AdChoices - Hvordan Fjernes Det?

 

AdChoices er en adware applikation, der er skyld i, at en masse pop-ups dukker op i din computer, mens du søger på internettet. Den bliver installeret i tilfældige systemer ved at følge med freeware. Det bliver ikke altid opdaget af computerbrugerne, idet den automatisk bliver downloadet på computeren, medmindre du fravælger denne valgmulighed ved et af installationspunkterne.

AdChoices viser hovedsageligt pop-up meddelelser med kuponer, der tilbyder diverse rabatter og tilbud. Du kan måske tænke, at det er nyttigt at se den slags information, men faktisk bliver det ret generende, da det bryder forstyrrende ind i dit arbejde online. Hvis du klikker p[ de meddelelser, vil du for øvrigt blive omdirigeret til nogle ukendte hjemmesider, der kan indeholde malware infektioner. På den måde øger du stærkt chancen for at blive inficeret med skadelige programmer.

Computerbrugere opfordres til at være mere forsigtige, når de downloader programmer fra internettet. Du bør ikke springe noget installationstrin over, uden at læse, hvad al information om det indebærer. Du er som regel i stand til at se, hvilke ekstra programmer, der tilbydes at blive installeret sammen med hovedprogrammet. Du bør undgå at lade ethvert ukendt program komme ind i dit system, medmindre du er sikker på, at det er et legitimt software, og du virkelig har brug for det.


Fjern AdChoices fra din computer lige så snart, du har opdaget det. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern programmer listen, og afinstaller det derfra. Du bør også kontrollere browser udvidelser for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se AdChoices på listen, bør du benytte anti-malware værktøj, såsom Reimage, Spyhunter, Malwarebytes, og skanne din computer med det. At du afinstallere programmet fra din computer, ændrer ikke dine søgeudbydere, det sætter blot en stopper for, at annoncerne dukker op på din computer. Så det er du nødt til at gøre det manuelt. Alt efter hvilken browser, du benytter, kan du følge vejledningen nedenfor:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern AdChoices fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);

Automatiske fjernelsesværktøjer til AdChoices

 
 
Bemærk: Denne -prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom AdChoices, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

AdChoices skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 13, 2014 06:46, juli 17, 2017 07:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *