Relosoun.com omdirigering - Hvordan fjernes det?

Det kan være svært at se omdirigeringsvirussen Relosoun.com på din computer, fordi den kun er synlig i et par sekunder, inden du kommer ind på en eller anden hjemmeside, og det kan tage et stykke tid, inden du finder ud af, hvor alle disse Aggressive annoncer, mange popups og svindelnumre kommer fra. Men så snart du opdager den hurtige og listige Relosoun.com omdirigering, så kan du være sikker på, at dit system har brug for en grundig rensning, og at alle disse usædvanlige tegn ikke er et tilfælde.

Relosoun.com virus kommer ikke alene, og der er helt sikker et andet potentielt uønsket program, der på skadeligt vis stjæler dine personlige data og tjener penge på dine klik, visninger og besøg. Det er ikke alene irriterende at have en omdirigerende virus, fordi den virkelig forstyrrer din online søgning, den kan så nemt som ingenting medføre langt alvorligere infektioner, der ikke vil være så nemme at slippe af med. Så derfor er det den bedste beslutning, at du fjerner Relosoun.com, inden det er for sent.


relosoun.com redirect virus

Hvad er Relosoun.com omdirigering

Nu til dags er vi vant til, at hjemmesideindehavere placerer annoncer på deres side, fordi det giver dem mulighed for at få en passiv indtjening fra læsere, som måske er interesserede i de samme produkter eller relaterede emner osv. Derfor bliver vi ikke særligt overrasket over de mange omdirigeringer mellem webstederne, efter at vi har klikket på en annonce, hvor vi til sidst ender på den endelige hjemmeside. Dette kan naturligvis bare være en normal proces, som simpelthen involverer flere parter, der har til hensigt at levere målrettede online annoncer så præcist og effektivt, som de kan. Men netop sådan kan du komme til at overse en aktuel infektion, såsom liverealdeals.com, s9kkremkr0.com, Install.pdf-maker.com, NetOffersonline.info, cobalten.com og selve Relosoun.com.

Lige siden slutningen af juli 2018 har Relosoun.com omdirigering hovedsageligt inficeret brugere fra Rusland, Turkmenistan, Ukraine, Aserbajdsjan, Holland og USA, hvor den er kommet med et væld af online tilbud fra de online reklamenetværk PopAds, Propeller Ads Media, Adcash og har vist svindelnumre som f. eks “Please Report This Activity”, Yahoo Customer Reward Program, COMPUTER BLOCKED pop-up osv. Selvom du godt er klar over, at disse popups blot er svindel og prøver ikke at reagere på dem, så kan du ikke undgå dem for evigt, især ikke når de er så påtrængende, og før eller senere vil du blive udsat for Malvertising.

Relosoun.com omdirigeringsvirussen tjener penge på Tredjeparts sponsorater, og derfor er din browser allerede udvidet med skadelige scripts, der muliggør visningen af ureguleret indhold, herunder upassende tilbud til voksne og manipulerende Klik-lokkemad osv. Dette sker naturligvis ved hjælp af malware. Endvidere er Relosoun.com virus i stand til at spore brugerdata på de besøgte hjemmesider samt søgeforespørgsler, og dele det med online markedsføringsforetagender for at tjene flere penge. Så det er ikke så underligt, at Dr. Web anti-malware Markerer Relosoun.com som en kendt infektionskilde. Det er grunden til, at du skal holde dig langt væk fra det, hvis du kan.

Tegn på en infektion med Relosoun.com virus:

 1. Langsommere browser, der ofte går ned eller fryser.
 2. Tilfældig tekst med hyperlink på sider, hvor der ikke skulle være det.
 3. Relosoun.com kommer kortvarigt til syne i webadressen eller nederst i venstre hjørne, inden man kommer ind på en hjemmeside.
 4. Konstante popups, svindeltilbud og online annoncer, efter man har klikket på et link.
 5. Så mange banner- og i-tekstreklamer, at det ødelægger layoutet på en hjemmeside.
 6. Yderligere uønsket installeret software, udvidelser osv., som du aldrig er gået med til at installere.

Hvordan er du blevet inficeret med Relosoun.com virus

Relosoun.com omdirigeringsvirus spredes ikke alene. Denne infektion er ikke lavet til at være selvstændig ligesom andre virusinfektioner, og den er nødt til at hægte sig på andet malware, for at den kan kompromittere systemet. Relosoun.com virus har nemmest ved at blive distribueret sammen med adware og PUP’er (f. eks AppMaster, MessengerTime, Maxi Buy, Powzip). Den slags skadelige programmer inficerer brugerne ved hjælp af programpakker, hvor de bliver installeret i Kontrolpanelet, hvorefter de frembringer annoncer, popups og omdirigeringer såsom Relosoun.com omdirigeringsvirus for sine ofre. Adware kan også installere skadelige browserudvidelser, som muliggør omdirigerende trusler, så de konstant kan dreje brugerne væk fra deres ønskede websted og hen til lyssky online tilbud.

Det er sandsynligvis nok også sådan, du er endt med Relosoun.com virus. Selvom der er tonsvis af Andre distributionsmetoder, er programpakker fra shareware-sider og P2P-websteder de mest populære metoder til at fordele malware. Ingen af os er særlig opmærksomme, når vi installerer nyt software, men det burde vi være, for det er her vi overser de ekstra uønskede applikationer, som kan blive konfigureret sammen med hovedprogrammet. Man kan fravælge disse applikationer ved at vælge en Tilpasset indstilling i stedet for en Anbefalet. Det er også nyttigt, hvis man har en almindelig viden om Beskyttelse mod malware.

Sådan fjerner man Relosoun.com omdirigering

Den bedste fjernelse af Relosoun.com omdirigering, som du kan vælge, er uden tvivl SpyHunter eller Reimage. Eftersom vi ikke altid kan vide, hvilket malware er den primære årsag til omdirigeringsinfektionen, er det nemt med et automatisk fjernelsesværktøj, fordi det kan spore det software, som har viruslignende tendenser og udviser skadelige egenskaber, samt de filer, som det er nødvendigt at fjerne, så man kan løse problemet. Det eneste du skal gøre er at køre en scanning med anti-spywareprogrammet og blot følge dets yderligere instrukser. Sikkerhedsværktøjet vil gøre det hele for dig, hvormed du sparer tid, kræfter og slipper for frustration.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Relosoun Com Omdirigering, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan afinstallerer man Relosoun.com manuelt

Hvis du skulle være klar over nøjagtigt hvilket program, du ikke skulle have installeret, men alligevel gjorde, så kan en manuel fjernelse være tilstrækkelig. Følg vores vejledning forneden, hvor du kan finde ud af, hvordan du slipper af med den uønskede Relosoun.com virus trin-for-trin fra Kontrolpanelet og fra browseren. Hvis du umiddelbart gør det bedste du kan, men virussen ikke rykker sig ud af stedet, eller bliver geninstalleret efter en dag eller deromkring, så kan vi stadig anbefale, at du får fat i et sikkerhedssoftware (som du kan vælge fra denne list) og overlade dit problem til de professionelle. Du skal blot være forsigtig, når du vælger, så du undgår skadelige sikkerhedsprogrammer.


Sådan fjernes Relosoun.com redirect ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Relosoun.com omdirigering installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Relosoun.com redirect
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Relosoun.com omdirigering fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Relosoun.com redirect samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Relosoun.com omdirigering, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Relosoun.com redirect fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Relosoun.com omdirigering. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Relosoun.com redirect eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Relosoun.com omdirigering, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Relosoun.com redirect fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Relosoun.com omdirigering samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Relosoun.com redirect, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Relosoun.com omdirigering fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Relosoun.com omdirigering fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Relosoun.com redirect. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Relosoun.com omdirigering, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-relosoun-com-redirect

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *