Newtab.today Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Newtab.today virus er en ganske almindelig form for malware – browser hijacker og/eller omdirigeringsvirus. Selvom der reklameres for det som et brugbart værktøj, der vil hjælpe dig med at søge på internettet på en hurtigere og nemmere måde, så lever det ikke op til den beskrivelse, og du skal ikke sætte din lid til det.

Formålet med dette malware er at inficere computersystemer og automatisk indstille Newtab.today som startside i de forskellige webbrowsere, hvormed trafikken øges. Som vi ved, passer det sammen med velkendte webbrowsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.


Newtab.today virus remove

Du ved allerede, at Newtab.today er baseret på en browsertilføjelse, så du tror måske, at det er nemt at slippe af med den. Men i dette tilfælde er det umiddelbart ikke nok blot at inaktivere udvidelsen. Det er hér, vi kommer ind i billedet med oplysninger om denne virus og hjælp til at fjerne den. Hvis du er blevet offer for Newtab.today, så skal du bare læse videre i denne artikel, så du kan løse problemet.

Newtab.todays skadelige funktioner

Vi har fundet nogle ligheder mellem denne virus og Chromesearch.today browser hijacker. Men efter yderligere undersøgelse ser det ikke ud til, at disse to er udviklet af det samme selskab og er forbundet med hinanden.

Faktisk er søgefunktionen på websiden Newtab.today helt lovlig, for hvis du prøver at søge efter noget ved hjælp af den webside, vil du omgående blive omdirigeret til Google og få dine resultater derfra. Newtab-infektion kan imidlertid indsamle dine søgeforespørgsler, så det er nok ikke så smart at bruge den til dine websøgninger. Mange computerbrugere holder sig kun til, fordi den automatisk er blevet indstillet som standardstartside og søgemaskine.

Der kan også ske det, at din startside og søgemaskine forbliver de samme, men du kan komme ud for tilfældige omdirigeringer til den pågældende webside, eller den kan dukke op, hver gang du åbner en ny fane. Derfor kan denne virus kategoriseres som en browser hijacker, eller blot en genvejs-hijacker.

Sidst men ikke mindst kan denne tilføjelse åbne døren til din computer og lade andre virusser trænge ind, og det er bestemt ikke godt. Hvis du beholder Newtab.today installeret på din computer, skal du sørge for, at den er beskyttet af et anti-malwareprogram, som har realtidsbeskyttelse, eftersom denne tilføjelse kan finde på at installere andre uønskede applikationer på din computer eller i dine webbrowsere.

Sådan slipper man af med Newtab.today virus

Hvis du gerne vil fjerne Newtab.today hurtigt og uden besvær, så anbefaler vi, at du kører en scanning med et anti-malwareprogram. Det kan f. eks være med Reimage eller SpyHunter – valget er dit. Det vil effektivt tage sig af virusser som denne, og det vil kun tage et par minutter. Hvis du ikke er sikker på, hvilken antivirus-beskyttelse du skal anvende til din computer, så kan du kigge nærmere på vores sektion med anmeldelser og sammenligne forskellige værktøjer.

Hvis du ikke er så vild med tanken om at downloade et ekstra anti-malwareprogram, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin fjernelsesvejledning til Newtab.today virus. Hvis du formår at fuldføre alle punkterne korrekt, skulle dette PUP forsvinde for altid.Automatiske fjernelsesværktøjer til Newtab.today virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Newtab.today Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Slet Newtab.today virus

Sådan fjernes Newtab.today virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Newtab.today virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Newtab.today virus og relaterede parasitter såsom Search.newtab-mediasearch.com virus , Search.ividi.org virus , Searchgol virus , Mywebsearch Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Newtab.today virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Newtab.today virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Newtab.today virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Newtab.today virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Newtab.today virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Newtab.today virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Newtab.today virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Newtab.today virus fra listen.
Sådan fjernes Newtab.today virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Newtab.today virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Newtab.today virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Newtab.today virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Newtab.today virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Newtab.today virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Newtab.today virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Newtab.today virus fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
december 3, 2017 21:30, december 3, 2017 21:30
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *