FreeLocalWeather udvidelsen - Hvordan fjernes det?

FreeLocalWeather er navnet på den browserudvidelse, der er udviklet til at passe til Google Chrome webbrowseren. Desværre er den ikke rigtig pålidelig eller brugbar – it-sikkerhedseksperterne kategoriserer den som en browser hijacker. Hvad betyder det? Tja, dine personlige indstillinger bliver ændret, og du vil være tvunget til at anvende den til dine søgninger på internettet. Og det kan du ikke gøre noget ved, førend du helt har fjernet virusinfektionen.

Selvom det bare er en udvidelse, kan det være meget mere kompliceret at fjerne den end du tror. It-kriminelle gør helt bevidst fjernelsen af FreeLocalWeather mere vanskelig, så normale brugere ikke selv kan gøre det og derfor bare fortsætter med at bruge den. Godt at du har fundet vej til vores blog, hvor vi vil udstyre dig med alle de redskaber og oplysninger, der er nødvendige for at kunne fjerne udvidelsen FreeLocalWeather fra Google Chrome.


FreeLocalWeather Extension virus removal

I denne artikel kan du også finde den relevante information om FreeLocalWeather og andre malware-infektioner, der ligner den, så læs endelig videre.

Derfor er FreeLocalWeather uønsket

Først og fremmest er det en underdrivelse at sige, at FreeLocalWeather er uønsket. Den kan forårsage alle former for it-sikkerhedsproblemer, herunder, men ikke begrænset til:


FreeLocalWeather Virus

Denne browserudvidelse lover officielt at levere relevante vejrudsigter, der er nemt tilgængelige, direkte i din webbrowser. Den hævder, at den er drevet af Ask.com, som er en legitim søgeudbyder, men i virkeligheden indstilles dine indstillinger på en anden måde. Hackerne ændrer dine indstillinger for ny fane-side, så de har lettere ved at styre din web-søgning – på den måde kan de indsamle dine personlige oplysninger, søgehistorik, søgeforespørgsler samt vise dig sponsoreret indhold og således tjene måde.

Når FreeLocalWeather er blevet aktiveret i din webbrowser, vil du være tvunget til at besøge deres unikke landingsside, hver gang der åbnes en ny fane. Nogle brugere synes, at hjemmesiden er praktisk og har et pænt layout, så de ignorerer simpelthen det faktum, at deres webbrowser er kapret, og de fortsætter blot med at bruge den.FreeLocalWeather Extension Add-ons

At ignorere FreeLocalWeather er nok det værste, du kan gøre i denne situation. Det kan godt være, at den rent faktisk kan fortælle dig vejrudsigten for dit lokalområde i en ny fane, men den er også fyldt med yderligere trusler. Hjemmesiden er lavet af MyWay, som er en berygtet udvikler af browser hijackere og adwareinfektioner. Forresten så er MyWay hijacker nok den mest almindelig browser hijacker online, så det siger en hel del.

Hvilke konsekvenser kan FreeLocalWeather virus have

Nu, hvor du ved, hvordan FreeLocalWeather fungerer og hvorfor den er uønsket, så er det blevet tid til at afsløre, hvordan den kan ødelægge din sikkerhed. Eftersom den bliver indstillet som din ny fane-side, vil du formentlig bruge MyWay-søgning til dine websøgninger. Vær opmærksom på, at de lover dig en bedre websøgning, som kan give dig mere nøjagtige resultater, hvilke jo kan være ret fristende.

Desværre Opstår de fleste farer, hvis du søger på internettet via denne hjemmeside. Først og fremmest indsamler de it-kriminelle alle de søgeforespørgsler, du indtaster dér, så hvis du oplyser nogle af dine følsomme data, kan de nemt sive ud til tredjeparter. Man kan heller ikke kalde søgeresultaterne for pålidelige. De anvender sponsorerede resultater fremfor aktuelt, relevant indhold, hvilket gør websøgningerne ret ineffektive. Derudover kan du ende på hjemmesider, der er potentielt farlige.

Oven idet kan FreeLocalWeather som sagt også infiltrere andre skadelige eller uønskede værktøjer i dit system. Umiddelbart efter at denne udvidelse er blevet installeret i din webbrowser, tilbyder den dig faktisk at installere den ekstra Ask-værktøjslinje, som vist på billedet forneden.

Fjernelsen af værktøjet FreeLocalWeather

Det er åbenlyst, at du bør fjerne FreeLocalWeather fra din webbrowser og computer – så hurtigt som muligt. Hvis du gerne vil gøre det på en effektiv måde, har du nok brug for lidt hjælp fra et anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter. Du skal blot installere et af de værktøjer og scanne din computer med det, og resten vil foregå automatisk. Her er en vejledning til, hvordan du downloader og installere Reimage.

Hvis du ikke har lyst til at downloade et ekstra anti-malwareprogram, så kan du også fjerne infektionen manuelt. Det kan være lidt snørklet og det kræver lidt mere kendskab, så derfor har vi udarbejdet en fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af artiklen. Det er en detaljeret trin-for-trin vejledning, der forklarer, hvordan du på egen hånd fjerner FreeLocalWeather manuelt.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Freelocalweather Udvidelsen, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

TopSådan fjernes FreeLocalWeather udvidelsen fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FreeLocalWeather udvidelsen, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-freelocalweather-extension

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *