One System Care PUP - Hvordan fjernes det?

One System Care er et potentielt uønsket program, der i mindst et par år nu har kompromitteret folks computere. Selvom dette software ikke på egen hånd forårsager skade på computeren, har det dog tendens til at misbruge konceptet for systemoptimeringsprogrammer og deres arbejdsprincipper.
One System Care potentially unwaten program

Alle vil gerne have, at deres computer er så hurtig og effektiv som mulig, men junk-filer, rækken af de installerede programmer og en fyldt registreringsdatabase gør systemet væsentligt langsommere. Det er her, at folk begynder at kigge efter et systemoptimeringsværktøj, som kan hjælpe dem med at rense og organisere deres computer for at opnå den bedste ydeevne. Der er desværre mange bedrageriske programmer, såsom One System Care, som foregiver at være et universelt middel for alt..

I virkeligheden foregiver One System Care at køre en scanning og viser tonsvis af systemfejl, der er falske, og for at reparere dem er brugeren nødt til at købe en fuld version. Denne model er en gratis scanning (Sådan ender gratis prøveperioder med at opkræve penge), men en betalt fjernelse er ret populær selv blandt legitime programmer – men i modsætning til One System Care anvender dog de ikke scareware-metoder, der viser falske problemer for at få folk til at købe deres produkter. Så hvis du ikke har lyst til at blive et offer for den falske applikation OneSystemCare, så læs endelig videre i denne artikel.


OneSystemCare installation and system scan results

Er programmet One System Care skadeligt

Programmet One System Care kaldes helt enkelt for en virus på grund af dets adfærd, men det kommer ikke i nærheden af de virkelig berygtede trusler, såsom ransomware, adware osv. Det prøver ikke på andet end at få de inficerede brugere til at købe premium-versionen, idet de lyver for dem om tilstanden i deres computer. Selv i et helt nyinstalleret Windows var One System Care i stand til at finde kritiske fejl, som slet ikke ville have haft tid til at trænge ind. Dette potentielt uønskede program er ikke skadeligt, men det er på ingen måde brugbart. Desuden kan One System Care-applikationen været ret generende og forstyrre dit arbejde ved at vise påmindelser om kritiske systemfejl, som man straks skal gøre noget ved.

Det er ikke overraskende, at folk falder for svindelnummeret One System Care, for hvis man gerne vil have fat i et software, der kan identificere unødvendige problemer, beskytte systemet, opretholde en god ydeevne og lave sikkerhedskopier, så ser dette program umiddelbart ud til at passe som hånd i handske. Selv prisen på 19,95 dollars for 6 måneder virker som et god handel. Men vi må endelig ikke glemme, at det ikke er et rigtigt værktøj, og du vil kort sagt sende penge til svindlere for absolut ingenting, hvormed du sponsorerer dem, så de kan finde på endnu flere bedrageriske PUP’er. Og det skulle helst undgås, eftersom der allerede findes masser af lignende programmer, som f. eks PC Repair PRO, Win Tonic, Mac Tonic osv.


OneSystemCare PUP payment site for the full version

Selvom det ikke er bekræftet, så er mange lignende falske værktøjer tilbøjelige til at misbruge deres tilladelse og indsamle brugerens personlige oplysninger, sælge dem til tredjeparter samt hemmeligt reklamere for sponsorerede produkter og tjenester eller sende malvertising-indhold. Selvom det ikke er sikkert, at det potentielt uønskede program One System Care på længere sigt vil begynde at opføre sig sådan, så er det bedst ikke at risikere sin Online identitet, sine konti, bankoplysninger og systemets velbefindende. Derfor foreslår vi, at du fjerner One System Care virus, inden svindlerne får overbevist dig om at købe deres produkt, eller endnu værre inden de stjæler dine legitimationsoplysninger.

Hvordan spredes One System Care PUP

One System Care PUP anvender typisk enten inficerede programpakker, falske opdateringer eller en professionelt designet hjemmeside til at sprede de skadelige filer. Den sidstnævnte metode er nok den mest legitime i forhold til resten, for offeret installerer frivilligt programmet efter at være blevet lokket af udseendet og beskrivelsen, mens de andre metoder medfører opsætningen af One System Care-applikationen, uden at brugeren ved det. I øjeblikket har de direkte downloads ikke rigtig heldet med sig, eftersom mange sikkerhedsprogrammer er i stand til at blokere den Mærkbare trussel,inden den overhovedet trænger ind i systemet.

Vores læsere har bemærket, at ved et par lejligheder var One System Care PUP proppet ind i en falsk medieafspiller og Flash-opdateringer, og nogle gange har den fulgt med andre populære programmer fra hjemmesider, der distribuerer Freeware/shareware. Selvom man kan undgå dette ved at få fat på applikationerne fra deres officielle kilde samt fravælge yderligere uønskede programmer ved hjælp af en Brugerdefineret/Avanceret opsætning, så er det ikke alle brugere, der er bekendt med sikkerhedsreglerne, når de surfer på internettet, og at de skal Læse Fortrolighedspolitikken, der gælder for programmet, inden de bruger det. For ikke at nævne, at mange ikke har et pålideligt anti-spywareprogram.

Sådan fjerner du One System Care virus

One System Care er ihærdig, og det er en af grunden til, at man kalder det for en virus. Selvom nogle brugere er i stand til at fjerne dette systemhjælpeprogram ved helt enkelt at afinstallere det fra Kontrolpanelet, så støder de fleste på et problem – en popup-besked, der forstyrrer den manuelle fjernelse og oplyser om, at ”Du har ikke tilstrækkelig adgang til at afinstallere One System Care PUP. Kontakt din systemadministrator”. Hvis denne popup ikke viser sig på din skærm, kan du uden problemer fjerne den uønskede applikation ved hjælp af vores trin-for-trin vejledning forneden. Men hvis skærmen blokeres, så har du brug for et mere avanceret anti-malwareprogram.

Vores forskere har fundet ud af, at de bedste anti-malwareprogrammer, der kan finde og fjerne One System Care virus, er Spyhunter, Malwarebytes og Reimage. Eftersom dette potentielt uønskede program har været aktivt i et stykke tid nu, er de fleste avancerede antivirusprogrammer i stand til at finde den, men pas på de Falske anti-spywareprogrammer, når du skal vælge. Vælg et af de førnævnte og kør en gratis systemscanning med det, og følg derefter de angivne instrukser for at fjerne malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom One System Care Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes One System Care PUP ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom One System Care PUP installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til One System Care PUP
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af One System Care PUP fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-one-system-care-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *