AdChoices - Hvordan fjernes det?

AdChoices er et potentielt uønsket program (PUP), der er udviklet af Adform. Denne applikation tjener annoncørerne ved at levere deres materiale til internetbrugerne mod deres vilje. Konceptet ved denne applikation er ikke skadeligt, og den kan derfor ikke kategoriseres som malware.

Men der er dog mange brugere, der leder efter en måde at slippe af med AdChoices på, selv uden opfordring. Der er en lang række Indlæg på diverse fora forskellige steder på internettet, der er oprettet af brugere, som leder efter hjælp til at få slettet dette uønskede program. Vi har gode nyheder til dig – du er kommet til det rette sted. Vi kan fortælle dig, hvordan du fjerner Ads by AdChoices på den mest effektive måde. Men før det, så giv os lige et sekund til at fortælle dig om de mest grundlæggende funktioner for dette uønskede værktøj.


Hvis du ikke er enig i, at AdChoices er uønsket og generende, er du naturligvis velkommen til fortsat at bruge det – dette værktøj vil ikke forårsage mange skader.

Derfor er AdChoices potentielt uønsket

AdChoices viser annoncer, som kaldes for Ads by AdChoices, Powered by AdChoices, Ads powered by AdChoices, Brought to you by AdChoices, RocketTab powered by AdChoices osv. Disse annoncer fra AdChoices kan vises sig som popup-vinduer, bannerreklamer, annoncer, der dukker op på midten af siden (mellemliggende), annoncer, der fylder den ene side eller hjørnet af en side (hjørneannoncer), og endda vinduesannoncer.

Du kan betragte dette reklamenetværk som en mellemmand mellem dig (brugeren) og nogen, som gerne vil reklamere for et bestemt produkt, hjemmeside, tjeneste osv. Problemet er bare, at AdChoices ikke formår at filtrere annoncørerne med det resultat, at nogle it-kriminelle eller personer med dårlige intentioner har mulighed for at nå almindelige brugere direkte i webbrowseren. Og det er nok den primære grund til, at vi anser AdChoices for uønsket.


ad choices icon

AdChoices er den form for reklamestøttet software, som benytter Online Adfærdsmæssig reklame. Det betyder, at den anvender sporingsteknologi, navnlig cookies, som bruges til at spore brugerens ikke-personlige identificerbare information. Selvom brugeren dermed skulle kunne få relevant reklamemateriale, er sagen den, at selvom indholdet er relevant, er pålideligheden stadig tvivlsom. Så meget desto mere fordi udviklerne af reklameprogrammet AdChoices ikke tager ansvar vedrørende pålideligheden ved det materiale, de viser.

Udviklerne af AdChoices app, ligesom alle, der viser online svindel, oplyser, at det materiale, de viser, helt og holdent tilhører tredjepart. Det er kun logik for burhøns, eftersom tredjepart annoncører for såkaldt malvertising er glade for denne dybt forankrede holdning hos udviklerne af adware. Det giver et indtryk af, at det ikke kan fikses. For slutbrugeren betyder dette, at programmet AdChoices, der opfører sig som en browserudvidelse til flere webbrowsere, er et skadeligt element i systemet, som viser vedkommende falske annoncer.

På grund af AdChoices hang til Online adfærdsmæssig reklame, bliver slutbrugeren fyldt med annoncer baseret på interesse, som ikke svarer til andres interesser end brugerens. Endvidere er disse annoncer ikke sikre, og det er de hjemmesider heller ikke, som de omdirigerer dig til.

Hvordan er AdChoices Adware trængt ind i din computer?

Udviklerne af AdChoices adware hoster følgende domæner: www.adform.com, test.adform.com, test.adform.dk, track.adform.net. Men du kan dårligt nok downloade AdChoices-programmet fra de førnævnte webadresser. Desuden hvem ville med vilje downloade og installere en applikation på sin computer, hvis applikationen stort set kun er optaget af at vise annoncer? Lige præcis – ingen. AdChoices bliver downloadet og installeret ved hjælp af Softwarepakker, hvilke er installationsprogrammer for populære downloads. Man kan kun undgå skadelige applikationer såsom AdChoices PUP, hvis man udfører installationen i en avanceret indstilling, hvilket vi kan anbefale. Der vil være et afsnit med yderligere installationer, som du er nødt til at annullere.

Det er meget vigtigt, at du forstår, at AdChoices ikke er noget, som er installeret på din computer – du ser sandsynligvis annoncerne, fordi de hjemmesider, du besøger, benytter AdChoices algoritmer og data for at kunne give dig den bedst mulige annonceoplevelse. Men hvis disse annoncer er alt for mange og har en dårlig indflydelse på din søgning på internettet, kan det være, at der er et malware (mest sandsynligt adware), der arbejder i din computer.

Forskellige adware-infektioner bruger også AdChoices tjenester for at kunne øge deres rækkevidde og levere mere tiltrækkende materiale til brugerne med de inficerede computere. Så virusser, såsom Provider ads og Norassie kan simpelthen anvende denne tjeneste. Disse infektioner kommer som regel ind i computeren sammen med andet lovligt software, og bliver således installeret bag brugerens ryg. Hvis det er tilfældet for dig, så kig i din historik for downloads og se, hvilke programmer du har downloadet og installeret for nyligt. Det kan være grunden til, at du nu ser alle de mange annoncer.

Effektiv fjernelse af Ads by AdChoices

Som sagt, da AdChoices ikke er noget, som du direkte kan installere på din computer, er du nødt til at se efter andre symptomer, som kan være skyld i de mange annoncer. Og med mindre du er ekspert udi it-sikkerhed, kan det være en meget vanskelig opgave. Det er ikke kendt hvilken slags malware, der arbejder i din computer, og hvordan du selv kan finde og fjerne det.

Derfor anbefaler vi, at du scanner din computer med et anti-malwareværktøj. Hvis der er noget galt med den, vil du få det at vide med det samme. Prøv med Reimage eller SpyHunter. Det vil nemt kunne finde og fjerne malware fra din computer. Den store og konstant opdaterede virusdatabase og avancerede scanningsmekanisme giver dem mulighed for at kunne spore og fjerne it-trusler på en effektiv måde.

Hvis du har gjort det, og AdChoices annoncerne stadig oversvømmer din webbrowser, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen forneden.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adchoices, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-adchoices

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *