MPC Cleaner - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: PUP
 

MPC Cleaner er stærkt anbefalet af udviklerne af det: DotCash Limited Inc. Det er et optimeringsprogram, som hjælper brugerne med at administrere deres computers hastighed, plads og almindelig brug. MPC Cleaner erklærer at kunne ordne alle fejl, hvis enheden er ved at gå ned, fryser eller ikke reagerer. Da det er meget væsentligt, at man har en computer, der er afbalanceret og køre problemfrit, fristes computerbrugerne til at løse problemerne med gratis programmer uden at bruge en krone på en mere avanceret beskyttelse. Men det er imidlertid ikke alle optimeringsprogrammer, der faktisk er brugbare: nogle af dem forårsager sikkerhedsproblemer. MPC Cleaner hævder f. eks, at det kan fjerne popup-annoncer og lignende reklameindhold fra browserne. Alligevel har tidligere brugere bemærket, at denne applikation stadig tillader, at der bliver vist en vis mængde annoncer. Sikkerhedsforskere går lige på og hårdt og placerer denne MPC Cleaner i samme kategori som potentielt uønskede programmer (PUP’er).

Om MPC Cleaner

Vi har bemærket, at folk giver MPC Cleaner negative anmeldelser, som går på, at det er et ubrugeligt program, der i virkeligheden skaber problemer frem for at løse dem, som det blev lovet. Nogle brugere erklærer, at de med vilje har installeret denne applikation, mens andre ikke har nogen anelse om, hvordan det er dukket op. Hvis installationen ikke var ordentligt autoriseret, har programmet formået at ændre Windows Registreringsdatabasenøgler, så det kan være et af de programmer, der automatisk går i gang. Da det virker til at være årsagen til distribution, så lad os gå videre til de primære grunde til, at it-specialister ikke anbefaler, at man beholder dette MPC Cleaner optimeringsprogram.

Lad os først gøre opmærksom på, at MPC Cleaner ikke altid fuldfører scanninger, som er ægte. Nogle gange kan det hævde at have registreret problemer, som faktisk ikke har noget at gøre med de rigtige problemer. Faktisk kan dette program overse de reelle trusler og derfor lade dem påvirke dit computersystem. Hvis dette optimeringsprogram ikke er i stand til holde, hvad det lover, er der så nogen grund til at beholde det? Det mener vi ikke. Desuden er det også vigtigt at nævne, at MPC Cleaner også kan være ansvarlig for uautoriserede ændringer i browserne. Startside, standard søgeudbyder og ny fane-side kan blive udskiftet med Search.mpc.am search engine.

Således distribueres MPC Cleaner

MPC Cleaner kan blive downloadet fra den officielle side eller fra andre fildelings-domæner. Men vi kan ikke råde computerbrugere til at få fat i software fra tilfældige websider. Det kan lige såvel være, at dette optimeringsprogram blev installeret, uden at brugeren var klar over det. Dette scenario kan være opstået, efter at vedkommende har installeret en gratis applikation. I løbet af opsætningsguiden har vedkommende nok overset tilbud om valgfrit software. Disse anbefalede applikationer er som regel potentielt uønskede programmer (PUP’er). Derfor skal man altid vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Jo sikrere dit computersystem er, jo mere sikker på kan du være, at dine fortrolige oplysninger og sikkerhed ikke bliver invaderet.

Fjern dette upålidelige MPC Cleaner program med et troværdigt og professionelt værktøj, såsom Reimage, Spyhunter eller Hitman, der er kendt for deres effektivitet. Det er anbefalede scannere, der kan fjerne dette PUP samt alle andre trusler, der truer din enhed. Hvis du er på udkig efter en manuel fjernelse, kan du finde vores trin-for-trin vejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til MPC Cleaner

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MPC Cleaner, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af MPC Cleaner

Sådan fjernes MPC Cleaner ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom MPC Cleaner installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til MPC Cleaner og relaterede parasitter såsom Security Cleaner Pro , Safe PC Cleaner , Content Cleaner Virus , RegClean Pro .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af MPC Cleaner fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med MPC Cleaner samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MPC Cleaner, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse MPC Cleaner fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner MPC Cleaner. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af MPC Cleaner eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MPC Cleaner, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse MPC Cleaner fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med MPC Cleaner samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MPC Cleaner, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man MPC Cleaner fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde MPC Cleaner være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse MPC Cleaner fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på MPC Cleaner. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MPC Cleaner, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

MPC Cleaner skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 29, 2016 09:07, august 29, 2016 09:07
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *