Mac Security Plus Malware - Hvordan fjernes det?

Mac Security Plus ligner måske et pålideligt og brugbart værktøj ved første øjekast, men det har en dårlig side, som du skal være opmærksom på. It-sikkerhedseksperter kategoriserer det som et falsk anti-spyware værktøj, og det er ikke uden grund. Selvom Mac Security Plus ifølge reklamen skulle være et effektivt program, der kan beskytte dit Mac-system mod alle mulige trusler, så er det desværre kendt for at gøre nøjagtigt det modsatte. Det kan udsætte dig for diverse it-sikkerhedsproblemer og være skadeligt.

Endvidere anvender Mac Security Plus bedrageriske distributionsmetoder, så det kan blive installeret på din computer mod din vilje eller simpelthen uden at give dig besked om det. Du kan naturligvis også selv downloade og installere dette værktøj, men det kan vi bestemt ikke råde dig til at gøre. Læs mere om, hvorfor det er uønsket og endda skadeligt i denne artikel.

Og hvis programmet allerede arbejder i din computer, men du har ingen anelse om, hvor det er kommet fra eller hvordan du slipper af med det, så kan vi hjælpe dig med det.


Mac Security Plus Malware removal

Mac Security Plus funktionerne

En af de mest irriterende ting ved Mac Security Plus er, at det starter automatisk, hver gang du tænder for din computer. Det skyldes, at programmet automatisk frembringer nogle specifikke filer, der anvendes til at starte applikationen automatisk. Det kan også finde på at gemme nogle filer på din harddisk, som er beregnet til at fungere som gendannelses-/sikkerhedskopipunkter, så programmet automatisk kan blive geninstalleret på din Mac efter fjernelsen. Det vanskeliggør i den grad fjernelsen af dette potentielt uønskede program.

Så hvad sker der, når Mac Security Plus starter automatisk? Tja, det viser scanningsoplysningerne og antyder, at din computer er ved at blive scannet med henblik på at finde skadelige applikationer, virusinfektioner og junk-filer. Men det er desværre løgn og latin. Det er ikke svært at gætte, at de ikke har nogen lovlig scanningsmekanisme. De efterligner helt enkelt processen og viser noget flot grafik for at overbevise dig om, at der virkelig er noget galt.

Og på trods af at Mac Security Plus’ scanningsmaskine ikke eksisterer, så leverer de stadig en Masse resultater, som desværre altid er dårlige. Det kan bedst beskrives som en scanningsteknik, der frembringer falske positiver, noget forskellige falske anti-spywareprogrammer ofte bruger.

Det betyder, at du efter hver scanning (hvilket vil forekomme, hver gang du starter din Mac) får nogle dårlige nyheder om, at din computer er inficeret med forskellige virusinfektioner og at du har brug for omgående hjælp. Den originale besked ser sådan ud:

The system is infected

Your system is infected. It’s highly recommended to cleanup your system to protect critical information like credit card numbers, etc. Unregistered Copy

Sorry, the copy of your program is unregistered. Register to have an ability to cleanup your system.

Så Mac Security Plus’ plan om at tjene penge er indlysende nu. De it-kriminelle bag dette program frembringer falske resultater og forsøger at få dig til at købe premium-versionen af programmet, som ifølge dem skulle kunne løse problemerne. Det egentlige problem er dog, at der ikke er nogen problemer (for det meste), og de bare lyver for dig.

Derudover er der andre uønskede ting ved Mac Security Plus – det kan infiltrere forskellige skadelige programmer i dit system, få det til at køre langsommere og genere dig med et væld af annoncer. Så du er helt klart nødt til at få fjernet denne it-trussel så hurtigt som muligt.

Sådan har Mac Security Plus inficeret din Mac og sådan fjerner du det

Vi har undersøgt diverse falske applikationer såsom Tapsnake, PC Repair PRO og Similar Photo Cleaner, og de distribueres alle sammen på samme måde. Der er kort sagt to måder – enten bliver du narret af deres vildledende annoncer og installerer det selv, eller også bliver det infiltreret sammen med andre gratis programmer, som du downloader fra internettet. Uanset hvad så vil Mac Security Plus ikke kunne trænge ind i dit system, hvis du beskytter det med et lovligt anti-malwareprogram.

Det bedste ved Mac Security Plus er nok, at det nemt kan fjernes. Du behøver blot at køre en fuld scanning med et pålideligt program, såsom Combo Cleaner. Det skulle øjeblikkeligt kunne finde og fjerne infektionen og alle relaterede filer. Og det vil ske automatisk, så du behøver ikke at have en eller anden særlige viden på området.

Vi anbefaler også, at du beholder det lovlige anti-malwareprogram installeret på din computer, for det kan beskytte dig mod andre lignende trusler fremover. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende denne infektion eller fjernelsen af det, så er du velkommen til at kontakte os i kommentarfeltet forneden.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mac Security Plus Malware, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *