SafePCKit - Hvordan fjernes det?

SafePCKit er et falsk systemoptimeringsprogram, der drives af Stealth Kit LLC, et software marketingselskab beliggende i USA. Det er nærmere betegnet kendt som et potentielt uønsket program (PUP), som hemmeligt bliver installeret i operativsystemerne. SafePCKit-programmet kan sammenlignes med mistænkelige værktøjer såsom SlimCleaner og Advanced Mac Cleaner. Der er tre versioner af dette værktøj, som brugerne kan få. De bliver til at begynde med tilbudt at installere en gratis prøveversion. Det er beregnet til at hjælpe brugerne med at beslutte sig for, som dette specifikke værktøj er noget for dem.

Du skal ikke spilde 30 dollars på et mistænkeligt program som SafePCKit

Brugerne bliver anbefalet at vælge mellem to medlemsordninger, efter at deres gratis prøveperiode er overstået. Den første er ”Standardversionen”, som koster 29,97 dollars. Men folk bliver imidlertid også tilbudt et dyrere alternativ for 43,94 dollars, som er den ”Professionelle version”. Begge versioner skulle kunne optimere computerens ydeevne og løse problemer med sammenbrud og blå skærme.


SafePCKit virus

I henhold til vores forskning er der nogle lovlige sikkerhedsprogrammer, der sporer SafePCKit som et potentielt uønsket program. Denne form for software er ikke farligt og skulle ikke forårsage skade i operativsystemet. Men udviklerne bag dem anvender lyssky reklamemetoder for at kunne lokke computerbrugerne med premium versionerne. Når brugerne installerer den gratis version, vil de blive vildledt af mange falske positiver (Hvor vigtige er falske positiver). For at gøre en lang historie kort, så vil det falske systemoptimeringsprogram SafePCKit hævde, at dit operativsystem er udsat for en lang række it-trusler.

Vi har også fundet ud af, at SafePCKit kan opføre sig som et spyware og få adgang til potentielt følsomme oplysninger i de lokale browsere. Det kan omfatte dine bankkontooplysninger, log ind-info, navne samt andre fortrolige data (Hvad er spyware?). I forlængelse af denne foruroligende opdagelse har vi fundet ud af, at værktøjet er undvigende og kontakter skadelige værter.

Blandt de mange funktioner er der én, der er særligt påtrængende og generende. Vi hentyder til, at det er i stand til at registrere aktivitet på tastaturet. Det betyder, at SafePCKit kan opføre sig om en key-logger og stjæle dine oplysninger (Keyloggers: Pas på denne skjulte trussel). Key-loggeren kan f. eks lagre de taster, du taster på, når du skriver din e-mail eller online bankkonti.

Vi har talt om mange lignende potentielt uønskede programmer. Disse omfatter falske sikkerhedsprogrammer såsom Master PC Cleaner og Tweakerbit Registry Optimizer. Ingen af dem er næppe brugbare programmer. Hvis du downloader deres gratis versioner, vil de vise dig en god portion falske positiver. Mange af de angivne virusser vil rent faktisk ikke befinde sig i dit operativsystem. Og vi tvivler på, at disse værktøjer kan råde bod på det, hvis du køber deres premium version. Det er faktisk en bedre beslutning, at du køber et ordentligt værktøj, der kan rydde op og yde beskyttelse.

For at gøre malware-fjernelsen nemmere omfatter vores indlæg gerne en grundig fjernelsesvejledning. I slutningen af denne artikel finder du en vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner det mistænkelige, uønskede SafePCKit værktøj fra Kontrolpanelet. Hvis du imidlertid synes, at det er lidt vanskeligt, har vi en alternativ løsning. Du kan simpelthen køre en scanning med Reimage eller Spyhunter, og det vil finde alle malwareparasitter, der i øjeblikket forårsager problemer i dit operativsystem. Brug det regelmæssigt, så din computer kan køre uden problemer.

Hvordan trænger potentielt uønskede programmer såsom SafePCKit optimeringsprogrammet ind i enheden?

PUP’er såsom SafePCKit kan trænge ind i din computer sammen med andre freeware værktøjer. Når du installerer et andet program, skal du sikre dig, at det ikke har lov til at aktivere ekstra programmer. Det kan nemlig medføre, at din enhed vil blive udsat for uønskede værktøjslinjer, browserudvidelser og falske systemoptimeringsprogrammer.

Hvis du gerne vil undgå det, anbefaler vi, at du vælger en avanceret/brugerdefineret indstilling i opsætningsguiden. Du skal dernæst læse Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken. De informerer dig om vilkår, som du ikke er klar over. Du kan f. eks komme til at vælge et værktøj, der vil installere flere værktøjer, vise tredjepartsannoncer eller konstant spore dine aktiviteter online.

Sådan fjernes SafePCKit ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom SafePCKit installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til SafePCKit
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af SafePCKit fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Safepckit, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-safepckit

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *