Myway Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-  1
Type: Browser Hijackere
 

Myway hijacker er et semi-ondsindet websted og browser plugin, der er designet af Mindspark, og det præsenterer sig selv som et ægte søgeværktøj. Programmet er skabt af it-kriminelle, der reklamerer for diverse kommercielle websider, og de forsøger at indhente information om computerbrugernes søgevaner, som derpå kan sælges til tredjeparterne. Når Myway først er inde i systemet, tager det kontrol over din browser og omdirigerer alle dine søgeforespørgsler til search.myway.com. Den webside er ikke sikker og den viser tonsvis af annoncer på den første side af dine søgeresultater. Faktisk er du nødt til at rulle ned på siden for at se de rigtige (og ikke sponsoreret) resultater.

De fleste af annoncerne, der vises af Myway hijacker, er usikre, for de indeholder links til kompromitterede websider. Så hvis du har bemærket, at en af dine browsere er berørt af denne hijacker, skal du omgående fjerne den fra din computer og nulstille dine internet browserindstillinger.

Myway hijacker kan trænge ind i dit system bundtet med forskelligt freeware fra internettet. Jeg råder dig på det kraftigste til at være mere opmærksom på dine downloads fra internettet. Du skal altid vælge en brugerdefineret installation, følge alle installationspunkter og aldrig godkende eventuelle ændringer i dit system, som kan få ukendte konsekvenser.


For at fjerne Myway hijacker er du først og fremmest nødt til at fjerne My Way Search Assistant plugin fra dit system. Derefter anbefaler jeg, at du scanner din PC med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Reimage, Reimage, så du sikrer, at dit system er fuldstændig renset. Til sidst skal du nulstille dine søgeindstillinger i din browser. Nedenfor forklarer jeg, hvordan det gøres.

Manuel fjernelsesvejledning for Myway hijacker

Sådan fjernes Myway hijackers hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Jeg anbefaler, at du fjerner Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Reimage kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Myway hijacker fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern dem, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Myway hijacker fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern dem, som du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så deaktivér eller fjern den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Myway hijacker fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for. Du kan også inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Myway hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Myway Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Myway hijacker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 5, 2015 10:55, august 2, 2017 08:52
 
   
 

En tanke om "Myway hijacker"

1 Comment
 1. Hej. mange tak for denne artikel. Jeg havde brug for hjælp til at slippe af med det. Nu kan jeg nyde Internettet uden reklamer. Det forstyrrer mit liv. Men ikke længere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *