FireQuestions adware - Hvordan fjernes det?

FireQuestions er et uønsket program, der foregiver at ’give din konto en stærkere sikkerhed’, mens det i virkeligheden overtager browseren og placerer en stor portion sponsorerede annoncer, hvor som helst du befinder dig, hvormed svindlerne tjener penge. Den slags adware hører ikke til de mest berygtede trusler, som du kan støde på i den virtuelle verden, men hvis du ikke passer på med FireQuestions virus, kan det medfører meget mere end irriterende annoncer. Du har måske hørt om lignende farlige programmer, såsom QkSee, Infolinks, GorillaPrice og OptimizerPro, der benytter sig af online markedsføring og tredjepart annoncering som hovedindkomst.

For at FireQuestions virus kan betale sig for udviklerne, er de nødt til at samarbejde med mange tredjeparter. De mest berømte reklamenetværk, som muligvis forsøger at sende tilbud ud via FireQuestions programmet, er Propeller Ads Media, Ads by Name, Adcash, Popcash og Taboola. Det er vigtigt, at man ikke klikker på dem, for hackerne vil ikke alene tjene penge på det, de kan også Bringe mere malware ind i din allerede sårbare computer. Det kan imidlertid være vanskeligt at undgå, når annoncerne befinder sig på hver hjemmeside, du navigerer hen på, og ikke kun som synlige bannerreklamer og værktøjslinjer, men også som snedige hyperlinks, pop-ups og omdirigeringer. Derfor forklarer vi i denne artikel, hvordan du afinstallerer FireQuestions adware og genopretter beskyttelsen i dit system.


FireQuestions adware virus infection

Er programmet FireQuestions skadeligt?

Til trods for at man ofte henviser til FireQuestions adware som en virus, har den overordnet set ikke rigtig så mange tvivlsomme funktioner. Distribution, online overvågning samt aggressiv annoncering er de primære problemer ved programmet FireQuestions. Men dette PUP (potentielt uønsket program) skader stadig computeren og dens beskyttelse, fordi den åbner døren for andet malware, hvormed sikkerhedens sårbarheder bliver udsat og tredjeparter får lov til at reklame, hvilket aldrig er en sikker ting. (Derfor er affilieret markedsføring lyssky). Uanset hvor disciplineret og opmærksom du er, når du surfer på internettet, kan vi stadig ikke anbefale, at du beholder FireQuestions adware, for du kan altid komme til at klikke på malware-befængt tilbud ved en fejltagelse og ende i en værre situation, hvor du får hacket dine konti og mister dine personlige data.

I den senere tid ref name=”er malvertising blevet meget fremherskende i malware-verdenen” url=”https://arstechnica.com/information-technology/2018/01/malvertising-factory-with-28-fake-agencies-delivered-1-billion-ads-in-2017/”], og derfor dukker der flere kampagner såsom FireQuestions op, som hackerne bruger som indkomstkilde ved hjælp af ofrene. Hvor mange penge, adware-udviklerne tjener, afhænger af hvor mange computersystemer, der bliver inficeret, og hvor mange af computerbrugerne, der reagerer på annoncerne, så for at opnå det benytter svindlerne sig af markedsføringsmetoder såsom PPV/PPC, sporing af aktivitet og tilpasning af reklamernes emner/produkter, omdirigering til bestemte hjemmesider med henblik på øget trafik og meget mere.


Firequestions adware virus

En anden ting, man almindeligvis ser med FireQuestions, er, at den bliver installeret sammen med browser hijackere (såsom Delta-Search), som også får adgang til browseren og foretager ændringer, hvilket giver adwareprogrammet mulighed for at placere en ubegrænset mængde tilbud på alle hjemmesider, enten via dem eller direkte af tredjepartsponsorer, også selvom det forvrænger webstedets layout. Det kan først være en anelse generende, hvorefter annoncerne bliver mere aggressive, så din søgeoplevelse online hurtigt bliver for ubehagelig at have med at gøre og meget farlig med hensyn til potentielt skjulte virusinfektioner. Men du skal ikke bekymre dig, for nedenfor har vi en automatisk og manuel fjernelsesvejledning til dig.

Hvordan har du fået FireQuestions adware

FireQuestions eller FireQuestions.download kan pludselig dukke op som en popup-underretning i din browser, hvor du bliver tilbudt at installere den, så den kan hjælpe dig med at beskytte dine konti. Hvis du går med til det, vil den også anmode dig om at få adgang til dine søgedata og online aktivitet. Og hvis du også går med til det, så har du installeret en virus, som vil overvåge alle dine handlinger online. Dette er en af flere væsentlige distributionsmetoder, hvormed FireQuestions kan inficere systemerne. Den kan også finde på at udgive sig for at være en opdatering til Fire/Chrome, som lige pludselig skal installeres, men i stedet for at opgradere noget bliver en adware virus konfigureret på din pc. Den slags underretninger og falske opdateringer skyldes ofte en anden malware-infektion, som Spreder andre virusinfektioner for penge.

Men den uønskede FireQuestions applikation kan også have sneget sig ind sammen med et andet software i opsætningsguiden i afsnittet med Ekstra programmer. Dette kaldes for programpakker, når den ene programinstallation har et par andre programmer proppet oveni, der er markeret til at blive installeret som standard på samme tid, med mindre brugeren vælger noget andet. (Hvad er programpakker). Du skal altid være ekstra forsigtig, når du slipper nyt software løs på din computer, og derfor skal du vælge en Brugerdefineret installation, hvor du kan se og tilpasse alt, der bliver placeret i din Windows.

Sådan fjerner du hurtigt FireQuestions virus

Det skulle ikke være så svært at fjerne FireQuestions virus, hvis du selv har installeret den, for du er højst sandsynligt klar over hvilken mappe og hvilket sted, dette adware blev oprettet. I nogle tilfælde afhænger det dog af FireQuestions-variantens skadelighed, og selv efter at have afinstalleret programmet kan brugerne støde på vanskeligheder, såsom at de ikke er i stand til at ændre browserens startside eller problemerne med ihærdige annoncer. Endvidere er det ikke alle, som har et omfangsrigt teknisk kendskab til computere, og heller ikke tid til at finde ud af, hvor problemet er, så den bedste løsning, hvad angår fjernelsen af FireQuestions adware, er et automatisk anti-spywareprogram.

Vi har en lang række af testede anti-malwareprogrammer, men vores forskning har vist, at de mest effektive til FireQuestions virus er Malwarebytes, SpyHunter og Reimage. Disse anti-malwareværktøjer er hurtige til at spore adwareprogrammet, finde alle mapperne og de modificerede registreringsdatabasenøgler og fjerne det uden at overse noget. Sammenlignet med en manuel fjernelse er det værd at investere i et godt antivirus/anti-malware, for de tager sig af de usynlige trusler og forhindrer dem i at trænge ind i din pc, når dine søgevaner ikke lige beskytter dig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Firequestions Adware, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan sletter du FireQuestions adware manuelt

Der er naturligvis også en manuel fjernelse, men det er sværere at fjerne FireQuestions virus på den måde. Hvis du følger vores vejledning nedenfor, skulle du kunne fjerne FireQuestions adware fra din browser og dit system, men selvom du gør alt det, vi anbefaler, og stadig ikke ser nogle ændringer, er du velkommen til at prøve den automatiske fjernelsesmetode såsom Malwarebytes.


Sådan fjernes FireQuestions.download ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom FireQuestions adware installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til FireQuestions.download
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af FireQuestions adware fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med FireQuestions.download samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FireQuestions adware, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse FireQuestions.download fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner FireQuestions adware. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af FireQuestions.download eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FireQuestions adware, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse FireQuestions.download fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med FireQuestions adware samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FireQuestions.download, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man FireQuestions adware fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse FireQuestions adware fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på FireQuestions.download. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FireQuestions adware, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-firequestions-adware

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *