MySearch - Hvordan fjernes det?

Der henvises til MySearch.com virus som en browser hijacker på grund af, at den sætter sig på browserens præferencer uden brugerens tilladelse. I årenes løb har vi bemærket, at der er mange Google Chrome-udvidelser, der indsætter denne søgemaskine som brugerens startside og ny fane. MySportTab, ScreenDream og StreamFrenzy er nogle af de bedrageriske tilføjelsesprogrammer. De skulle alle umiddelbart tilhøre et selskab kaldet APN, LLC.

Hvad skal du vide om truslen MySearch

På grund af de ekstreme distributionsmetoder rangerer hjemmesiden MySearch.com i øjeblikket som den 3.460. mest besøgte hjemmeside i verden. Og da vi ved, at denne søgeparasit kan medføre omdirigering til eksterne hjemmesider, svindel med social engineering samt andet bedragerisk indhold, opfordrer vi dig til at forhindre denne hijacker i at påvirke dit system (Tegn på malwareinfektion). I 2018 har denne browser hijacker vist sig at være mest aktiv i Brasilien, Indonesien, Indien, Thailand og Vietnam.


MySearch virus remove

Vi er også stødt på et domæne, den falske søgemaskine Searcbetter.com, som hostes på den samme web-server som Mysearch.com hijackeren. Det kan også indsætte nogle tvivlsomme kodelinjer i dit operativsystem, hvilket medfører infektion med andet malware. Den minder meget om andre browser hijackere, såsom MySearchs og Mysearchresults.com.

Endvidere er der adskillige andre infektioner, der ligner denne – Hp.mysearch.com og Mywebsearch.com virus. Og udover dette har vores forskningsgruppe fundet ud af, at logoet for Mysearch.com virus stort set ligner det, der tilhører Mindspark. Derfor er det muligt, at hijackeren Hp.myway.com kan have relation til denne infektion, som denne artikel omhandler. Hvis det forholder sig sådan, betyder det, at Mindspark Interactive Company nu fungerer under et andet navn. Og det gør det for at få brugerne til at tro, at browserudvidelserne fra selskabet APN er sikre at bruge.

Pålidelige sikkerhedsforskere beskriver produkter fra Mindspark som potentielt uønskede (PUP.Optional.Mindspark). Og det er derfor klart og tydeligt, at browserudvidelser fra disse udviklere kan trænge ind i dit operativsystem uden tilladelse. Eftersom vi mistænker, at Mysearch.com hijacker er forbundet med disse udviklere, håber vi, at du beslutter dig for ikke at beholde denne søgemaskine som præference.

Parasitter, der ligner MySearch

 

Udvikler

Søgemaskine

Fremstillet

Specifikke funktioner

www-mysearch.com

Ukendt

Bing search

2010

Unikt ‘www-‘ domain

www-searching.com

Ukendt

Plusnetwork.com

Viser annoncer fra 1-1ads.com, unikt ‘www-‘ domain

Mysearch.com

APN, LLC

Sigter mest efter Brasilien, Thailand, Indonesien, Storbritannien, Indien

Mysearchprotect.com

Ukendt

Google search

2017

Fungerer i Safari, men ikke Chrome

Mysearches.info

Ukendt

Google search

2015

Sigter mest efter Rumænien, USA, Frankrig, Tyskland og Storbritannien

Mysearch24.com

MySearch24 Ltd

Rambler.ru

2017

Omdirigerer til inficeret Mac-reklamebesked

Mysearch-engine.net

Ukendt

Mysearch-engine.net

2016

Mysearchmarket.com

Eight Point Technologies Ltd. / Polarity Technologies Ltd.

2015

Er ikke tilgængelig længere

Mysearchtoolbar.com

Ukendt

2015 – 2016

Ny version omdirigerer til kinesisk ManBetX registreringsside

mysearchengine.info

Imali Media Ltd

Yahoo search

2015 – 2017

Omdirigerer omgående til http://search.newtabtvsearch.com/ Beliggende i Israel. Har relation til mysearch123.com

Mysearch123.com

Imali Media Ltd

Google search

2015

Beliggende i Israel. Har relation til mysearchengine.info

MySearchPage.net

Ukendt

Google search

2011

Spredes sammen med afinstallationen EasySpeedCheck. Beliggende i Israel

Start.mysearchs.com

Babylon Ltd

2014

Sigter for det meste efter Chrome og sjældent Mozilla

Mysearchresults.com

Search Results, LLC

Infospace.com

2014

Mest aktiv i USA.

MySearchDial.com

Montera technologies

Google search

2013

Værktøjslinje med hurtig adgang til social media platform. Mest aktiv i USA.

my-search.online

Airfind

Google search

2018

Mest aktiv i USA.

mywebsearch.com

Mindspark Interactive Network

Googlesearch

2001

Mest aktiv i Sydamerika.

MySearches.co

Polarity Technologies Ltd.

Yahoo search

2018

Mest aktiv i Indien og USA.

Hvordan fungerer MySearch virus

MySearch bliver betalt for hver klik, du foretager på de skadelige annoncer og links. De udvikler webtrafik til tredjeparts hjemmesider og finder salgsemner. Derfor forsøger de at hjælpe dem med at fremstille yderst attraktive annoncer, som virker interessante og pålidelige. Af den grund indsamler de dine personlige oplysninger. Det kan hjælpe tredjepart annoncører med at friste dig med mere personlige annoncer, som faktisk er udviklet med henblik på at distribuere malware eller fuldføre phishing-svindel (Hvad er phishing-svindel og hvordan kan man undgå det?). Besøg deres officielle hjemmeside og se nærmere på deres Fortrolighedspolitik:

Hver gang du besøger Webstedet, indsamler vi begrænset information, som din browser stiller til rådighed, hver gang du besøger en hjemmeside. Informationen omfatter: (a) din internet-protokol (IP) adresse, (b) adressen på den sidste webadresse, du besøgte, inden du klikkede på Webstedet, (c) din browser og platform (f. eks en Netscape-browser på en Macintosh-platform), (d) sproget i din browser, og (e) data i alle ikke-slettede ”cookies”, som din browsere tidligere har accepteret fra os.

Vi indsamler forespørgselsoplysninger med henblik på intern rapportering og optimering af reklameindtægt. Vi tæller, sporer og opsamler vores besøgendes aktiviteter i vores analyse af generel trafikstrøm på Webstedet (f. eks sporer vi, hvor brugerne kommer fra, hvilke sider de vælger inde på Webstedet, hvordan de interagerer med søgeresultaterne osv.).

Oplysninger om de søgeforespørgsler, som du sender på Webstedet og hvordan du interagerer med søgeresultaterne kan også bruges til at personliggøre det indhold og de annoncer, som vi viser dig. Vi kan, baseret på de søgeforespørgsler du skriver og de søgeresultater du vælger (herunder betalte søgeresultater), drage konklusioner om dine interesser og vise annoncer, der matcher den slags interesser. Men du skal vide, at selvom oplysningerne, når de slettes, ikke er til rådighed på Webstedet, så forbliver de gemt på ubestemt tid i vores sikkerhedskopiering og arkiv.

Vi kan dele følgende information med tredjeparter: (a) din internet-protokol (IP) adresse, (b) adressen på den sidste webadresse, du besøgte, inden du klikkede på Webstedet, (c) din browser og platform (f. eks en Netscape-browser på en Macintosh-platform), (d) sproget i din browser, (e) data i alle ikke-slettede ”cookies”, som din browsere tidligere har accepteret fra os og (f) de søgeforespørgsler du indsender. Disse tredjepartsselskaber har deres egne databehandlings- og datalagringspolitikker.

Det betyder, at dine private oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, IP-adresse og e-mailadresse bliver indsamlet og sendt videre til tredjepart. De kan endda spore din geografiske placering! Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de givne data og gør dem således mere relevante og attraktive i forhold til dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af pågældende annoncer (Er personlige annoncer en trussel mod privatlivet?). Og du er godt klar over, at det skal du sandelig ikke gøre.

Sådan distribueres MySearch browser hijacker

Hvis du spekulerer på, hvordan du kan blive inficeret med dette potentielt uønskede program, så kan det ske på flere måder. Først og fremmest skal du undgå at besøge websteder med et tvivlsomt ry, for dér kan du finde en masse inficerede links. Det er nok bare at klikke på et af dem, og du bliver inficeret. Denne infektion kan du også få med en e-mail. Det er grunden til, at du aldrig skal åbne spam e-mails.

Og den absolut mest populære distributionsmetode for MySearch.com virus er sammen med andre gratis programmer, som kan downloades fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer et gratis program fra internettet, er der risiko for, at MySearch bliver installeret ved siden af, uden at du er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du ikke downloade software fra hjemmesider med et tvivlsomt ry. Men hvis du ikke har andre muligheder, skal du være meget opmærksom i løbet af installationen af det.

Hvis det er muligt, skal du vælge en brugerdefineret eller avanceret installation. På den måde kan du være sikker på, at du ser alle tilgængelige indstillinger. Du skal ikke springe punkter over, for du kan overse vigtige oplysninger. Læs også alle vilkår og betingelser. Nogle af oplysningerne kan stå med meget lille skriftstørrelse, så du skal ikke forhaste dig. Hvis du bemærker, at der vil blive installeret noget ekstra software ved siden af, som du ikke kender, skal du ikke fuldføre installationen. Hvis din computer allerede er inficeret med MySearch, skal du fjerne den hurtigst muligt.

Sådan slipper du af med MySearch infektionen

Vi håber, at artiklen har fået dig til at indse risikoen ved at anvende MySearch.com, og vi er klar til at redde din computer og data fra de pengegriske svindlere og virksomheder. Selvom browser hijackeren, ud fra din søgehistorik, kan tilbyde dig falsk computerbeskyttelse/fjernelsesværktøjer til spyware eller andre tjenester, så skal du ikke have tillid til dem, for det er faktisk ikke så vanskeligt at slippe af med den slags virusser på egen hånd, eller i det mindste med et lovligt program.

 1. virusses.com viser dig, hvordan du kan gøre det enten manuelt eller automatisk. Vi anbefaler, at du gør det automatisk, for det er en mere effektiv og pålidelig metode. Download et pålideligt anti-malware, såsom Reimage, SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes og scan din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mysearch, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, eller hvis du ikke kan downloade anti-malwareprogrammet, er du velkommen til at følge vores trin-for-trin fjernelsesvejledning til MySearch, som du finder forneden specifikt til hver browser.

Sådan fjernes MySearch manuelt

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med MySearch samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MySearch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

Man mener, at Internet Explorer er mest udsat for forskellige browser hijacker infektioner, men andre udvidelser er også sårbare mål.

TopFjernelse MySearch fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner MySearch. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af MySearch eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MySearch, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes MySearch fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med MySearch og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MySearch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

På trods af den avancerede sikkerhed i Apples produkter og applikationer, er Safari ingen undtagelse, når det gælder MySearch virus.

TopSådan fjernes MySearch fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller MySearchog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MySearch, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-mysearch

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *