Google Rewards Centre Pop-up - Hvordan fjernes det?

Har du surfet tilfældigt på internettet og pludselig dukkede der en Google Rewards Center-besked op, som tilbød dig en gratis iPhone, hvis du simpelthen kunne svare rigtigt på nogle nemme spørgsmål? Forhåbentlig faldt du ikke for den svindelbesked og endte med at deltage i en undersøgelse foretaget af ’Google’, for der er i virkeligheden ikke nogen præmie eller andre vindere, og Google Rewards Center-programmet eksisterer ikke. Google Rewards Center er kort sagt et skadelig Pop-up-fupnummer, som kan være et tidligt tegn på et andet malware i din computer, hvilket vil skade dit system endnu mere og Stjæle personlige data.

Hvis du har set denne Google Rewards Center pop-up én gang og lukkede den øjeblikkeligt, så var den højst sandligt blot en omdirigering fra en hjemmeside, der indeholder nogle skadelige annoncer, og dit system er sikkert. Men vi råder dig alligevel til at kigge nærmere på nogle tips til en sikker søgning eller til at få fat på et pålideligt anti-spywareværktøj. Hvis Google Rewards Center-beskeden imidlertid er en hyppig gæst i løbet af din søgning på internettet, eller hvis du har fuldført undersøgelsen og tydeligvis ikke modtog noget, så er din it-sikkerhed og personlige oplysninger muligvis i fare. Hvis du gerne vil lære, hvordan du reparerer den skade, Google Rewards Center har forårsaget, eller hvordan du forhindrer denne Pop-up i at dukke op igen, så skal du endelig læse videre.


google rewards center pop up virus message

Er Google Rewards Center-beskeden svindel

Du tænkte sikkert i første omgang, om Google Rewards Center er for godt til at være sandt. Og hvis tanken ikke strejfede dig, bør du virkelig læse denne artikel om, Hvordan du spotter online svindel. Svaret er klart og tydeligt: Google Rewards Center er svindel og du har desværre ikke vundet noget. Den lokkende besked er skrevet af hackere, som gerne vil proppe mere malware ind i din computer og stjæle dine personlige data til forskellige skadelige formål. Hvis du imidlertid faldt for denne vildledende popup-up, skal du ikke have det dårligt over det, for tonsvis af folk forveksler Google Rewards Center med et andet præmiebaseret program, der rent faktisk er udviklet af Google, og som kaldes for Google Opinion Rewards.

Google Rewards Center har tydeligvis ikke noget at gøre med den berømte virksomhed Google, og den bruger helt enkelt navnet og logoet for at kunne overbevise ofrene om, at det er lovligt. Det bedrageriske tilbud dukker som regel op, når offeret surfer online eller ser en video, hvor den hævder, at det er brugerens heldige dag, og hvis vedkommende kan svare på nogle forskellige nemme spørgsmål (f. eks hvem grundlagde Google), kan han/hun ende med at vinde en smartphone, uanset om det er en iPhone eller en Samsung Galaxy. Tag et kig på hele meddelelsen:

Google Rewards Center

Congratulations Chrome! Your Chrome won (1) Google Giveaway!

Every Friday, we select 10 Chrome users randomly to receive a free gift. This FREE gift is EXCLUSIVE for Chrome users in USA! It’s our way of thanking you for your continuous support to our products and services. (Product Name: iPhone 6S).

We are giving away limited number of iPhone 6S. Answer the following four simple questions to find out if you’ve won.

Do it now! 9 other Chrome users have already received this prize and there are only 5 left!

You have 1 minute and 26 secondsTo answer these questions before somebody else takes your place!

Question 1 of 4: Who founded Google?

Bill Gates

Mark Zuckerberg

Larry Page

Og selvom du rigtig gerne vil have, at det er sandt, så findes der desværre ikke sådan et program som Google Rewards Center, og der befinder sig højst sandsynligt en virus i dit system, som frembringer disse Pop-ups og eventuelt annoncer. Det er utrolig vigtigt, at du ikke giver dig i kast med denne spam-kampagne, og du skal prøve at fjerne det malware, der forårsager Google Rewards Center Pop-up. I slutningen af denne artikel kan du finde ud af, hvordan du gør det.

Hvorfor ser du Google Rewards Center Pop-up

Du kan ikke vælge at downloade eller installere Google Rewards Center Pop-up på din computer, men den kan opsættes sammen med de brugbare applikationer, du installerer. Denne metode til at sprede skadelige software kaldes for bundtning/programpakker. Lovlige programmer, der er fyldt med virusinfektioner, kommer som regel fra Hjemmesider, der distribuerer software, som tjener penge på at tilføje ekstra applikationer (uanset om de er malware) i andre populære installationsguider.

Hvis brugeren springer sektionen med opsætningshjælpen over, som giver brugeren mulighed for at vælge Ekspres (eller Anbefalet) eller Brugerdefineret installation, så vil vedkommende gå glip af chancen for at slette PUP’er (potentielt uønskede programmer) og adware, der er skjult på siden og som er markeret på forhånd til at blive installeret som standard, hvis der ikke vælges noget andet. Det er grunden til, at det er så vigtigt at være opmærksom under installationen. Derudover kan brugeren ende med at se Google Rewards Center Pop-up efter at have besøgt en upålidelig side med tredjepartsannoncer/-links, som medfører Pop-ups. Tag et kig på De hjemmesider, der er mest tilbøjelige til at give dit system en virus.

Sådan stopper du Google Rewards Center Pop-ups

Hvis du gerne vil tage hånd om dine private oplysninger samt dit computersystem, er du nødt til at fjerne Google Rewards Center-programmet. Der findes et par metoder, som kan sætte en stopper for Google Rewards Center Pop-ups, men vi anbefaler, at du anvender den nemmeste og mest effektive måde. Og det er den automatiske fjernelse med et af følgende sikkerhedsværktøjer Reimage eller SpyHunter.

Disse anti-malwareprogrammer er designet til at fange enhver form for malware ikke kun ved hjælp af deres navn, men også adfærd, processer, interaktioner med andre programmer, teknisk information osv. Reimage og Spyhunter har store databaser over alle disse funktioner, som giver disse anti-spywareprogrammer mulighed for at finde og slette generende applikationer såsom Google Rewards Center virus på en hurtig og grundig måde. For slet ikke at nævne at du næsten ikke skal bruge tid på det, og så har du en pålidelig beskyttelse mod fremtidige virusinfektioner.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Google Rewards Centre Pop Up, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan slipper du manuelt af med Google Rewards Center-beskederne

Den manuelle fjernelsesvejledning til Google Rewards Center pop-up fylder resten af siden. Selvom vi allerede har sagt, at den automatiske fjernelse er bedre end den manuelle, er det i nogle tilfælde nødvendigt, at man faktisk afinstallerer det skadelige program, der forårsager pop-up-beskederne. Hvis du følger alle punkter i vejledningen, skulle Google Rewards Center pop-up-beskederne og virussen ikke genere dig mere.


Sådan fjernes Google Rewards Centre Pop-up ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Google Rewards Centre Pop-up installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Google Rewards Centre Pop-up
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Google Rewards Centre Pop-up fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Google Rewards Centre Pop-up fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Google Rewards Centre Pop-up. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Google Rewards Centre Pop-up eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Google Rewards Centre Pop-up fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Google Rewards Centre Pop-up fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Google Rewards Centre Pop-up fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Google Rewards Centre Pop-up. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Google Rewards Centre Pop-up, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-google-rewards-centre-pop-up

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *