bør du tjekke den for malware-virusser. Der er sikkert tale om Launchpage.org virus, hvis du bemærker, at din startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side er begyndt at overføre dig til netop denne søgeplatform. Hvis disse ulemper lyder bekendt, skal du endelig ikke tøve med at fjerne Launchpage.org virus fra dit system, tillige med andre malwareudgaver, som den kan have udsat dig for.

Hvordan bliver du inficeret med Launchpage.org virus?

Launchpage.org virus er en falsk søgemaskine, og den vil bestemt ikke gøre et bedre job end den originale Google-søgning. Du skal ikke bruge Launchpage.org frivilligt, for den er helt klart en upålidelig variant. Men du kan imidlertid ved en fejltagelse komme til at installere denne browser hijacker eller en relateret browserudvidelse. Da man tit installerer gratis applikationer fra forskellige kilder, skal man altid tjekke, om programmerne er pålidelige og ikke bringer noget skadeligt software med sig. På grund af en teknik, der kaldes bundtning, er det blevet ekstremt nemt at distribuere malware sammen med gratis programmer. Hvis du ikke er opmærksom i løbet af opsætningsguiden, kan du muligvis komme til at godkende betingelser, som du burde have afvist. Så vælg en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du bedre kan analysere programmet. Du skal generelt kun installere de vigtigste programmer og modstå fristelsen til at downloade tilfældige værktøjer.

Hvis du ikke er bekendt med en manuel fjernelse af malware, kan det være vanskeligt at fjerne Launchpage.org virus selv. Så for at hjælpe dig har vi lavet en brugervenlig vejledning. Alternativt kan du anvende et anti-malwareprogram, som kan finde alle infektionerne. Reimage eller Spyhunter er nogle værktøjer, som ikke alene vil rense systemet for Launchpage.org virus. De vil også beskytte dig mod malware-trusler fremover.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Launchpage.org virus

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
  0   0
    Hitman Pro
 
Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Launchpage.org virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Launchpage.org virus

Sådan fjernes Launchpage.org virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Launchpage.org virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Launchpage.org virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Mywebsearch Virus , Sogou virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Launchpage.org virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Launchpage.org virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Launchpage.org virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjernes Launchpage.org virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Launchpage.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.
  Top Sådan fjernes Launchpage.org virus fra Firefox:
 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Launchpage.org virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Launchpage.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.
  Top

Sådan fjernes Launchpage.org virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Launchpage.org virus fra listen.
Sådan fjernes Launchpage.org virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Launchpage.org virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Launchpage.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Launchpage.org virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Launchpage.org virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Launchpage.org virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Launchpage.org virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Launchpage.org virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Launchpage.org virus skærmbilleder

 
         
marts 28, 2017 07:25, maj 10, 2017 09:40

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *