TrackId=sp-006 - Hvordan fjernes det?

Er din Chrome eller Internet Explorer for nyligt begyndt at vise søgeresultaterne på tysk? Har du problemer med, at dit system arbejder langsommere, for hver gang du bruger det? Har du bemærket, at alle webadresserne er forlænget med en ‘?trackid=sp-006’ streng i slutningen? Hvis du er bekendt med nogle af disse problemer, så er du højst sandsynligt blevet inficeret med TrackID virussen.

Denne parasit er ikke en typisk browser hijacker, der fører sig frem ved at ændre startsiden og søgemaskinen eller vise en masse annoncer. Den går lidt mere stille med dørene, og det kan tage dig lidt længere tid, inden du bemærker, at dit system rent faktisk er inficeret. Den holder dog stadig øje med din søgeaktivitet/søgeforespørgsler samt registrerer tast på tastaturet og ændrer World Wide Web, som du ser.


?trackid=sp-006 virus

Vi ved, at trackid=sp-006 bliver installeret sammen med andet malware og medfører en forringet OS-sikkerhed, og det er grunden til, at nye trusler også har let ved at trænge ind i din pc. Hvis du gerne vil beskytte dine personlige data og undgå at få stjålet dine kreditkort- eller bankoplysninger, skal du øge dit systems/din browsers hastighed, og for at opnå en ren maskine anbefaler vi, at du læser hele artiklen, så du kan finde ud af, hvordan du slipper af med denne irriterende ?trackid=sp-006 virus én gang for alle.

Hvorfor er det nødvendigt, at du fjerner TrackID=sp-066 virus

TrackId infektionen er ikke så spektakulær som browser hijackere, ransomware, adware osv. Selvom funktionerne stort set er de samme, er denne virus i modsætning til de andre ret specifik og påvirker hovedsageligt computerbrugere, som bruger Chrome eller IE som deres hovedbrowsere med Google-søgemaskinen. Det giver parasitten mulighed for at forblive uset i længere tid samt være fri for at lave visuelle designs osv., samtidig med at den alligevel gør det beskidte arbejde.

Efter at truslen ?trackid=sp-006 har hacket systemet ved hjælp af andre PUP’er, adware eller trojanske heste, begynder den at tilføje sin streng til hver adresse, der linker brugeren til tyske sider og søgeresultater. Nogle folk bemærker, at deres standard Google-side bliver udskiftet med www.google.de (Tyskland) og somme tider med www.google.com.br (Brasilien), og resten af tiden vises den som www.google.com/?trachid=sp-006 i stedet for den enkle www.google.com.

Ligegyldigt hvor meget du prøver at slette den irriterende streng og nulstiller standardindstillingerne til de tidligere, vil trackid=sp-006 truslen stadig vende tilbage efter en halv times tid eller den forsvinder slet ikke. Ofrene bliver fortsat ledt gennem tyske websteder, får ubrugelige søgninger på tysk, og deres browsere arbejder så langsomt, at det tager et stykke tid at indtaste noget som helst, fordi operativsystemet ikke kan holde trit med tastaturet.

Disse irriterende egenskaber er kun en dråbe i havet i forhold til de andre skadelige ting, som TrackID hijacker gør. Den er i stand til at spore alt, hvad du gør online og taster på dit tastatur, når browseren er åben. Det kan være navne, tal, fødselsdato, kreditkortnummer, adgangskoder, data om kryptovaluta, kontakter, lægejournaler, meddelelser osv. Nogle af de oplysninger bliver derefter brugt til at forbedre online markedsføringsmetoder, og de mere personlige data kan blive solgt på DarkNet til andre hackere, som kan bruge dem imod dig.

Selvom track=sp-006 kun kan arbejde i browserens ramme uden at kunne gøre meget skade på selve Windows, overvåger den dog din internetforbindelse og kan invitere/kommunikere med malware, der kan kompromittere hele systemet. Du skal være virkelig forsigtig, for ligesom TrackId ikke anmodede om din tilladelse til at blive installeret på din pc, vil den heller ikke anmode om dit samtykke vedrørende andre skadelige softwareinstallationer.

Hvordan har TrackID=sp-006 malware inficeret din pc

At dømme efter det hav af kommentarer i Fora om malwarefjernelse, sker infektionen med ?trackid=sp-006 som følge af noget skadeligt software eller en PUP-installation, såsom WSE Vosteran, Astromenda Search Engine, Trovi, men brugerne har også fortalt, at selv deres helt nye computer allerede havde en TrackId virus.

It-trusler rejser ikke alene, så når du beslutter dig for at downloade et eller andet program eller en browserudvidelse, der er lyssky (eller lovligt, men fra den uautoriserede hjemmeside), vil der højst sandsynligt følge et par ekstra overraskelser med, heriblandt TrackID=sp-006. Det er helt forståeligt, hvis du bliver inficeret på grund af uforsigtig opførsel. Du har ganske enkelt fundet et program, som du tror er i orden, har installeret det uden betænkeligheder og opdaget, at det rent faktisk er en pakke fyldt med malware, og nu er systemet kompromitteret.

Men selvom du er en forsigtig computerbruger, kan du alligevel blive inficeret med TrackID. De personer, der har fået deres nye computer ødelagt af ?trackid=sp-006 virus, har fortalt, at der fulgte en pakke opstartsprogrammer med operativsystemet – det grundlæggende software, som folk er tilbøjelige til at bruge, såsom pdf-viewers, billedredigering, applikationer til at tage noter, værktøjer til optimering af maskinen osv. Og det er højst sandsynligt et problem.

Det betyder ikke, at alle computere med forudinstallerede programmer også har denne, men nogle forhandlere downloader et bundt Freeware fra hjemmesider, såsom download.com, snapfiles.com, filecluster.com osv. Disse hjemmesider er ikke så slemme og har en masse Shareware, som du ikke behøver at betale for, men der kan somme tider være en eller to PUP’er i deres programpakker, som derefter kan medføre endnu værre infektioner. Især på nye computere, der endnu ikke har et avanceret antivirusprogram.

Når du åbner en tvivlsom opsætning, viser den dig et lille vindue, hvor du bliver spurgt, om du gerne vil installere Valgfrie/Ekstra programmer sammen med hovedprogrammet. De fleste computerbrugere springer hurtigt over dette punkt uden overhovedet at bemærke, at afkrydsningsfelterne er indstillet til at installere dem som standard, og så ender man altså med et risikabelt software, som man slet ikke er gået med til at installere.

Sådan fjerner du TrackID virus

Da denne infektion kom frem i 2015, kunne mange antivirusser og anti-malwareprogrammer ikke finde den irriterende ?track=sp-066 streng. De fjernede den oprindelse årsag til problemet, som var en eller anden form for PUP, men browserindstillingerne forblev modificerede, og det hjalp ikke at nulstille dem for at slippe af med den unødvendige webadresse-udvidelse.

Selvom track=sp-006 truslen ikke er en egentlig parasit, og programmer, der er lavet til at fange virkelig skadelige virusser, derfor har sværere ved at finde den, er de med de nuværende databaser rimelig gode til det. Og som prikken over i’et bliver resten af de virusser, som også er smuttet ind i computeren, ligeledes fjernet. Af de antispyware-programmer, der var i stand til at registrere track=sp-006 virus, kan vi anbefale Spyhunter og Reimage.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Trackidsp 006, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelsesmetode til ?track=sp-006 virus

Hvad angår den manuelle fjernelse, er den bedste løsning ifølge forskellige fora at ændre standardsøgemaskinen til Google, hvis intet andet virker. Sådan gør du:

 1. Åbn menuen i Chrome og vælg Indstillinger.
 2. Find afsnittet med ”Søgemaskine” og klik på Administrer søgemaskiner.
 3. Klik på Standard søgeindstillinger for at redigere Googles webadresse.
 4. Udskift den nuværende webadresse med https://www.google.com/search?q=%s
 5. Når det er gjort, klikker du på Udført og Nulstil Browser.

Denne enkle metode skulle få din normale søgemaskine tilbage og på dit foretrukne sprog. Men hvis du gerne vil undgå, at din browser bliver inficeret igen, så råder vi dig stadig til at køre en scanning med anti-malwareprogrammer.

TopFjernelse TrackId=sp-006 fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ?trackid=sp-006. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af TrackId=sp-006 eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ?trackid=sp-006, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man TrackId=sp-006 fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-trackidsp-006-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *