Openload.co ads - Hvordan fjernes det?

Hvis du er filmfanatiker og nyder at streame videoer online, så er du sikkert bekendt med en kodi-afspiller og dens hosting service, der kaldes Openload. Openload giver brugerne tonsvis af gratis film, som kan ses, hvis denne underholdningsudbyder er parret med Kodi. Som du sikkert ved, blev parringen introduceret for ikke så lang tid siden og har allerede skabt en masse problemer på grund af de påtrængende Olpair.com annoncer, som efterfølgende dukker op. Selvom denne metode var en måde, hvorpå værten kunne tjene penge på online markedsføring, var det højst sandsynligt ikke nok til at kunne fortsætte med at levere Gratis service, og Openload fandt på nogle andre websteder, som kunne plante online tilbud på deres brugeres computer og andre digitale enheder.

Openload.co og Oload.stream er identiske eksemplarer af disse reklamesider, som ved første øjekast bare ligner almindelige fildelingstjenester, men som faktisk gemmer på mere ondsindethed end sædvanligt. Selvom vi ikke kan sige, at de er malware, så anbefaler vi alligevel, at du undgår dem, hvis du kan, eftersom de besidder nogle virkelig lyssky funktioner, som kan skade din computer/telefon og misbruge dine ikke-identificerbare og personlige oplysninger. Hvis du allerede har interageret med Oload.stream eller Openload.co, så kan du nedenfor finde nogle tips til, hvordan du bedst håndterer disse adwareinfektioner og sætter en stopper for deres underretninger.


Openload.co adware virus

Er Openload skadelig?

I modsætning til den berygtede Oload.stream anses Openload.co, som vist på VirusTotal.com, ikke som skadeligt, eftersom webstedet ikke indeholder noget væsentligt indhold udover upload-feltet og popup’en ”Openload.co vil gerne vise underretninger”. Men hvis vi kigger på andre webadresser, som stammer fra den samme IP-adresse og omdirigerer til det samme Openload.co link, så bliver lysskyheden helt klart synlig, eftersom de pludselig Markeres som mistænkelige phishing-hjemmesider.

Udover alt vedrørende sporingen, som nogle gange kan være en falsk-positiv, er andre virus-lignende egenskaber bevis på, at det er bedre at holde sig langt væk fra Openload.co og Oload.stream. For det første er anmodningen om at vise underretninger en fremragende måde, hvorpå ofrene kan blive narret til at give webstedet lov til at fylde deres browsere med Skadelige scriptkoder, som ender med at kompromittere søgemaskinen, ændre indstillingerne og tillade alt det, som udviklerne har lyst til at gøre på brugernes enheder. Det er på det tidspunkt, at du begynder at kunne se en overdreven mængde push-beskeder, annoncer, som som placeres over det hele, at din startside ændrer sig tillige med søgemaskinen, der viser søgeresultater med sponsorerede reklamer øverst på siden samt hyperlinks, der bliver ved med at omdirigere dig til en eller anden irrelevant reklameside. Den form for Online markedsføring frembringer tonsvis af penge til udviklerne af Openload.co.

Selvom selve webstedet og tjenesten Openload.co ikke er skadeligt, kan dets samarbejde med Tredjeparter, som har lov til at sende annoncer direkte til brugeren og anvende de indsamlede data, medføre Malvertising og virusinfektioner, når der klikkes på annoncerne. Endvidere kan det virkelig forstyrre din daglige brug af internettet, hvormed din online søgning bliver ineffektiv og farlig. For ikke at nævne at Openload.co også er i stand til at spore dine søgeaktiviteter og indsamle alle de data, som du indtaster online, hvorefter de sælger det til tredjeparts marketingselskaber med henblik på større indkomst. Dette bliver faktisk nævnt på deres officielle hjemmeside, for at der ikke senere hen kan blive lagt sag an imod dem.

Fortrolighedspolitikken for Openload.co og Oload.stream:

Hjemmesiden openload.co indsamler en række almindelige data og oplysninger, når et datasubjekt eller automatiseret system får forbindelse med en hjemmeside. Disse almindelige data og oplysninger lagres i serverens logfiler i en kort periode. Data, der kan indsamles, kan være (1) anvendte browsertyper og versioner, (2) operativsystemet, der anvendes af adgangssystemet, (3) webstedet, hvorfra et adgangssystem når vores websted (såkaldte referrers), (4) sub-webstederne, (5) datoen og klokkeslæt for adgang til internetsiden, (6) en Internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) internetudbyderen af adgangssystemet samt (8) andre lignende data og oplysninger, der kan bruges i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.

Når openload.co anvender disse almindelige data og oplysninger, drager den ikke en konklusion om datasubjektet. Disse oplysninger er snarere nødvendige, for at vi kan (1) levere vores websteds indhold korrekt, (2) optimere indholdet på vores websted tillige med dets annoncer, (3) sikre langsigtet anvendelighed af vores informationsteknologiske systemer og webstedsteknologi samt (4) give retshåndhævende myndigheder den nødvendige information vedrørende retsforfølgelse i tilfælde af it-angreb. Derfor analyserer openload.co anonymt de indsamlede data og oplysninger statistisk set med henblik på at øge databeskyttelse og datasikkerhed i vores virksomhed, samt sikre et optimalt niveau af beskyttelse af de personlige data, vi behandler. De anonyme data i serverens logfiler lagres separat fra alle de personlige data, som datasubjektet kommer med, og fjernes efter behandling.

Som streaming- og fildelingssiden hævder, er du ansvarlig for dine egne handlinger, så hvis du ikke vil have, at dine data slipper ud og bliver solgt på Det mørke internet eller brugt imod dig til aggressiv Kontekstuel reklame, tillige med at det ødelægger din Android, iPhone eller computer, så er det bedst, at du fjerner Oload.stream/Openload.co.

Hvorfor dukker Openload.co ads op på din skærm?

Der kan være flere grunde til, at du ser disse annoncer fra Openload.co, hvor den primære er, at du frivilligt har givet tilladelse til webstedet. Som sagt er Openload en meget udbredt og kendt gratis streaming host, som gør sit arbejde godt, men du betaler prisen ved at risikere din Online sikkerhed og dine enheders funktion. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, hvis du har besluttet dig for at give efter for Openload.co, og har klikket ”Tillad visningen af underretninger” uden at tænke særligt meget over det, så du nu skal trækkes med alle disse pop-ups.

Men Openload-annoncerne kan også have sneget sig ind ved hjælp af andre omdirigeringsvirusinfektioner, som har indledt omadresseringen til de skadelige links, såsom Track.aptitudemedia.co, Rosetheet.com og Liverealdeals.com. Disse omdirigeringer skyldes ligeledes noget andet. Enten var de skjult bag annoncerne eller linkene, eller også er de frembragt af et adwareprogram, som allerede befinder sig i dit system. Du har måske for nyligt opdateret et program fra en uofficiel kilde, eller downloadet software fra torrents, Hjemmesider, der distribuerer gratis programmer og har valgt en Anbefalet installationsmetode, som var fyldt med uønskede programmer, såsom Dipladoks.org, Maxi Buy, FireQuestions osv. Den slags PUP’er kan være trængt ind i din pc eller smarttelefon som browserudvidelser eller separate programmer. Det er derfor, at du altid skal vælge en Avanceret indstilling og fravælge alle de medfølgende adwareprogrammer.

Sådan fjerner du Openload.co ads fra din pc

Mærkeligt nok så kan Openload.co til tider være endnu mere ihærdigt end nogle af de berygtede ransomwareprogrammer, selvom det slet ikke er en rigtig virus. Derfor kræver fjernelsen mere teknisk kendskab og tid. Som en nem og hurtig løsning til fjernelsen af Openload.co anbefaler vi anti-spywareprogrammerne Reimage og Malwarebytes, som er beregnet til at tage sig af den slags problemer og slette forstyrrende virusinfektioner permanent. De gør et godt stykke arbejde i de inficerede operativsystemer, ikke alene fordi de er i stand til at finde alle relaterede filer sammen med det primære malware, men også fordi de kan finde alle de lyssky programmer, som gør systemet sårbart. Endvidere kan både Reimage og Malwarebytes bruges til skrivebordet og til smarttelefoner.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Openload Co Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan afinstallerer du Openload.co ads manuelt

Somme tider fungerer den automatiske fjernelse kun, hvis Openload.co virus popups er deaktiverede og ikke blokerer sikkerhedsprodukternes funktioner. Så derfor er det en god ide, at du renser systemet manuelt ved at finde det nyligt installerede program eller udvidelse, som er årsagen til omdirigeringerne og annoncerne, hvorefter du fjerner det som angivet i vejledningen forneden. Selvom trin-for-trin fjernelsen gør arbejdet, så råder vi dig alligevel til at scanne din pc/telefon med et anti-spywareprogram, blot for at du kan være sikker på, at der ikke er nogen rester af en virus tilbage, som efterfølgende vil kunne starte infektionen på ny.


Sådan fjernes Oload.stream ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Openload.co ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Oload.stream
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Openload.co ads fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Oload.stream samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Openload.co ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Oload.stream fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Openload.co ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Oload.stream eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Openload.co ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Oload.stream fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Openload.co ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Oload.stream, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Openload.co ads fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Openload.co ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Oload.stream. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Openload.co ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-openload-co-ads

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *