’Please Report This Activity’ svindel - Hvordan fjernes det?

Når du surfer online, kan popup-beskeden Please Report This Activity pludselig dukke op som en ny fane fra Microsoft, som påstår, at dit system umiddelbart opfører sig usædvanligt, og hvis du gerne vil redde dine værdifulde data, er du nødt til at ringe til Windows tekniske support på et bestemt nummer. Hvis du ringer til dem, vil du hurtigt indse, at denne popup ikke er en rigtig besked fra Microsoft, og at svindlerne nu har dine identifikationsoplysninger, telefonnummer, login-oplysninger, bankinfo osv. Så hvad kan du gøre ved det? Læs videre for at finde ud af det.
please report this activity scam

Teknisk support-svindel er meget anderledes end noget andet malware. Det er ikke farligt på egen hånd, og er som regel ret Let at gennemskue, men hvis du falder for det, kan du være sikker på, at konsekvenserne er værre, end hvis du hænger på en eller anden virus. Når svindlerne har fået fjernadgang til din pc, vil de ikke alene placere rigtigt ransomware eller andet skadeligt software på din computer, de vil også stjæle alle de private oplysninger om dig, hacke dine konti, tømme bankkonti og presse flere penge ud af dig. Det er derfor, det er så vigtigt at undgå og lære, hvordan du håndterer online svindel såsom Please Report This Activity popup, hvis du gerne vil beskytte dit privatliv, penge samt computer.

Er Please Report This Activity popup ægte

Fjernstyret teknisk support er en lovlig tjeneste, som nogle firmaer benytter sig af, fordi det er omkostningseffektivt og sparer masser af tid, eftersom IT-specialisterne kan hjælpe dig med din computer pr. telefon uden at skulle komme hjem til dig eller dig til dem. Ofte når problemet er mere udfordrende og kræver en professionel hånd, er det nødvendigt med et fjernstyringsprogram til skrivebordet såsom TeamViewer, ScreenConnect, LogMeln osv. for at kunne hjælpe brugeren. Men eftersom disse programmer tillader ændringer på computeren, blev det hurtigt en populær måde at bedrage folk, og Please Report This Activity er et godt eksempel herpå.

Popup-beskeden Please Report This Activity er næsten identisk med svindelnumrene Google Chrome Critial ERROR, Your Battery Is Damaged By Viruses, Windows Firewall Warning Alert, og man mener, at de er lavet af de samme udviklere, som står bag advarslen Windows Detected ZEUS Virus, fordi de har det samme kontakttelefonnummer. Svindlerne bag beskeden ’Please Report This Activity’ bruger i øjeblikket flere telefonnumre og webadresser til at vise den irriterende popup, men de fortæller alle den samme ting:

Windows Support Alert

Your System Detected Some Unusual Activity

It might harm your computer data and track your financial activities

Please Report This Activity 1888 591 6222

Ignore Alert

Call for Support: 1888 591 6222

Brugerne har bemærket, at svindelnummeret Please Report This Activity popup også viser disse supportnumre: +1 844-212-8344 og +1-855-303-4537. Hvis man i første omgang ringer til dem, men ikke giver dem adgang til sin computer, vil svindlerne blive ved med at ringe tilbage og prøve at overbevise brugeren om, at vedkommendes system er i en alvorlig tilstand og har brug for at blive renset, kun ved hjælp af den såkaldte Microsoft Tekniske Support-medarbejder.

Eftersom denne form for it-kriminalitet giver svindlerne mulighed for at udføre deres onde gerninger på afstand, kan svindlerne bag ’Please Report This Activity’ ringe til dig helt fra Indien, hvor de ikke overholder den samme lovgivning, og hvor det er umuligt at overvåge og fange dem. Det giver dem mod på tanden og gør dem ihærdige for at få det meste ud af situationen, hvor de uden skrupler anmoder om kreditkortoplysninger, login-info til bankkonto samt andre følsomme data. Når du støder på den slags svindelbeskeder, er det altafgørende, at du ikke riger til dem, for ellers får du svært ved at slippe af med dem igen. Det er grunden til, at Rapportering om svindel samt at du søger på nummeret, inden du ringer på det, er bydende nødvendigt, hvis du gerne vil undgå det værste.

Svindelnummeret ’Please Report This Activity’ virker i bund og grund således: du ringer på det viste nummer og den falske ’Microsoft’ tekniske support med en indisk accent fortæller dig, at du hurtigt skal løse problemet, fordi dine oplysninger er i fare, men du er nødt til at give dem lov til at få forbindelse til dit skrivebord ved hjælp af et fjernstyringsprogram, så de kan finde det underliggende problem eller virus. Så snart du gør det, låser de skærmen, så du ikke har mulighed for at afbryde deres forbindelse, og de kigger dine filer igennem, hvor de stjæler de vigtige, placerer malware på din pc og opkræver dig for dets fjernelse (som regel mellem 150 til 400 dollars). Oven i det har de sikkert brug for dine bankkontooplysninger, så de kan tjekke, om din bankkonto er kompromitteret. På den måde ender hackerne bag ’Please Report This Activity’ med at kompromittere dit system og få fat i dine penge, idet de narrer dig til at tro, at deres handlinger er lovlige. (Windows Tekniske Support svindelnumrenes anatomi)

Hvis du gerne vil se, hvad der præcis sker, når du ringer på dette Please Report This Activity nummer, så kig nærmere på Scammer Revolts videoen på YouTube, som vil hjælpe dig med at forstå, hvor ondsindede og overbevisende disse svindlere kan være. Scammer Revolts har også formået at oplyse disse svindleres IP-adresse, som ifølge VirusTotal rapporten er blevet brugt til at sprede phishing e-mails.

Hvorfor støder du på Please Report This Activity popups

Teknisk support-svindel såsom ’Please Report This Activity’ popup kan stjæle masser af penge fra godtroende brugere, men eftersom folk er ved at blive mere opmærksomme på den slags falske Microsoft teknisk support-repræsentanter og ikke imødekommer dem, har svindlerne brug for at nå endnu flere ofre for at få en bedre succesrate, også selvom det betyder, at de er nødt til at bruge deres penge til distribution. (Almindelig svindel og hvordan du beskytter dig selv)

En af disse metoder implementeres i adware/PUP programannoncer, som vil vise Windows support-advarslen Please Report This Activity. Hvis det er dét, din computer er inficeret med, vil du ikke kun se den slags popup-beskeder én eller to gange, men regelmæssigt efterfulgt af mange andre symptomer på en malwareinfektion såsom et væld af annoncer, langsommere browser, omdirigeringer til andre sider og hovedsageligt reklamer, ændret startside osv. Adwareudviklerne bliver betalt for at reklamere for visse produkter, tjenester og svindel såsom Please Report This Activity, men de er ikke ansvarlige for nogen skade fra tredjepart.

Andre distributionsmetoder for svindelnummeret ’Please Report This Activity’ involverer spredning via andre svindelnumre, især hvis du allerede har talt med deres falske tekniske support og har givet dem fjernadgang til dit skrivebord (så kan de placere malware og andre svindelnumre i dit system), og ved at bruge Offentlige journaler eller ved at købe dem på Dark Web, såsom telefonnumre, hvormed de kan foretage uopfordrede opkald eller sende meddelelser pr. e-mail, hvilket også giver dem mulighed for at sende rigtige virusinfektioner. Der er naturligvis også en risiko for, at du ender med at blive omdirigeret til Please Report This Activity popup-beskeden, efter at du har besøgt en lyssky hjemmeside med masser af mistænkelige links og annoncer. (Hvilke hjemmesider distribuerer mest malware)

Sådan sætter man en stopper for Please Report This Activity popups

Det er svært at gennemskue, hvad der nøjagtigt er skyld i, at du ser alle disse Microsoft svindelbeskeder, eller om der er flere årsager bag det, og det er grunden til, at en manuel vejledning simpelthen ville være ineffektiv og kun ville spilde din kostbare tid. I stedet for råder vi dig til at kombinere et sikkerhedsværktøj med tips til Hvordan du forhindrer svindel.

Først og fremmest hvis du har et antivirusprogram, men alligevel støder på Please Report This Activity svindel, så er det vist på tide at kigge efter et bedre antivirusprodukt, som kan hjælpe dig med at undgå popups som denne, samt beskytte og rense dit system og dine data. Der findes tonsvis af valgmuligheder, som du kan kigge på her. Den bedste løsning er dog at få fat på et specielt anti-malwareprogram såsom SpyHunter eller Reimage, der primært er udviklet til at fange virusinfektioner, efter at de er trængt ind i systemet, som nu er i besiddelse af beskyttende egenskaber.

Hvis du allerede har talt med svindlerne bag Please Report This Activity popup, så er det bydende nødvendigt, at du kører en scanning i dit system med et sikkerhedsværktøj (bare ikke dem, som de har anbefalet dig), anmelder dem til online retshåndhævende myndigheder såsom Europol, der gælder for Europa, og https://www.ic3.gov/complaint/default.aspx, der gælder for USA, blokerer deres nummer og sletter alle kontaktoplysninger, ændrer adgangskoder og fortæller din bank om den mulige bedrageriske aktivitet. Hvad skal man gøre umiddelbart efter, at man er faldet for support-svindel.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Please Report This Activity Svindel, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-please-report-this-activity-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *