Advanced Clean Pro PUP - Hvordan fjernes det?

Advanced Clean Pro PUP

Advanced Clean Pro er et potentielt uønsket program, der har forklædt sig som et Windows systemoptimeringsprogram, som kan scanne maskinen og rette alle de fejl, som gør computeren langsommere. Desværre er dette for-godt-til-at-være-sandt værktøj ikke andet end endnu en kopi af de falske applikationer, der er udgivet af det berygtede PCVARK, som simpelthen viser falske, overdrevne resultater, for at brugerne kan blive lokket til at købe den fulde version af produktet, fordi de gerne vil løse disse presserende problemer omgående. Selvom Advanced Clean Pro ikke er så dyrt, er der dog ingen grund til at betale for et software, som ikke er brugbart og som bagefter tømmer din bankkonto som følge af de automatiske fornyelssbetalinger, som du glemmer at annullere.

Du kender måske til eller har hørt om andre lignende applikationer, der opfører sig eller ligner Advanced Clean Pro PUP, som f. eks System Clean Pro, Mac Tweaker, PC Repair PRO osv. Og ligesom dem besidder dette falske hjælpeværktøj ikke nogen funktioner, der er til gavn for brugeren. Den eneste forskel i forhold til nogle ældre versioner, og navnet naturligvis, er, at produktets primære hjemmeside denne gang allerede før installationen sørger for at nævne, at ’for at rette fejlene er du nødt til at købe aktiveringsnøglen’. Derudover er alt lige fra scannerens design til omdirigeringen til betalingssiden det samme.

Det er ligegyldigt, om du selv har installeret Advanced Clean Pro PUP frivilligt, eller om det dukkede op på din maskine uden dit forudgående samtykke eller kendskab, det vigtige er, at du fjerner det, inden du eller andre, der bruger computeren, beslutter at betale for premium versionen. Endvidere vil sådan et program ikke bidrage til, at din PC bliver hurtigere. Tværtimod vil det være spild af plads og energi.

Er Advanced Clean Pro PUP en virus

Kort sagt så er Advanced Clean Pro ikke en virus, men det tilhører en malware-kategori, som kaldes potentielt uønskede programmer eller falske applikationer. Grunden til, at så mange folk kalder det for en virus, skyldes, at det udfører en række lyssky handlinger, såsom installation uden ordentlig advarsel, at det hele tiden forsøger at få brugeren til at købe programmet, forfalskede resultater osv., hvilket ikke er acceptabelt for et velrenommeret program. Advanced Clean Pro PUP gør teknisk set ikke noget skadeligt mod din computer, men man har bemærket, at nogle varianter er ekstra ihærdige og vanskelige at fjerne.

Det primære formål med Advanced Clean Pro PUP er, at udviklingsselskabet PCVARK kan tjene penge på det ved at foregive, at det kompromitterede system er slemt inficeret (idet programmet viser hundredvis af problemer selv i helt rene computersystemer, hvorefter det konstant minder brugerne om fejlene og at det haster med at fjerne dem). Således forsøger de at skræmme brugerne, så de betaler for aktiveringsnøglen. Denne virksomhed har allerede sat sig selv i et dårligt lys i malware-verdenen, fordi den har lavet mange falske applikationer og uden skrupler bedraget folk i årevis. Disse programmer foregiver ikke alene at kunne finde tonsvis af fejl selv i helt nyinstallerede systemer, de prøver også at liste andre potentielt uønskede programmer ind i løbet af installationen og købet.

Advanced Clean Pro’s opsætningsguide tilbyder at installere Driver Updater sammen med hovedprogrammet, og efter man kommer hen til betalingssiden, prøver det at tilføje det gratis McAfee antivirus (som frembringer affilierede penge, hvis brugeren opgraderer det) og Advanced Password manager for yderligere 18 euro i kurven. Dette løber op til 64,14 euro for 6 måneder (Advanced Clean Pro koster 35,35 euro). Vær opmærksom på, at købet sker via en tredjepart, som har helt andre politikker end Advanced Clean Pro PUP, og det er grunden til, at du måske ikke kan være berettiget til refundering, og du kan komme ud for automatisk fornyelse, selv efter at du helt har fjernet programmet.

Der er flere avancerede antivirus-maskiner, der genkender Advanced Clean Pro PUP som malware, og som tilbyder sporing og fjernelse af dette tilsyneladende brugbare systemoptimeringsprogram. 2-viruses.com teamet anbefaler, at man sletter Advanced Clean Pro og andre relaterede applikationer, samt undgår de irriterende popups og skræmmende rapporter om systemet, der højst sandsynligt ikke har nogen problemer.

Hvordan spredes Advanced Clean Pro

Advanced Clean Pro anvender nogle forskellige distributionsmetoder, der gør det i stand til at trænge ind i computerne. Nogle metoder er mere lyssky, mens andre er typiske for et pålideligt software. Eftersom Advanced Clean Pro PUP gerne vil fremstå som et rigtig hjælpeprogram, og forsikre brugerne om, at der ikke er noget mærkeligt ved det, har udviklerne investeret tid på at lave en officiel hjemmeside, hvor internetbrugere kan gå ind og downloade værktøjet selv. Dette er naturligvis en fremragende måde at reklamere for produktet, men en større del af populariteten kommer fra Programpakker.

Advanced Clean Pro PUP blandes sammen med forskellige andre installationsprogrammer som et ekstra program og bliver konfigureret sammen med hovedprogrammet, hvis brugeren ikke vælger noget andet. Den eneste måde, hvorpå du kan fjerne fluebenet ved alle de uønskede programmer i opsætningsguiden, er ved at køre installationen i Avanceret/Tilpasset indstilling, hvor du kan se alle de anbefalede applikationer, som distribuerende sælger har tilføjet uden din viden. Dette sker typisk, når du får software fra Hjemmesider med gratis programmer, torrents og andre uofficielle kilder.

Sådan afinstallerer man Advanced Clean Pro PUP fra Windows

Heldigvis er Advanced Clean Pro PUP ikke den mest berygtede form for malware, og derfor er fjernelsen også ret simpel. Vi foreslår, at du helt enkelt afinstallerer programmet fra dit Kontrolpanel ligesom enhver anden applikation. Derefter kører du om nødvendigt en systemscanning med anti-spywareprogrammet Reimage eller Spyhunter, som kontrollerer, at der ikke er nogen rester af filer eller kompromitterede mapper tilbage, som kunne have sneget sig ind på samme tid, og som kræver yderligere opmærksomhed og fjernelse.

Nedenfor finder du en fjernelsesvejledning til Advanced Clean Pro, som vi har designet som en hjælp til vores læsere, der kan have problemer i løbet af processen. Hvis du ikke rigtig har tid eller lyst/tekniske evner til at fjerne programmet manuelt, er sikkerhedsprogrammet Malwarebytes en fremragende løsning, for det finder alle former for programmer og virusinfektioner fra PCVARK, og tilbyder en gratis måde, hvorpå du kan fjerne dem.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Advanced Clean Pro Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Advanced Clean Pro PUP ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Advanced Clean Pro PUP installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Advanced Clean Pro PUP
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Advanced Clean Pro PUP fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-advanced-clean-pro-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *