Safe Finder Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Safe Finder er et gratis program, som passer til tre store browsere – Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det skulle formodentlig beskytte dig mod at besøge ondsindede websider samt hjælpe dig med at kunne søge mere sikkert. Men det er imidlertid en reklame-støttet applikation, så det frembringer også en lang række annoncer, som computerbrugeren ikke bliver advaret om, inden vedkommende installerer programmet. Safe Finder Ads reklamerer som regel for sponsorerede websider, og de er meget forstyrrende. Derudover kan de til enhver tid omdirigere brugerne til eventuelle farlige websider. Du anbefales at fjerne Safe Finder, lige så snart du bemærker programmets aktivitet.

{{image::https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2015/02/safe-finder-ads-300×237.png::300::237::safe-finder-ads}}

Hvis dit system er inficeret, så kør en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, såsom, Reimage, Spyhunter eller StopZilla.

Om Safe Finder Ads

Hvis du besøger Safe Finders officielle webside, vil du kunne se, at det præsenteres som et nyttigt værktøj, som ikke alene er brugbart, når det kommer til at beskytte din søgning, men det kan også hjælpe dig med at uploade, like eller twitte forskelligt indhold med et enkelt klik, automatisk at zoome ind på alle Facebook billeder, konvertere websider til PDF samt bruge nogle andre fremragende funktioner. Desværre nævner det ingenting om de utallige annoncer, som vises straks programmet er inde i systemet.

De fleste af Safe Finders Annoncer indeholder kommercielle tilbud, og hvis du klikker på dem, omdirigerer de dig til kommercielle websider. Det kan ikke anbefales at klikke på dem, for du kan ikke være sikker på, at du ikke bliver ført hen til farlige websider. Det kan så nemt som ingenting føre til en lang række infektioner, som ikke vil være lette at slippe af med igen. Vi skal også nævne, at Safe Finder kan blande sig i dit privatliv. Programmet kan nemlig spore dine søgevaner og videregive pågældende oplysninger til andre annoncører. Så du rådes på det kraftigste til at holde dig langt væk fra annoncerne, hvis du har opdaget dem i en af dine browsere.

Således distribueres Safe Finder

Safe Finder har en officiel webside og det kan downloades derfra. Men de fleste computerbrugere klager dog over det, selvom de aldrig har installeret det derfra. Sagen er, at Safe Finder kan være bundtet med diverse freeware og det har ikke brug for brugerens tilladelse for at blive tilføjet. Hvis du ikke er tilstrækkelig forsigtig med dine downloads, kan du utilsigtet komme til at godkende installationen af programmet. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid følge installationspunkterne ved alle nye programmer, du installerer. Hvis du bemærker, at ukendte, ekstra programmer er indstillet til at blive tilføjet som standard, skal du fravælge de indstillinger.

Du skal også være mere forsigtig, når du surfer på internettet. Du skal ikke besøge mistænkelige sider, du skal ikke klikke på tilfældige pop-ups, som dukker op ud af den blå luft, du skal altid hente dine downloads fra officielle kilder osv. Jo mere forsigtig du er, jo mindre er risikoen for, at du vil downloade potentielt uønskede programmer.

Det er ikke nemt at slippe af med Safe Finder. Du er nødt til først at afinstallere programmet fra din computer og derefter skal du gendanne indstillingerne i de browsere, der er ramt. Nedenfor kan du finde en vejledning, der punkt for punkt forklarer, hvordan det gøres. Du kan som sagt også køre en systemscanning med et anti-malware program, som automatisk kan løse problemet for dig.Automatiske fjernelsesværktøjer til Safe Finder Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safe Finder Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Safe Finder Ads

Sådan fjernes Safe Finder Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Safe Finder Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Safe Finder Ads og relaterede parasitter såsom Safe Saver Virus , Ads by Browse Safe , Safe Browsing , Safe Browse App Ads .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Safe Finder Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Safe Finder Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Finder Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Safe Finder Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Safe Finder Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Safe Finder Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Finder Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Safe Finder Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Safe Finder Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Finder Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Safe Finder Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Safe Finder Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Safe Finder Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Safe Finder Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Safe Finder Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Safe Finder Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 1, 2015 09:04, juli 8, 2016 15:14
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *