Archive Manager Virus - Hvordan fjernes det?

Archive Manager er et hjælpeprogram, der er designet til Mac-computere. Det skulle formodentlig komprimere filer og mapper i forskellige formater og således spare plads på din harddisk. Det lyder umiddelbart godt, men applikationen gemmer på nogle skjulte funktioner, som du bør kende til, inden du installerer og anvender den.

De fleste anti-malwareprogrammer betegner dette værktøj som skadeligt, eller i det mindste som potentielt uønsket (PUP). Det er der flere grunde til – dette program distribueres ved hjælp af urimelige metoder og tvinger brugerne til at betale for en premium-version af programmet, selvom det ineffektivt ug unødvendigt.


Archive Manager Virus removal

Og så er det ret vanskeligt at slippe af med Archive Manager. Heldigvis har du fundet denne artikel, hvor vi vil hjælpe dig med at gøre det. Det er meget nemmere, hvis du har et ordentligt anti-malwareprogram eller i det mindste lidt hjælp. Så læs endelig videre, så du kan finde ud af, hvorfor man anser Archive Manager for at være uønsket, og hvordan du fuldstændigt kan eliminere den fra din Apple-computer.

Archive Managers skadelige egenskaber

Hvis Archive Manager arbejder i din computer, har du nok fået den ved en fejltagelse. Dvs. at den blev installeret automatisk, uden at du har godkendt denne handling. Den vil sandsynligvis også starte automatisk, når du tænder din computer.

Den hilser på dig med et minimalistisk layout og kun to funktioner – den kan placere dine filer og mapper i en zip-fil, eller omvendt, åbne arkiver. Det kan den rent faktisk gøre – Archive Manager er i stand til at arkivere og udpakke filer. Men der er nogle andre funktioner i baggrunden, som gør denne applikation skadelig eller i det mindste uønsket.

På et tidspunkt vil du blive bedt om at betale 9,99 dollars for programmet. Der findes ikke nogen gratis version af Archive Manager – de tilbyder simpelthen en Gratis prøveperiode, men derefter er du nødt til at betale. Og her skal vi lige nævne, at der findes tonsvis af gratis applikationer på markedet, der kan gøre det samme, men der er også hjemmesider, der tilbyder denne tjeneste gratis. Så det ville være irrationelt at købe eller endda downloade dette software. Og anmodningerne om, at du skal købe Archive Manager, kan virke ret aggressive.

Og hvis det ikke er nok til at overbevise dig om, at Archive Manager er skadelig, så kan vi vise dig endnu en alarmklokke. Den samme virksomhed, der har udviklet Search.bilabordnet.com browser hijacker, har også udviklet og reklamerer for dette program. Hvis din computer er inficeret med Archive Manager, har din webbrowser faktisk ret stor sandsynlighed for at blive kapret af bilabordnet og omvendt, for disse to fremmer hinanden og infiltrerer programmer i de inficerede systemer.

Endvidere er potentielt uønskede programmer kendt for at infiltrere forskelligt malware i computersystemet, så selvom Archive Manager blot sidder der i din computer uden at give dig særlige problemer, kan den faktisk forårsage en masse skade ved automatisk at installere andre virusinfektioner på din computer. De infiltrerede virusinfektioner kan være langt mere farlige, såsom ransomwareinfektioner og keyloggers.

Apropos skade kan Archive Manager også pille ved dine private oplysninger. Disse skadelige applikationer kører altid lydløst i baggrunden og indsamler alle former for oplysninger om dig. Det kan tydeligvis medføre en masse skade, hvis den slags data slipper ud til tredjeparter – det gør du bedst i at undgå. Det leder os til den konklusion, at Archive Manager kan være problematisk, selvom den blot er installeret på din computer og du ikke aktivt bruger den. Og hvis du bruger den og overvejer at købe licensen til dette program, så foreslår vi, at du skifter mening, inden det er for sent.

Sådan fjerner du Archive Manager fra Mac

Vi har allerede nævnt, at Archive Manager kan komme som en overraskelse. Det skyldes, at denne applikation distribueres sammen med andre gratis programmer og ligeledes fremmes af bilabordnet. Det er til gengæld ikke så overraskende, eftersom det er en almindelig distributionsmetode for potentielt uønskede programmer. PUP’er såsom PDFKing, MacRapidizer og Super Tuneup distribueres også på den måde.

Der er kun én løsning til, hvordan du beskytter din computer mod den slags infektioner eller fjerner dem, hvis dit system allerede er inficeret – anti-malwareprogrammer. Du kan finde dem i vores afsnit med anmeldelser, hvor vi omfatter de mest lovende anti-malwareprogrammer, eller du kan gå direkte til Reimage. Dette program har en fremragende version til Mac-computere og er i stand til at finde og fjerne den slags infektioner på et øjeblik. Hvis du støder på nogle vanskeligheder eller har yderligere spørgsmål vedrørende denne virus eller dens fjernelse, så er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Archive Manager Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-archive-manager-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *