Reimage Virus - Hvordan fjernes det?

Reimage er et reparationssoftware, der kan hjælpe med at reparere systemfiler og indstillinger i operativsystemet, hvis det skulle være blevet beskadiget. Men nogle anser det for at være et potentielt uønsket program, og antivirusprogrammer registrerer endda Windows-versionen af Reimage, som du kan se på denne VirusTotal side.

Det, som Reimage gør og ikke gør

Program

Windows reparationsværktøj

Nødscanner

Brugbare funktioner

Scanner og fjerner nogle malwareprogrammer

Kan fjerne uønskede filer

Rapporterer om ustabile programmer

Problemer

Unødvendige, automatiske scanninger

Forvirrende markedsføring

Dårlige brugeroplevelser

Fjern Reimage

Afinstaller Reimage manuelt

Brug Malwarebytes for at fjerne det

Reimage er et reparationsværktøj, der er beregnet til at tage sig af systemskader – det kan automatisk downloade og erstatte manglende filer. Det omfatter også Avira’s antivirus-database, så det kan fjerne nogle af infektionerne. Vi har en anmeldelse af det og en vejledning til, hvordan man bruger det. Det kan hjælpe brugerne, så de kan undgå at skulle geninstallere deres operativsystem, samt fjerne nogle irriterende fejl. Det skulle kunne fjerne fejl ved at finde ødelagte Windows-indstillinger samt filer og dermed udskifte dem med nogle sikre af slagsen, på samme måde som Windows egne reparationsværktøjer gør. Således kan Reimage gøre systemet mere stabilt.

Det er vigtigt at nævne, at Reimage ikke skal bruges som en slags værktøj for enhedens ydeevne. Det kan gøre noget ved stabiliteten, hvis der skulle være fejl, men det vil ikke få computeren til at køre hurtigere, efter at det har gjort noget ved malware-skaden. Reimage er god til det, det er beregnet til, nemlig at fjerne malware og fejl, men det er ikke en mirakelkur.


"Reimage virus", 9/72 virustotal engines detect it

Problemerne med Reimage

Reimage er ikke malware, men det er langt fra perfekt. At det har fået stemplet PUP (potentielt uønsket program), er ikke helt malplaceret.

Reimage er for eksempel et scanningsprogram til registreringsdatabasen, hvilket er en kategori, der tiltrækker en masse malware og uægte applikationer. Registry Doctor og Webmoka Cleaner er f. eks i den grad malware. Andre, såsom Max Registry Cleaner og Tweakerbit Registry Optimizer, vildleder brugerne ved at hævde, at PC-ydeevnen kan forbedres, hvis der pilles lidt ved registreringsdatabasen. På grund af alt det junkware derude, der kommer med falske påstande om, at de kan få din pc til at køre hurtigere ved at ”optimere registreringsdatabasen”, så er alle reparationsprogrammer til registreringsdatabasen nu under mistanke. Og det er godt, for de fleste af dem er rent faktisk svindel. Men så bliver legitime programmer, såsom Reimage, også fanget og stemplet som malware. Malware, der roder i registreringsdatabasen, er undertiden skyld i problemer med stabiliteten og får nogle programmer til at fungere dårligt, så det er ind imellem nødvendigt at redigere registreringsdatabasenøglerne.

Et problem med Reimage er, at virksomheden har samarbejdet med nogle tvivlsomme affilierede og har givet dem lov til at markedsføre programmet på en uærlig måde. Således er brugerne blevet vildledt og har lidt under det. Ser du, hvis din computer allerede er i fin stand, er Reimage helt unødvendig. Nogle brugere er forståeligt nok oprørte over, at det kører ved opstart og at det bruger sin realtidsbeskyttelse, når det måske ikke er ønsket. Derudover anser nogle Reimage for at være scareware, fordi det finder og viser mindre problemer efter sine scanninger. Og man kan argumentere for, at Reimage ikke er så brugervenlig, som det kunne være. Vi mener stadig, at det er et velmenende program, som har sine fordele, men man skal ikke ignorere brugernes negative oplevelser. Reimage burde rette op på det.

Der er en anden version af Reimage, som er svindel, og som ikke har noget at gøre med selve Reimage, men der reklameres for det sammen med anti-malwareprogrammer, der registrerer det som skadeligt. Det vil sige, at svindlerne får folk til at downloade både Reimage (og dermed bliver pc’en inficeret) og et program, der registrerer Reimage som skadeligt, så de dermed kan tjene penge. Det er typisk Malwarebytes, der anvendes, eftersom det er ret ivrig efter at finde og fjerne PUP’er. Mens Malwarebytes mere eller mindre tillader dette, synes jeg, at det er en svigagtig adfærd, der ligger tæt op ad Rogue Antivirus. Personligt kan jeg ikke anbefale og har ikke anbefalet begge programmer på samme tid.

Reimage Virus Trojan og mere alvorlige problemer

I slutningen af 2019 sporede nogle antivirus-sælgere, nemlig ClamAV, Reimage som en trojansk virus. Denne sporing var meget bekymrende, for Reimage selv er ikke en infektion. Enten er det nogle dårlige affilierede, som har reklameret for dette software, eller også giver ClamAV dette stempel i henhold til forskellige kriterier.

ClamAV databasen anvendes dog af mange server-side værktøjer, og det gør Reimage Repair ubrugelig: AV’er, der bruger den slags databaser (til forskel fra PUP’er), sletter den slags programmer uden varsel. Derfor anbefaler vi ikke længere brugen af Reimage, og hvis du har planer om at udskifte din antivirus, så sørg for, at det er kompatibelt med det, eller fjern Reimage fuldstændigt. Mac Reimage Repair er for det meste ikke påvirket.

Sådan fjerner man Reimage Virus

I denne artikel har vi en vejledning til, hvordan du fjerner Reimage fra din Mac eller din pc. Du kan gøre det manuelt ved at afslutte Reimages proces, hvis den kører, samt afinstallere applikationen fra Kontrolpanelet. Du kan også slette Reimage automatisk ved hjælp af et anti-malwareprogram, såsom Malwarebytes. Malwarebytes stiller store krav til, hvad der betragtes som sikre programmer, så det stempler ind imellem mulige sikre applikationer som PUP’er. Det er praktisk, når du gerne vil slippe af med et generende program på en hurtigt og automatisk måde.

Hvis du har betalt for Reimage, så husk på, at de tilbyder en refundering inden for 60 dage fra købsdato, så du behøver ikke miste dine penge. Og hvis du fjerner Reimage efter at have købt et abonnement, så sørg for, at det ikke fornyes automatisk.

Sådan fjernes Reimage Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Reimage Trojan installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Reimage Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Reimage Trojan fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Reimage Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-reimage-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *