MapsGalaxy Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

MapsGalaxy Toolbar er en browser hijacker (kaprer), der kan blive installeret i tilfældige computere. Programmet kan føjes til Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox browserne. Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din startside til home.tb.ask.com samt din standard søgeudbyder til search.tb.ask.com.

MapsGalaxy Toolbar følger normalt med diverse musik- eller videoafspillere, PDF creators og andre gratis programmer. Hvis du ikke følger installationspunkterne, kan du nemt komme til at overse muligheden for at afvise installationen af alle ekstra applikationer, som følger med hovedsoftwaren. Du skal faktisk aldrig gå med til at installere noget som helst, som du ikke kender til. Således undgår du nemmest mange uønskede applikationer.

Formålet med MapsGalaxy Toolbar er at reklamere for visse hjemmesider. Den medtager faktisk de sider i dine søgeresultater, og viser diverse annoncer med links til dem. Konstante omadresseringer er meget tidskrævende og irriterende. For ikke at nævne, at MapsGalaxy Toolbar omdirigerer dig til kompromitterede hjemmesider, hvilket kan resultere i, at din computer bliver inficeret med alvorligt malware.

Hvis MapsGalaxy Toolbar har vist sig i din browser, skal du straks fjerne den derfra. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern programmer listen, og afinstaller den derfra. Du bør også kontrollere browserudvidelser for Internet Explorer. Mozilla Firefox og Google Chrome, og fjerne den derfra. Hvis du ikke kan se den på listen, skal du benytte anti-malware værktøjer, såsom Spyhunter og scanne din computer med det. Hvis du har haft problemer med omdirigeringer, er du nok nødt til at nulstille din startside og søgemaskine til den, du før brugte:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern MapsGalaxy Toolbar fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ”Åbn siden ny fane” (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Vær opmærksom på, at det er yderst vigtigt at scanne din computer med et pålideligt anti-malware program, efter at MapsGalaxy Toolbar er blevet fjernet, da der kan være risiko for, at de dit system er blevet inficeret med virusser, mens programmet befandt sig i computeren.

Automatiske fjernelsesværktøjer til MapsGalaxy Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MapsGalaxy Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

MapsGalaxy Toolbar skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 4, 2014 10:53, december 4, 2014 10:53
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *