Driver Toolkit - Hvordan fjernes det?

Driver Toolkit er et potentielt uønsket program fra Megaify Software. Det er et værktøj, der er designet til at downloade og installere de nyeste drivere til din pc, og det ser ud til, at det er kompatibelt med operativsystemerne Windows 10, 8.1, 7 og XP. Selvom det ligner et lovligt værktøj, vil det ikke reparere ukendte, forældede eller ødelagte drivere. Driver Toolkit hører til samme kategori som Master PC Cleaner og Advanced Mac Cleaner. Disse programmer, der tilsyneladende ser ud til at kunne hjælpe dig med at beskytte/rense/opdatere dit operativsystem, er rent faktisk falske og anses for at være falsk sikkerhedssoftware (Falsk sikkerhedssoftware).

Derfor er Driver Toolkit et potentielt uønsket program

Vi downloadede driverToolkitInstaller.exe for at teste det. Og præcis som vi havde forudset, var der flere scannere, der sporede det som skadeligt. Nogle af dem kaldte dette program for et PUP, eller for en trojansk virus, og andre kaldte det for et malware. Der virker som om, at upålidelige udviklere virkelig er interesserede i at lave produkter af ringe kvalitet, som skulle være beregnet til at opdatere dine drivere. Vi har omtalt værktøjer, såsom Driver Navigator, Driver Reviver, DriverAgent Plus og mange andre lignende applikationer. Selv Microsoft har nævnt, at det er spild af penge og plads på computeren at købe eller downloade den slags softwareprogrammer.


DriverToolKit unwanted program

I stedet for at løse rigtige problemer i dit operativsystem vil det potentielt uønskede program (PUP) Driver Toolkit vise falske positiver. Dette betyder, at programmet vil advare dig om alvorlige problemer, som slet ikke har relevans for din computer. Programmet vil f. eks hævde, at den eneste måde, du kan få din computer tilbage til normalt, er at købe den fulde version af Driver Toolkit. På den officielle hjemmeside kan du se, at programmets enkeltpakke koster 29,99 dollars, og hvis du synes, at det er en pebret pris, så kan vi fortælle dig, at det er et særtilbud. Normalt koster pakken 59, 90 dollars.

Vi kan ikke sige, at Driver Toolkit programmet er farligt eller vil forårsage alvorlige problemer på din computer. Men det vil forsøge at få dig til at købe den fulde version til en meget høj pris. Eftersom det ikke umiddelbart er vigtigt at eje driveropdateringsprogrammer, mener vi ikke, at du skal spilde dine penge på dem. I stedet bør du investere i programmer, der virkelig er brugbare og som ikke kun vil opdatere det forældede.

Sikkerhedsforskere har også påpeget, at det ikke er nødvendigt, at folk opdaterer deres drivere regelmæssigt. Nogle af opdateringerne installeres sammen med Windows opdateringer. Derfor skal du opdatere operativsystemet til den nyeste version i stedet for at anvende det gamle, der kan være fyldt med sårbarheder. Så lad være med at spilde dine penge på ubrugelige tjenester, såsom dem det uønskede program Driver Toolkit leverer.

Sådan forhindrer og fjerner du Driver Toolkit malwareinfektionen

En af de almindelige måder, som potentielt uønskede programmer anvender til distribution, er programpakker. Når du installerer freeware, skal du altid være opmærksom på, om der følger ekstra programmer med. Hvis du f. eks downloader en gratis media player, kan du også blive tilbudt at få programmet Driver Toolkit. Du vil modtage en gratis version, der er ude af stand til at opdatere dine drivere, og som kun vil opfordre dig til at købe den fulde version. Du kan også blive opfordret til at downloade dette værktøj under din søgning på internettet. Dette forslag skal du naturligvis ignorere.

Hvis du ved en fejltagelse, eller med vilje, har installeret det potentielt uønskede program Driver Toolkit, anbefaler vi, at du får det fjernet. Du skal simpelthen finde programmet i dit Kontrolpanel og vælge at fjerne det fra din computer. Hvis du har problemer med denne manuelle fremgangsmåde, insisterer vi på, at du downloader Reimage eller Spyhunter. Disse anti-malwareprogrammer er designet til at finde potentielt farlige eller uønskede filer. Så efter du har kørt en scanning med et af disse programmer, vil du blive informeret om eventuel mistænkelig aktivitet på din computer.

Sådan fjernes Driver Toolkit ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Driver Toolkit installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Driver Toolkit
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Driver Toolkit fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Driver Toolkit, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-driverupdatertoolkit

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *