MacRapidizer PUP - Hvordan fjernes det?

MacRapidizer kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program). Det er et værktøj, der umiddelbart skulle kunne gøre din Mac-computer hurtigere og mere organiseret. Hvis du kigger nærmere på deres officielle hjemmeside på macrapidizer.com, vil du se, at det beskrives som ”game changer i Mac-beskyttelse. Det sigter mod at Gøre Mac-systemoptimering Effektiv, bæredygtig & Pålidelig”. Desværre er dette salgsfremmende stykke mere end vildledende.

Dette værktøjs optimeringsfunktioner er højst tvivlsomme, og det vil bestemt medføre nogle uønskede bivirkninger, som kan gøre din Mac langsommere, og det kan endda infiltrere andet skadeligt software i systemet. Tillige kan du også komme ud for et væld af annoncer af forskellig art, der er skræmmende eller overdrevet.


MacRapidizer PUP removal

Hvis du har installeret MacRapidizer på din computer eller det automatisk er blevet installeret bag din ryg, så læs endelig hele artiklen og find ud af, hvorfor denne applikation anses for at være uønsket, og ligeledes hvordan du slipper af med den på den hurtigst mulige måde.

Årsagerne til, at MacRapidizer er uønsket

Den primære årsag til, at MacRapidizer anses for at være uønsket eller endda skadelig, er de falsk positive resultater. Umiddelbart efter installationen scanner MacRapidizer din computer og tjekker forskellige Komponenter i systemet – processor, hukommelse, harddisk, batteri (hvis det er en bærbar), afbrudte applikationer osv. De sørger med andre ord for, at hardwaren i dit system fungerer, som det skal.

Disse parametre kan være korrekte og nøjagtige, men der er yderligere funktioner, der kun er tilgængelige, hvis du køber en pro-version af denne applikation. Pro-versionen omfatter funktioner, såsom Startup Boost og Power Saver. Naturligvis vil du gerne have, at din Mac starter hurtigere og bruger mindre strøm, men der findes masser af gratis værktøjer, der kan gøre det for dig, og MacRapidizer vil brutalt tvinge dig til at betale og købe Pro-versionen.


MacRapidizer PUP screen

Som sagt kan du forvente at få falske positiver fra denne applikation, og det er der en grund til – den vil gerne have dig til at tro, at din computer er i virkelig dårlig stand (selvom den ikke er det), så du vil benytte dig af MacRapidizer for at løse problemerne. Det er både urimeligt og skadeligt.

Derudover kan du forvente flere annoncer, der tilbyder forskellige tjenester eller varer. Det er endnu en grund til, at MacRapidizer anses for at være uønsket. Det har endda nogle træk, der er almindelige for adwareinfektioner, for de pågældende annoncer kan nemlig lede dig hen til eventuelle farlige hjemmesider.

Der findes mange gratis falske systemoptimeringsprogrammer og potentielt uønskede programmer, der ligner dette – Mac Tonic, Mac Cleanup Pro og Mac Space Reviver. De har normalt de samme funktioner og tvinger brugerne til at købe en premium version af softwareprogrammet, selvom det ikke er nødvendigt eller slet ikke er brugbart.

Sådan har dette PUP inficeret din computer

MacRapidizer PUP kan downloades direkte fra App Store, men hvis det pludseligt er dukket op på din computer, og du ikke selv har installeret det, er MacRapidizer nok blevet infiltreret på din computer ved hjælp af bedrageriske metoder.

Applikationer som denne følger som regel med andet gratis software, som kan downloades fra internettet. Så når du downloader og installerer et gratis, lovligt program, er der risiko for, at MacRapidizer eller lignende infektion bliver installeret sammen med det, uden at du bliver advaret om det.

Det undgår du bedst ved at beskytte din computer med et anti-malwareprogram, som har realtidsbeskyttelse, såsom Combo cleaner eller Malware Fighter.

Sådan fjerner du MacRapidizer

Allerførst skal du prøve at afinstallere MacRapidizer manuelt, på samme måde som med enhver anden Mac-applikation – træk og smid ikonet i papirkurven, åben biblioteksmappen og fjern alle filer, der har forbindelse til denne applikation.

I nogle tilfælde kan det desværre være umuligt, så du bør få fat på et anti-malwareprogram, der kan gøre det for dig. Prøv med Reimage værktøjet til Mac eller Combo Cleaner og scan din Apple-computer med det. Efter nogle minutter skulle MacRapidizer automatisk blive fjernet og aldrig komme tilbage igen.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Macrapidizer Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-macrapidizer-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *