Pokki - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: PUP
 

Pokki er en desktop organizer og en applikationsbutik, der benytter lyssky taktik til annoncering. Det hævder at give adgang til diverse applikationer og til en nem måde at organisere dem på fra din statuslinje. I de fleste tilfælde installeres Pokki imidlertid af bundtet installationsprogrammer uden en fuld bekræftelse (i mit tilfælde var der INGEN bekræftelse for det, kun for software, der brugte app store), og derfor er det ikke et uskadeligt og nyttigt program. Faktisk følger det med diverse browser hijackere, herunder Privitize VPN og Delta, hvilke støder sammen og dermed viser en masse pop-ups.

Du vil se Pokki ikonet i Windows statuslinjen, når applikationen kører. Hvis du højreklikker på det, vil du få et link til ”About Pokki” (Om Pokki), som prøver at forklare hvad det er:

Søg og få adgang til dine apps, filer, Kontrolpanel og strømstyringsindstillinger med Pokkis Windows 8 Start Menu. Markér og organiser dine foretrukne applikationer og hjemmesider, ligesom du ville gøre det i din smartphone.

For øjeblikket kan jeg ikke anbefale, at du har denne applikation organizer på din PC. Du skal hellere afinstallere den fuldstændigt sammen med malware, der fulgte med sammenblandingen. Du skal bruge anti-malware programmer, såsom Reimage, Spyhunter til hijackere, også selvom du kan afinstallere Pokki fra Kontrolpanelet. Ligeledes er du nødt til at nulstille søgemaskineindstillingerne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Pokki

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Pokki, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Pokki fjernelse

 
Processer:
 

Pokki skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 22, 2014 13:20, juni 26, 2017 09:57
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *