Mac Tweaker PUP - Hvordan fjernes det?

Mac Tweaker PUP

Mac Tweaker er en potentielt uønsket applikation til Mac-computere, hvor den udgiver sig for at være et hjælpeprogram, men i virkeligheden er den bare ude på at lokke penge fra de uvidende ofre, ved at de køber den fulde version af produktet. Programmets irriterende tilstedeværelse, de konstante popups og scareware-funktionerne vil hurtigt få selv de mest naive computerebrugere til at tvivle på programmets lovlighed og lede efter svar på, hvorfor Mac Tweaker opfører sig på denne måde og hvordan de kan fjerne det.

I starten ser systemoptimeringsprogrammet med det uskyldige udseende, Mac Tweaker, ud til at været er seriøst værktøj, som kun vil sine kunder det bedste, og lige bagefter installationen begynder det at scanne alle mapperne og viser kritiske fejl i dem, hvormed det presser brugeren til at gøre noget ved det og rense for duplikater og junk-filer, falsk/skadeligt software osv. Men hvis man klikker på ’Clean Now’ (Rens nu), forklarer programmet, at hvis man gerne vil løse så mange problemer, er man nødt til at få fat i den fulde version af Mac Tweaker, som tilsyneladende er et af det berygtede Selskab PCVARKs værker.

Forhåbentligt har du endnu ikke betalt PCVARK, men er begyndt at sætte så mange spørgsmålstegn ved Mac Tweaker PUP, så du ikke betror dem med dine kreditkortoplysninger. I denne artikel vil vi forklare dig alt om adfærden og konsekvenserne ved denne falske applikation, samt hvordan du kan fjerne det ved hjælp af enten et specielt anti-malwareprogram eller en testet manuel metode. (Derfor er systemoptimeringsprogrammer ikke nødvendige)

Hvad er Mac Tweaker PUP

Som du kan læse dig til i indledningen, så er Mac Tweaker ikke et pålideligt produkt, men en uønsket applikation, som simpelthen foregiver at kunne finde fejl i Mac OS. Ikke alene har brugerne ikke fordel af det, det anvender også såkaldte scareware-metoder til at tvinge brugerne til at betale selskabet for den fulde version, så de præsenterede problemer kan blive løst. Det er svært ikke at falde for Mac Tweakers fupnummer, for der er tonsvis af lovlige programmer, der anvender denne form for gratis-scanning-betalt-fjernelse model. Forskellen er bare, at de anerkendte softwareprogrammer virkelig sporer problemerne i systemet og løser dem, mens PCVARK’s Mac Tweaker påviser et store antal problemer selv i et rent system, og derefter foregiver at løse dem ved simpelthen at vise andre resultater. Dette ubrugelige program forlanger 39,95 dollars for 6 måneder og derefter fornyes abonnementet automatisk, medmindre du annullerer det.

Mac Tweaker PUP har været på markedet omkring et år nu og mange antivirusprogrammer genkender det som en skadelig applikation, som Virustotal.com rapporten viser. Så hvis du har installeret sådan et produkt på din computer, vil det højst sandsynligt advare dig inden installationen eller tilmed blokere det. Derfor har PCVARK selskabet offentliggjort to andre kopier mage til systemoptimeringsprogrammet Mac Tweaker, bare med andre navne, nemlig Mac Tweak og Mac Tweak PRO, så deres produkter ubemærket kan inficere endnu flere computersystemer og fortsætte med deres skadelige handlinger.

Der er tydeligvis ingen grund til at betale Mac Tweaker applikationen for at reparere fejlene, for de fleste af dem er falske og designet til at skræmme dig, ligesom de andre programmer fra PCVARK, såsom PC Repair PRO, Mac Cleanup Pro og Advanced Mac Cleaner PUP. Endvidere hvis du ikke køber den tilbudte premium version, vil Mac Tweaker fortsat minde dig om at gøre det, idet det frembringer irriterende, uendelige popups. Hvis du har givet dine bankoplysninger til selskabet, er du nødt til at annullere abonnementet, for ellers vil det fornyes, selvom du fjerner denne uønskede applikation. Læs endelig videre, så du kan finde ud af, hvordan du bedst fjerner Mac Tweaker PUP og endelig redder din computer fra det unødvendige junk.

Hvordan spredes Mac Tweaker

Mac Tweaker har ligesom andre programmer fra PCVARK deres egen hjemmeside, hvilke sandt at sige har et meget professionelt design og overbevisende reklame, der hævder, at det er et effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at passe på din computer, så godt som du kan. Dette tiltrækker naturligvis de brugere, der altid er på udkig efter en måde, hvorpå de kan optimere hastigheden og styrken i deres Mac. Og de downloader helt enkelt frivilligt applikationer, blot for senere hen at finde ud af, at der rent faktisk er tale om et skadeligt program. Dog udgør disse frivillige downloads kun en meget lille del af udviklernes succes, og derfor er det ikke den eneste distributionsmetode.

De andre distributionsmetoder for Mac Tweaker PUP, som vores forskere har bemærket, er via svindelsider, såsom ‘Your Mac Might Be Infected!’, ‘MAC OS is infected with Spyware’, ‘Your Mac Is Infected With 3 Viruses!’. De er tilbøjelige til at udføre en falsk online scanning og omdirigere dig til en Mac Tweaker installationsside som løsning. Der er også mange brugere, der finder ud af, at programmet Mac Tweaker automatisk er blevet installeret på deres computer uden forudgående anmodning om tilladelse eller advarsel. Dette sker typisk, når det uønskede program spredes ved hjælp af Programpakker.

Vi har alle prøvet at downloade et program fra Hjemmesider med freeware/shareware, torrents eller blot lyssky gratis kilder, og pga. deres typiske adfærd betaler PCVARK nogle sælgere for at føje deres software til et andet populært programs installationsprogram, så det bliver spredt sammen med det. I nogle tilfælde har du lov til at vælge opsætningsmetoden, dvs. en Tilpasset/Avanceret eller Ekspres/Anbefalet installation, hvor du kan sætte flueben ved de applikationer, du gerne vil have, og fjerne dem, du ikke er interesseret i. Men den slags tvivlsomme programpakker installerer ofte det hele uden noget valg. Det er højst sandsynligt det, du har været ude for, og derfor har du ingen anelse om, hvordan Mac Tweaker PUP har sneget sig ind.

Hvordan fjerner man Mac Tweaker på en hurtig måde

Hvis du gerne vil slippe helt af med Mac Tweaker PUP på den mest effektive måde, så skal du sætte din lid til en specialist, eller med andre ord, et anerkendt anti-malwareprogram. Vi kørte mange scanninger med forskellige produkter i et inficeret system og fandt frem til, at og Malwarebytes var i stand til at finde og fjerne Mac Tweaker virus uden problemer, og de var endvidere nogle af de nemmeste sikkerhedsværktøjer at bruge. Du skal blot downloade et af ovennævnte programmer, installere det og køre en fuld scanning på din Mac, og i løbet af få minutter vil programmet komme med resultaterne samt yderligere anvisninger om, hvad du skal gøre med det fundne malware. Det vidunderlige er, at disse anti-spywareprogrammer ikke alene vil fjerne den primære trussel, men også andre virusinfektioner og relaterede skadelige filer.

Hvad angår det hjælpeprogram, som du håbede på, at Mac Tweaker ville vise sig at være, så anbefaler vi dig at prøve Reimage, som også kan finde malware, er pålideligt og faktisk gør et ordentlig stykke arbejde, når det drejer sig om beskyttelse af dit system. Så derfor bør du læse vores side med anmeldelser af andre produkter, som vores forskere har testet og evalueret.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mac Tweaker Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan sletter du Mac Tweaker manuelt

Når du har et specielt anti-malwareprogram, vil du have virkelig nemt og hurtigt ved at fjerne Mac Tweaker, men der er tilfælde, hvor den slags luksus af en eller anden grund ikke er mulig, eller du foretrækker simpelthen bare at rense din computer manuelt. Til det har vi sammensat en kort vejledning, som har hjulpet os med at blive helt fri for den generende applikation Mac Tweaker uden hjælp af et program. Her kan du læse punkterne:

  1. Fjern Mac Tweaker fra Logindele. Åbn Systemindstillinger > Brugere & Grupper > Nuværende bruger > Logindele. Afkryds ‘Mac Tweaker’ og klik på ‘-‘ knappen nederst i vinduet. Dette vil forhindre det skadelige program i at starte automatisk, hver gang du starter systemet, hvilket får computeren til at køre hurtigere.
  2. Slet Mac Tweaker programmet fra Applikationer. Åbn Finder > Applikationer > Vælg Mac Tweaker og træk det hen i Papirkurven > Tøm Papirkurven. Dette vil fjerne PUP’ens primære filer.
  3. Eliminer de resterende Mac Tweaker-præferencer fra Biblioteket. Åbn Finder > Åbn > Åbn Mappe > Type ‘~/Library’. Og søg derefter i de forskellige mapper efter de resterende filer, der kan have forbindelse med Mac Tweaker eller PCVARK og slet dem. Du kan f. eks finde:

Bibliotek/Mac Tweaker

Applikation support/Mac Tweaker

Applikation support/mt

LaunchAgents/com.tlcwws.hlprmt.plist

Hvis du, efter du har udført alle de ovenstående handlinger, stadig ikke kan slippe af med Mac Tweaker PUP, så råder vi dig på det kraftigste til at få fat i et ordentligt anti-malwareprogram.

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *