Your Windows Is Infected With 5 Viruses! Svindel - Hvordan fjernes det?

Hvis der dukker en besked op i din browser, som hævder, at ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”, skal du ikke forhaste dig med at gøre noget, for det er højst sandsynlig ikke andet end et frækt svindelnummer, som har til hensigt at proppe en eller andet skadelig applikation ind i din pc og faktisk inficere din Windows. Dette udbredte svindelnummer kan vise sig under mange navne såsom “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”, “Windows Defender Security Center”, avcheck.club virus og viruscheck.club pop-up, men uanset hvad det kaldes, så ligner de hinanden og opfører sig på samme måde. (Antivirus eller blot endnu et svindelnummer?)

Når man ser den lysende røde antivirus-rapport med adskillige farlige infektioner, også selvom de er falske, kan virkelig påvirke vores hjerne, især hvis det kommer som en overraskelse, og få os til at handle impulsivt uden nærmere eftertanke og dømmekraft. Det er sådan, at mange ofre falder for dette trick og ender med at downloade et rigtigt potentielt uønsket program (PUP), selvom deres computer er ren. Sjovt nok så viser dette svindelnummer sig også på Mac-computere, hvor det ironisk nok fortæller dem, at deres Windows er inficeret (hvilket er et helt andet operativsystem). Teamet hos 2-viruses.com har fundet ud af nogle andre interessante ting, der har med svindelnummeret ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” at gøre og vil i denne artikel dele dem med dig tillige med de bedste fjernelsesmetoder, så læs endelig videre.


Windows Defender Security Center scam Your Windows is infected with 5 viruses

Er ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” svindel?

Hvis du spekulerer over, om ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” er et svindelnummer eller ej, kan vi i henhold til vores undersøgelse give dig klar besked – svaret er absolut ja. Når popup-beskeden viser sig, foregiver den selvfølgelig at køre en hurtig scanning, hvor den langsomt finder 5 berygtede virusinfektioner i dit system. Det ser umiddelbart overbevisende ud, men det er ikke andet end en pæn animation, der efterligner et ægte Windows Defender Security Center. Du kan se, at denne popup-scanning er falsk, fordi den kører i browseren og ikke på systemets skrivebord, og fordi den dukker op på selv Mac OS computere, hvilket er et helt andet sikkerheds- og operativsystem. VirusTotal.com scanneren betegner også det primære websted som skadeligt.

Hjemmesider, der er ansvarlige for denne pop-up, er avcheck.club og viruscheck.club. De fejl, de viser, er de samme, men det er nødvendigt med forskellige domæner for bedre distribution. Avcheck.club er en nyere version, som narrer folk hyppigere end viruscheck.club, der var mere relevant i marts 2018.

Når du lander på en af de hjemmesider efter en omdirigering, vil du kunne se et Windows Defender Security Center-vindue, som viser en langsomt skiftende scanningslinje, som de fleste antivirusprogrammer har, så man kan se, hvor langt systemanalysen er nået. Sammen med det vil antallet af de fundne inficerede filer være stigende, hvor du til sidst ”står med” 5 virusinfektioner i alt og udsagnet ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”. Det ses almindeligvis også ved andre fupnumre såsom Your McAfee Subscription Has Expired Today, Your Mac Is Infected With 3 Viruses! Og Google Chrome Critical ERROR.


systkeeper pup scanner installation

Derefter kan du beslutte dig for, om du simpelthen bare lukker vinduet og ikke reagerer på det svindelnummer, eller om du rent faktisk forsøger at ordne de falske fejl med det falske program. Hvis du vælger det sidstnævnte, er du sikkert allerede klar over, at du så bliver ført hen til Systkeeper.com for at installere det velkendte potentielt uønskede program – Systkeeper Pro. Programmet er en falsk applikation, der kun foregiver at finde problemer i Windows og reparere pc’en, men den gør ikke andet end at fylde og spore personlige og ikke-personlige oplysninger, samt lokke mindre informerede brugere til at købe premium-versionen for at få ”bedre” funktioner.

Det er åbenlyst, at du kun vil få problemer og rigtige virusinfektioner, hvis du forsøger at fikse ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses” popup-svindelnummeret ved hjælp af de angivne punkter, så hvis det er muligt, skal du holde dig langt væk fra det eller anvende vores legitime vejledning i slutningen af dette indlæg. Uanset hvad, så skal du fremover altid huske på de vigtige Tips til sikker søgning.

Hvorfor ser du svindelnummeret ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!?

Det er meget muligt, at de, som ser svindelnummeret ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses” er fra USA, Puerto Rico, Pakistan, Rusland og Namibia, for ifølge vores Undersøgelse af SimilarWeb.com er truslen i øjeblikket hovedsageligt fremherskende i disse lande. Man har også større risiko for at komme ud for det, hvis man bruger den skandaløse Kodi-afspiller med værtstjenesten Openload, eftersom de primære henvisende websteder til avcheck.club er openload.co, olpair.com og oload.download. Personer, som er vilde med amerikansk fodbold, skal også være meget forsigtige, når de vælger underholdningsudbyder, for et NFL-websted nflstream.io er kendt for at overføre sine brugere til svindelnummeret ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses”. Og sidst men ikke mindst kan det også være en anden adware-virus, der forårsager denne pop-up.

De mangfoldige måder, hvorpå du kan ende med ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses” svindelnummeret, skyldes, at det faktisk selv distribuerer malware – Systkeeper PUP. Denne falske Windows-applikation skulle tilsyneladende fjerne disse 5 trusler, som Windows Defender Security Center har advaret dig om, men den ender med at anmode dig om, at du skal købe det fulde medlemskab, så du kan løse det opfundne problem. Eftersom der er brugere, der rent faktisk betaler, har udviklerne af Systkeeper rigelige midler til at bestikke alle disse websteder til at udbrede deres produkt, så de kan tjene endnu flere penge. (PUPer er meget mere end blot generende)

Sådan sætter du en stopper for ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” popup

Måske var popup-beskeden ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bare noget forbipasserende eller måske bliver den ved med at vise sig, det er i hvert fald vigtigt, at du sørger for, at dit Windows er rent, og den bedste måde at gøre det på, uden at bruge en masse tid og kræfter på det, er med et anti-spywareprogram såsom Reimage eller Spyhunter. Disse sikkerhedsværktøjer er fremragende, for du kan ikke vide, om det måske er et eller andet adware, der frembringer popup-beskederne, eller om du rent faktisk har installeret Systkeeper PUP, som det er også er nødvendigt at få fjernet. (10 måder til at standse svindlere).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Your Windows Is Infected With 5 Viruses Svindel, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjerner du virussen, der forårsager ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”

Til dem, som ikke kan eller helt enkelt ikke har lyst til at anvende et anti-malware værktøj, har vi en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan man sletter den virus, der frembringer ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” pop-up fra pc’en. Men hvis du har installeret Systkeeper-programmet, skal du først og fremmest fjerne det, for det kan blotte sårbarhederne i dit system og blive ved med at lave problemer, når du forsøger at reparere din pc. Derefter skal du finde det skadelige program (dog behøver svindelnummeret ikke at være forårsaget af et adware), som kan være grunden til, at den falske meddelelse ”Windows Defender Security Center” dukker op, og fjerne det i henhold til vejledningen.

Sådan fjernes Your Windows Is Infected With 5 Viruses! Svindel ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Avcheck.club installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Viruscheck.club
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Windows Defender Security Center scam fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-your-windows-is-infected-with-5-viruses-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *