Qbit Clean Pro PUP - Hvordan fjernes det?

Qbit Clean Pro kategoriseres som et potentielt uønsket program, og derfor er der nogle sikkerhedsblogs og anti-malwarescannere, der forkorter det til PUP. Teknisk set er Qbit Clean Pro ikke en virus, men den hjælper helt afgjort ikke din computer med at reparere rigtige fejl og rense emner, der virkelig trænger til at blive renset.

Den optimerer heller ikke systemets ydeevne. Den efterligner blot en systemscanning, hvor scanningsresultaterne er opdigtede og indeholder fuldstændige falske rapporter, som ikke rigtig stemmer overens med systemets egentlige status. Så hvad er pointen med sådan en applikation? Det vil forsøge at overbevise dig om, at der er noget galt med dit system, og at dette program kan løse problemet. Men for at gøre det vil du blive bedt om at købe en premium-version af applikationen.


Qbit Clean Pro PUP removal

Vi har analyseret forskellige uægte og potentielt uønskede applikationer, såsom Smart Mac Booster, Advanced Clean Pro og System Clean Pro, så vi ved, hvordan du fjerner sådan en applikation og beskytter computeren.

Hvordan er Qbit Clean Pro blevet en del af din pc

Qbit Clean Pro tilhører gruppen af falske systemoptimeringsprogrammer, og der findes andre lignende applikationer af denne art, som f. eks Qbit Optimizer Pro, Qbit PC Speedup og Qbit System Care. Alle disse programmer ligner stort set hinanden, hvad angår deres brugergrænseflade og adfærd.

De omfatter alle valgmuligheden for, at man kan ringe gratis på telefonnummeret 844-394-7312 hele døgnet rundt. Der reklameres for applikationerne via forskellige landingssider, men det, som de i den grad har til fælles, er deres distributionsmetode.

Der er visse adware involverede i denne proces, som frembringer uventede popups og omdirigeringer til hjemmesider, der reklamerer for Qbit Clean Pro og andre variationer. Det er meget få brugere, der personligt vil gå med til at besøge landingssiden for dette program samt downloade og installere det. Så der er tydeligvis et adware involveret i dette.

Pc’ens adfærd, når Qbit Clean Pro er installeret

Qbit Clean Pro lover flere ting for at narre brugerne til at bruge det. Det angiver f. eks, at det scanner Windows for malware/PUP-trusler, det tilbyder dig en løsning på, hvordan du kan forbedre systemydeevnen, det hjælper dig med at reparere problemer med systemet/brugersoftware, og endelig at det vil løse problemer med opstart/afinstallering samt brugerelementer. Det er helt bestemt fantastisk, når et fremragende software kan udføre den slags forbedringer, men udviklerne af Qbit Clean Pro overdriver i stor stil med disse løfter. Applikationen er ikke i stand til hverken at finde eller fjerne malware fra systemet. Og det kan heller ikke beskytte pc’en mod virus.

Qbit Clean Pro vil i løbet af computerscanningen rapportere om mange Tilsyneladende fundne problemer, og det vil endvidere nævne, at du først bør få fat i programmets licens, inden du kan få løst disse problemer. Det er slet ikke noget problem at fat på et godt software, der koster penge, og som kan øge pc’ens ydeevne.

Problemet er dog, at Qbit Clean Pro ikke gør det, der reklameres for. Det finder mange trusler, som slet ikke er noget, der giver din pc problemer. Vi testede Qbit Clean Pro, der skulle slette alvorligt adware fra vores virkelig inficerede computer, og Qbit Clean Pro rapporterede slet ikke det pågældende adware. Så du skal være virkelig forsigtig, når du får den slags rapporter fra Qbit Clean Pro. Det er altid en god ide, at du ikke forhaster dig med at købe det. Først skal du hellere finde oplysninger om, hvad Google Søgning siger om Qbit Clean Pro, og hvor godt eller dårligt det egentlig er.

Sådan fjerner du Qbit Clean Pro fuldstændigt

Alt imens Qbit Clean Pro udfører sin mistænkelige aktivitet i systemet, kan det yderligere downloade langt mere tvivlsomme programmer. Det er aldrig sikkert at tolerere dette program. Så snart det er aktivt, bliver computeren sårbar over for en lang række uventede angreb fra snedige og langt mere farlige programmer.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du fjerne Qbit Clean Pro med det samme. Du kan helt klart fjerne dette software manuelt, og det gør du ved hjælp af Kontrolpanelet, hvor du leder efter Qbit Clean Pro i listen over tilgængelige programmer, hvorfra du kan slette det. Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan du udfører en manuel fjernelse af Qbit Clean Pro.

Denne metode garanterer dog ikke, at det adware, der til at begynde med er skyld i invasionen af Qbit Clean Pro, bliver slettet. En automatisk og mere kompleks systemrensning er mere effektiv, hvad angår fjernelsen af alle mulige uønskede programmer samt beskyttelsen af din pc mod uautoriserede softwareinstallationer. Vil du gerne benytte dig af sådan en, skal du downloade og scanne din computer med Reimage eller SpyHunter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Qbit Clean Pro Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Qbit Clean Pro PUP ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Qbit Clean Pro PUP installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Qbit Clean Pro PUP
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Qbit Clean Pro PUP fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-qbit-clean-pro-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *